cicus írta:Szia Rita!
Igazad volt ez a rész annak ellenére,hogy felháborítóan viselkedtek benne jó
néhányan mégis jókat lehetett rajta derülni,de hát ilyen az emberi természet
Repkedtek a pofonok,de megérdemelték,mert annyira gátlástalanok,hogy hihetetlen.
A festőnő és a drága anyukája mindenkit felül múlnak,nem is értem,hogy tudnak a
szemébe nézni Ah-jinnek,sőt még nekik áll feljebb.Van egy olyan érzésem,hogy ezt
a sok hisztit és verést Jae-suk nem fogja tolerálni hosszú távon,hiszen nem ehhez volt
szokva Ah-jin mellett.Bok-jánál viszont egyre jobban azt érzem,hogy bár tetszik neki
Ah-jin viselkedése,de ő nem követi,mert a bosszú vezérli és aki szelet vet az vihart
arat.Nem jó ha mindenkit ellenségként kezel és hatalomra tör ott ahol nincs segítsége.
Ő nem csak egy kényelmes életet szeretne magának,amit meg is kaphatna és ez lesz a
veszte.Alig várom,hogy fog rendeződik a lakás ügye,de bízom az ügyvédben!
Szia Cicus! Nagyra értékelem, hogy a komoly témája mellett - mert bizony a hűtlenkedés, a nem várt
gyermek, a más vagyonára való áhítozás, a családon belüli erőszak... egyik sem vicces dolog - poénos
helyzetek garmadájával oldják a feszültséget.
Jae-sukon azt látom, hogy teljesen elveszett A-jin irányítása nélkül. Elveszítette az iránytűjét, és most
nem találja a megfelelő utakat az élet dzsungelében. És a 13. részben még tudja fokozni. Nagyon sokat
nevettem, de nem csak rajta.
Sajnos Bok-ja nem fogja Ah-jin viselkedését követni, mert AJ-nal ellentétben, ő bizony szemet vetett
a máséra. A mai részben meg fogjuk érteni, miért is tudott valaki odajutni, hogy eltegye láb alól. Eddig
még nem gondolkodtam rajta, hogy ki lehetett a gyilkosa, de a 13. rész megnézése után sem szűkült a
kör, annyi emberrel kerül ellentétbe. Rohan a vesztébe.
A lakás ügye még nem rendeződik, viszont Ah-jinnak briliáns ötlete támad!
Este érkezem az új résszel! Nagyon szívesen!A-jin nincs hozzászokva, hogy elutasítsák, de ezt is úrinő módjára viselte. Kárpótlásként sokkal jobb
ajánlatot kap a galériás barátnőjétől: