Woman of Dignity (online is nézhető)

Kata58
Kapcsolat:

Re: Woman of Dignity (17/20)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. április 29. 17:33

Sziasztok...belém ma kis híján belecsapott a mennykö idegbecsipődés a derakambam
látom csupa piros ahogy írok, majd máskor kijavítom..a bal karral támasztom a derakam meg a hátam
iszonyúan fáj tegnap még nem volt semmi előjele majd jövök,mert nagyon tetszett ez e rész is. Még jó, hogy reggel megnéztem..tetszett nagyon, fokeg a kimcsis arcmosás és a apa lánya diskurs jól heyretette az apját, hogy nőjön fel végre, :)) :x :ymhug: :movingflower: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2018. április 30. 7:09

Szia Rita! Már közel vagyunk a sorozat végéhez, de még mindig fordulatosak, érdekesek az újabb részek. Bok-ja belátta végre, hogy a pénz nem boldogít. Han elnök egy szemét alak már a házat is megszerezte, nem bírom az elejétől. A többiek hozták a saját formájukat. Nem is értem, hogy lehet ennyi pénzéhes ember egy családban? A kislány aranyos volt a beszólásával.
Köszönöm a fordítást, várom a következő részeket! :littlehearth:
Szép napot!

Kép
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2018. április 30. 10:12

Kedves Rita,viszem a 16-17-est,koszonom szepen,jo pihenesed is legyen ebben a 4 napban.:)
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2018. április 30. 10:14

Kata írta:
Sziasztok...belém ma kis híján belecsapott a mennykö idegbecsipődés a derakambam
látom csupa piros ahogy írok, majd máskor kijavítom..a bal karral támasztom a derakam meg a hátam
iszonyúan fáj tegnap még nem volt semmi előjele majd jövök,mert nagyon tetszett ez e rész is.

Szia Kata,remélem már jobban érzed magad,bár tudom ez milyen fájdalmas és
idő kell neki.Kívánom,hogy minél hamarabb túl legyél rajta,szívből együtt érzek veled :x
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. április 30. 10:19

cicus írta:Szia Rita!
Most csak Bok ja-t emelném ki itt,mert látszik,hogy ő is felismerte,hiszen jól tudta már,hogy milyen
szeretne lenni,hiszen Ah jin volt a példaképe,de még meg kellett tapasztalnia milyen ha van pénze és hogy
reagál erre a külvilág és,hogy ő hogy reagál azokra a szituációkra amibe belekerül.Hamar észrevette,hogy
nem lett boldogabb,sőt egyre mélyebbre süllyedt és távolodott attól akit példaképnek tekintett.Persze ez még
mindig kevés,mert akkor cselekedni kel,változtatni ami ugye az ember számára a legnehezebb,hiszen inkább
megalkuszik és elvan a kis langyosban,mert megszokta de ha a vágy ott van benne a változásra egyre melegszik
a helyzet és kényszeríti a változtatásra.Bok ja most döntött és ezt el is mondta Ah jinnak,tanítsa meg,hogy
válhat olyanná mint ő,de lehet már késő,mert annyi ellenséget szerzett azok között akiknek mindene a pénz
a hatalom és ott vannak a piramis csúcsán még egyenlőre.Úgy hogy kíváncsian várom,hogy alakul a végkifejlet.
Gyönyörű napot és jó pihenést
Spoiler: mutasd
Rita,tudsz róla,hogy a KepHost megszünt? Te most mivel rakod fel a képeket?
Közben sikerült találnom egy hasonlót,így javítottam

Szia Cicus! Igen, BJ változni szeretne, de még mindig csak azért, hogy a felsőbb osztályban
maradéktalanul elfogadják. Ah-jin elfogadta az ajánlatát, és bele is kezd az átformálásába,
Bok-ja meg néz nagyokat! Nem az van, amit várt. De ez majd az esti 18. részben lesz látható.

Az is igaz, amit mondasz, és ami a 17. részből is kiderül, hogy túl késő már a változásra. Annyian
megutálták már, hogy senki nem képes hinni az ő jó szándékában. A családtagok meg amúgy is
annyira korlátoltak, és annyira csak a pénz lebeg a szemük előtt, hogy náluk aztán főleg nem
lehet számítani megbocsátásra például. Csak annyit látnak, ha BJ nincs, van pénz. Csőlátásuk
van.

Nagyon jó a folytatás!

Szép napot kívánok!

Na, ő soha nem fog megváltozni:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. április 30. 10:35

onna írta:Nagyon jó volt ez a rész. Bok-jában felébred az igazságérzet, hogy csőbe húzták és nem ő döntött, hanem marionett figuraként rángatták a háttérből.
Han elnök tényleg egy szemét haszonleső hiéna, ahogy saját magáról mondta. A felkapaszkodott nőket behálózva fosztotta ki őket, ahogy Bok-ját is megkörnyékezte és ahogy annak a családja reagált. A sok semmittevő, aki megszokta, hogy tálcán kap mindent és akinek a gyár volt a megélhetési forrása s akik ezért persze semmit sem tettek. Az első fiú felesége egyre ellenszenvesebb. A többiek mint a menekülő patkányok a hajóról viszik, amit elvihetnek. A drága szobalányok.
Gondolom Bok-ja ki fogja fizetni a 100.000-et, hogy ne ússzon el a ház, de ezért nem lesz senki sem hálás érte, mert gondolom a házat a saját nevére teszi, hogy ilyesmi ne forduljon elő még egyszer. A kimcsi készítő megérdemelte amit kapott, hiszen az egész az ő sz@rkeverése alakult ki.

Szia Onna! Én sem állhatom Han elnököt az elejétől fogva. Az a gusztustalan rikácsoló nyihogása...
Bicskanyitogató!

Igazad van Han elnökkel kapcsolatban! A nőket szereti behálózni, és kifosztani. A sok pletykából
kiszimatolja, hogy hol lehet esélye. Nőkkel szövetkezik nők ellen. Alapjában véve egy gyáva féreg.

A családtagok közül az első meny megszállottsága már beteges méreteket ölt. Csak a pénz és BJ
jár a fejében. Az Elnök lányára szót sem érdemes pazarolni. Ő soha nem volt, és nem is lesz
hasznára a világnak. Még mindig azt mondom, hogy Jae-suk az, akiben van szív és lélek. Ő nem
a pénz és a vagyon rabja, emiatt nincsenek benne gyilkos indulatok.

A szobalányok rablásos-menekülése szánalmas volt.

Igazad van a házat és BJ-t illetően. Estére elkészülök a 18. résszel, abban lesz erről szó.

A kimcsi készítő visszavág! Röhejes, ahogy a két felkapaszkodni vágyó gyűlöli egymást. Buták!
Össze is foghatnának.

Szép napot kívánok!

Ez a nő is!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. április 30. 10:37

holden24 írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen a 17.részét! :-bd

Kedves Holden! Nagyon szívesen!

%%- %%- @};- %%- %%- :D %%- %%- @};- %%- %%-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. április 30. 10:46

Kata58 írta:Sziasztok...belém ma kis híján belecsapott a mennykö idegbecsipődés a derakambam
iszonyúan fáj tegnap még nem volt semmi előjele majd jövök,mert nagyon tetszett ez e rész is. Még jó, hogy reggel megnéztem..tetszett nagyon, fokeg a kimcsis arcmosás és a apa lánya diskurs jól heyretette az apját, hogy nőjön fel végre, :)) :x :ymhug: :movingflower: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Szia Kata! Remélem már nem szenvedsz annyira a becsípődéstől! Megértelek, néha nálam
is előfordul. Csak egy rossz mozdulat, és máris napokig kínozza az embert.

Sajnos a kimcsis arcmosásra érkezik majd a válasz. Talán az fogja okozni BJ vesztét.
Nem tudom pontosan, csak sejtem.

Park Bok-ja olyan akar lenni, mint Woo Ah-jin. Jae-suknak meg azt javasolnám, hogy
vegyen leckéket a lányától.

Este jövök a 18.-kal! Nem tudok mást mondani, mint azt, hogy klassz lesz!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. április 30. 11:03

B.Marika írta:Szia Rita! Már közel vagyunk a sorozat végéhez, de még mindig fordulatosak, érdekesek az újabb részek. Bok-ja belátta végre, hogy a pénz nem boldogít. Han elnök egy szemét alak már a házat is megszerezte, nem bírom az elejétől. A többiek hozták a saját formájukat. Nem is értem, hogy lehet ennyi pénzéhes ember egy családban? A kislány aranyos volt a beszólásával.
Köszönöm a fordítást, várom a következő részeket! :littlehearth:
Szép napot!

Szia Marika! Hol van már a sok feleségcsaló férj, meg a barátnője férjét elszerető szülőtárs!
Az Ahn család tagjainak pénzéhessége mellett minden más eltörpül. És az is igaz, hogy minél
feljebb vagyunk, annál mocskosabb bűnökkel találkozunk. Az igazi nagy szélhámosságokat az
elit köreiben követik el (mondjuk ez máshol is így van).

A következő rész is hoz majd fordulatokat, de még mindig nem tudnám megmondani, ki az,
aki végez BJ-val.

Szép napot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. április 30. 11:08

boszorkany írta:Kedves Rita,viszem a 16-17-est,koszonom szepen,jo pihenesed is legyen ebben a 4 napban.:)

Kedves Éva! nagyon szívesen a feliratokat!

Én is nagyon kellemes pihenést kívánok neked!

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2018. április 30. 16:46

Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 17. rész feliratának a fordítását. :)
A mai részben csúcsosodott ki Bok-ja-t megformáló színésznő Kim Sun Ah alakítása, egyszerűen fantasztikus ez nő, eddig mindig utáltam a negatív szereplőket, igaz valahogy nem is akartam látni, hogy milyen sok munka van abban is.
De itt valahogy különösen kitűnik a komoly munka és tudás, egyszerűen nagyon jól játszik.
Woo Ah-jin Ő pedig a másik nagyon nagy kedvenc, most olvastam ,hogy fontolgat egy új sorozatot.
Szép estét kívánok.Marcsi :)
mikaz

HozzászólásSzerző: mikaz » 2018. április 30. 17:40

Sziasztok! Ritám, elértem azt,hogy veletek várom a 18. részt! Olyan szépen összefoglaltátok fentebb, hogy hozzáfűznivalóm nincs is. Valóban elképzelhetetlen számunkra,hogy ott fenn milyen mocskos praktikák zajlanak.
És az is igaz, hogy minél
feljebb vagyunk, annál mocskosabb bűnökkel találkozunk. Az igazi nagy szélhámosságokat az
elit köreiben követik el (mondjuk ez máshol is így van).

Már követhettük veled ezt a felső kört és szörnyülködhettünk az értéktelen, önző életükön. Az alsó réteg nélkülük is jól boldogulna, valószínűleg még jobban is.Persze csak, amíg ki nem termeli magából az újabb elitet.
Volt egy érdekes megjegyzés. A gyár szépen működik a család problémái ellenére. Hogy ez csak BJ-nak tűnt fel, nyilván azért van, mert alulról érkezett.

A mai részben csúcsosodott ki Bok-ja-t megformáló színésznő Kim Sun Ah alakítása, egyszerűen fantasztikus ez nő.

Gyomar, csatlakozom. Bámulatos, hányféle húron képes játszani!

Kata, amennyit lehet pihenj! Most gyógyító ereje van,ha fekve nézed a filmeket. Jobbulást!
KépKép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. április 30. 18:10

Jó szórakozást kívánok a 18. részhez!

Ennél a résznél tényleg azt éreztem, hogy egy érzelmi hullámvasútban ülök. Le a kalappal
a forgatókönyvíró előtt. Jó széles skálán mozgatja az érzelmeinket.

Csodálatos a két női főszereplő összhangja!

Máris mondom, hogy holnap ilyenkor hozom a 19. részt is. Magam leszek, gyorsan fogok
tudni haladni.

Kép
Kép
cicus

Re: Woman of Dignity (18/20)

HozzászólásSzerző: cicus » 2018. április 30. 18:31

Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm a 18. részt.Máris nézem :) :littlehearth:
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2018. április 30. 18:35

Rita! Köszönöm szépen a 18.rész feliratát! :littlehearth: :x Holnap is jövök! :)
:littlehearth: %%- :movingflower: %%- :movingflower: %%- :littlehearth:
ququcs

HozzászólásSzerző: ququcs » 2018. április 30. 18:59

Rita köszönöm szépen a mai frisset! @};-
Kép
onna

HozzászólásSzerző: onna » 2018. április 30. 19:19

Köszönöm a 18. részt! Nagyon eseménydús volt. Már amikor a kimcsi-készítő hozta a gömbhalat, sejtettem, hogy neki szánja. Bok-Ja feljelenthette volna rögtön ételmérgezés miatt a nőt a rendőrségen. Elvégre szánt szándékkal tett az ételbe gömbhal májat, ami mérgező. Mint egy óvis-korú kimcsikészítő, úgy panaszkodik és rohangál Han elnökhöz.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. április 30. 20:37

Kedves RITA!KÖSZÖNÖM SZÉPEN a 18 rész fordítását.Nagyon izgalmas,hogy lesz Park B-ból igaz úrinő.Paggy
zsuzsianyu2

HozzászólásSzerző: zsuzsianyu2 » 2018. április 30. 21:16

Kedves Rita ! Köszönöm a 18. rész fordítását ..Óriási volt nagyon szépen alakulnak az események a 3 idétlen megint nem képes felnőtként viselkedni ..de Bok-ja tanul és bizony szereti az elnököt ..most látszott rajta ! :)
mikaz

HozzászólásSzerző: mikaz » 2018. április 30. 21:53

Köszönöm! Egyre izgalmasabb a forgatókönyv.
Woo Ah-jin megjegyzése nagyon fontos,de sajnos csak ő egyedül gondolja így:
Ön nem rossz ember..Tudtam a kezdetektől. Ezért...nem boldog most.

Nagyon tetszenek a sorozatban az apró, finom utalások, s az is,hogy ilyen érzékletes fordításban tolmácsolod őket:
Pl. a halottnak szánt táska elégetése a film elején,s egyidejűleg a finom kritika
Ilyen lehet az ember piszkos vágyainak illata.

Vagy akár a tárlaton adott lecke az elit viselkedéséről, vagy a királyi kényeztetés a gangnami panorámával, de beszélgethetnénk az ibolya-foglalkozás szépségéről és annak fontos hatásáról is.
Szép fokozatosan javulnak meg az emberek Woo Ah-jin környezetében. Kivételes ez a nő, és sajnos nemcsak Gangnamban ritkaság.
Tanulságos, szép gondolatokat írt az életről és a halálról, igazi gyöngyszem volt ez az epizód:
Köszönöm, hogy nem a drága táskák és ruhák okoztak boldogságot nekem.
És szeretlek benneteket. Minden embert, akivel életem során a sors összehozott.
KépKép
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2018. április 30. 22:19

Köszönöm a 18. feliratot is! :x :flower1:
Valami nem stimmel az online feltöltéssel sajnos. ;;) Nem jelenik meg a felirat rajta. Próbálkoztam azzal is, hogy letöltöm a feliratot és ráhúzom a videóra. Meg is jelent, de ez másikhoz illő felirat lenne, mert a szöveg köszönőviszonyban sincs egymással.
Megnéznéd Rita, hogy mi lehet a baj?
Kép
KépKépKép
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2018. április 30. 22:28

Ritám, közben rájöttem, hogy mi a hiba. ;;)
A 19. videó került fel "üresen", ehhez persze, hogy nem passzol a 18. szövege.
Kép
KépKépKép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. május 1. 6:13

Bocsi, Unni! Már aludtam, amikor írtál, de most az volt az első, hogy kicseréltem
a linkeket!

Jó szórakozást!

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2018. május 1. 10:22

Kata58 írta:Sziasztok...belém ma kis híján belecsapott a mennykö idegbecsipődés a derakambam

Kata! Nagyon sajnálom ami veled történt, kérlek vigyázz magadra és gyógyulj meg mihamarább.
Kép
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2018. május 1. 11:44

Szia Rita!
Hát igen,ahogy írtad is,Bok ja még mindig azt hiszi számít a külső,pedig
ahogy öltözik amióta gazdag lett,nincs azzal semmi probléma,de ilyen
az ember,mindig a könnyebbik utat akarja választani és külsőleg változni
(ezért virágzik a szépségipar minden ága egészen a műtéti beavatkozásokig)
pedig nincs más út csak befelé,de az nagyon nehéz,nem sorolom miért,aki
ismeri magát tudja,aki nem az nem is akarja látni milyen valójában.
Ezt jól ábrázolják ebben a sorozatban,hiszen ki is mondja többek között Han
elnök is a testvérekre,hogy egy sem normális és az ilyeneket meg lehet vezetni.
Aki viszont tudatos ismeri magát és tudja,hogy épül fel a rendszer átlát a szitán,
mert látja a másik embert,ahogy önmagát.Így el tudja választani a búzát az
ocsútól,mint Ah Jin is,hiszen látja Bok ját belülről.
Tanulságos volt ez a rész is,mert rámutatott mi a fontos az életben és nem az
anyagi dolgok a pénz,mert az csak annyira,hogy az ember amire szüksége van itt
az életben maradáshoz,elő tudja teremteni,lehetőleg úgy,hogy öröme teljen benne
és ne szenvedés legyen a munkája.Ami fontos a kapcsolatok a többi emberrel,mert
nem véletlen egyetlen találkozás sem,még az sem ami nem tetszik abban a pillanatban,
mert később rájövünk mit is akart megmutatni nekünk,hiszen minden tükör számunkra
amit kívül látunk.Ezért hálát kell adni mindenért azoknak aki felnyitották a szemünket
valamilyen módon,mert a tudás fontos,hiszen ez hozza a felismeréseket és így változunk.
Ezt juttatta eszembe ez a rész többek között.
Csodás napot ma is Mindenkinek :movingflower:

Kép

Vissza: “Korea”