A hozzászólások mennyiségét látva, azt hiszem nagyon jó sorozat lesz. Én még egy kicsit gyűjtögetek, de köszi a fordításodat.

Kata58 írta:Családi tapasztalat, úgyhogy nem könnyű kivonni magam a hatása alól, sokkal mérgesebb vagyok rá mint ahogy az eddigi történések indokolnák. Az utolsó mondatok igazolták a múltkori sejtésemet, hogy házasságig fog haladni ez a fene nagy odaadás az öreg részéről.
Kata58 írta:A férj olyan tesze tosza, kell hogy végre kimerüljön ebben a kapcsolatban. a kedves művésznőt meg hadd ne irjam le hova kívánom. Neki kellett volna visszalépni, hogy foglalt személy nála tabu, de nem...hanem még rá is tesz egy lapáttal, mikor teljesen birtokolni akarja a férjet. Remélem idővel annyira észbe kap, hogy teljesen feladja a kalandot../nem leskelődtem/...kivárom a történéseket!
Kata58 írta:A fiatal ügyvéd szimpatikus, nem erőszakos, megelégszik annak a tudatával, hogy időnként beszélgetnek, közös dolgokban pedig társak. Vajon mennyi ideig lesz ez így?
emocha írta:Kedves Rita!
A hozzászólások mennyiségét látva, azt hiszem nagyon jó sorozat lesz. Én még egy kicsit gyűjtögetek, de köszi a fordításodat.![]()
Rita írta:
A festőnőt egy percre sem tudtam megkedvelni. Tudom, az érzelmeknek nem lehet parancsolni,
de az elején neki kellett volna visszautasítania ennek Jae-suk közeledését. Annak a nőnek a
férjére vetett szemet, aki ismeretlen művészként felkarolta, és elkezdte egyengetni a pályáját.
Ismert embert akar faragni belőle. Jó, Ah-jinnek is lenne haszna belőle később, de akkor is!
Vagy legalább lenne bűntudata, de semmi! És még a segítséget is elfogadja.
cicus írta:Drága Rita!
Erre aztán tényleg nem számítottamTudtam,hogy most jönnek a gyerekeid
és el leszel foglalva velük,ami teljesen kizárja a fordítást.Mégis itt az 5.rész,amit
nagyon szépen köszönök.Érezzétek magatokat nagyon,nagyon jól![]()
Látod még a tavasz is megmutatta magát és remélem kellemes lesz az idő is,
amíg itthon lesznek.
Csodás napokat Nektek![]()
holden24 írta:Kedves Rita, köszönöm szépen az 5. részét! Nagyon izgalmas sorozat!
novcsi6 írta:Nagyon szépen köszönöm az 5. részt
Kata58 írta:Rita! Köszönettel viszem az 5. rész feliratát.Boldog készülődést a gyerekek várása közben!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Unni2011 írta:Rita, itt is köszönöm a 3-5. rész feliratát, Nellinek a technikai megoldást.![]()
Majd csak most fogom tudni megnézni, ezért nem olvastam bele ezen részek kitárgyalásába.
De ez a beidézett gondolatod így is feltűnt itt az utolsó oldalon, és teljes mértékben egyetértünk... én semmilyen indokkal nem tudom felmenteni a csajt.![]()
Abba a kézbe beleharapni, amelyik enni adott... arra nálam nincs mentség. Azt csak a veszett kutyák teszik, meg az ilyen gerinctelen emberek. A közel 51 milliós dél-koreai lakosságból miért pont ez a pasi kell neki?Én nagyon haragszom rá.
![]()
B.Marika írta:Szia Rita! Köszönöm szépen az 5.-rész fordítását!![]()
![]()
Koncentrálj a családodra! Kellemes együtt töltött időt kívánok!
gyomar írta:Kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked az 5. rész feliratának a fordítását.![]()
Itt már felgyorsultak az események, a csontvázak elkezdtek minden fronton kiesni a szekrényekből, a legfontosabb a házasság létrejön, volt valaki aki segített Bok-jának, a szeretők mennyisége igen nagy mértéket öltött.Nagy tanúság van akiknek lehet van akinek tilos. De úgy gondolom, a sorok összezárnak ás maguk között lerendezik mintha misem történt volna.Egyik kedvencen a jósnő "fejmosása" volt.
Hálás vagyok és köszönöm szépen.
A gyerekkel töltött időhöz, kívánok sok szép kedves emléket, hogy lehessen emlékezni amikor újra visszatérnek.
Marcsi
ququcs írta:Az 5.-ért sok ölelést:Szép vasárnapot!!!
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 3-5.részek feliratait.
További kellemes vasárnapot kívánok.
Unni2011 írta:Rita, most akartam megnézni az 5. részt online, és csak jelezném, hogy a 6. videója került fel, és nem az 5.![]()
Lehet, hogy más eddig nem jelezte, de én mostanában helyszűke miatt csak ritkán töltök le.
Most gyorsan letöltöm az 5-et, hogy nézhessem.
(Óóó már lent is van, még a hsz-t sem tudtam befejezni.)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég