Azért letöltöttem a feliratotkat amit köszönök és lehet hogy majd később megnézem.

Köszönöm a jókívánságokat, és a tippeket is. Van egy ARtrin nevű kenőcs azzal is próbálkozom..meg voltarennel...de a lényeg ma már le mertem menni a kisboltig. igaz, csak 3 féle dolgot vettem, de még ez is nem tetszett a derekamnak. De a lényeg, hogy kicsit jobb már. De nem merek még ágyat húzni. Hamarosan kezdődik a házban a csőcsere! Mi lesz itt!!! Na megyek, megnézem a befejező részt, aztán kicsit visszafekszem. De előbb jön a kenőcs..mert már tiltakozik a derekamKata58 írta:Köszönet a sorozat befejezéséért!![]()
A 18-19.rész tömény volt, igencsak meg lettek kavarva a dolgok. Sajnálom, hogy Bokjának nem maradt ideje tisztáznia magát a többiek előtt. Egyedül Ahjinra számíthatott. Kíváncsi vagyok, vajon meglesz e a valódi tettes, hiszen az elnök elszólta magát italozás közben, hogy az nem teljesítette be amire el volt szánva, állandóan vereséget szenvedett. A bicska érdekes lesz mert szerintem az vagy az öregé, vagy ellopták tőle. nálam már nem ő a fő gyanúsított.
Annál inkább a kimcsis nő, akinek volt mit megtorolnia, ha már a mérgezés nem járt sikerrel, sőt visszaütött. Vajon miért nem mondta el Ahjin a kislánynak, hogy a nagymama elhunyt?..Talán tapintatból, de mégis.
A szerető jó messzire megy minden értelemben, de azért még bemos vagy kettőt a volt szeretőnek.
És ugyan Ahjin soha nem másítja meg a véleményét, itt még lehet valami változás, kompromisszum...na majd meglátjuk...ahogy azt is, kiderül e hogy ki a gyilkos.?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Unni2011 írta:Ah-jin karakterét imádom az első perctől kezdve. (A férj szemöldök tetoválásától azért eltekintettem volna.![]()
Érdemes tőle tanulni, a jó dolgait átvenni, mert az emberi kapcsolatainkban a hazai viszonyok között is megállják a helyüket.![]()
Unni2011 írta:Az első meny több szempontból is gyanús... vajon mit akarhat a rögzített felvétellel, talán alibit, vagy épp ellenkezőleg...
zsuzsianyu2 írta:kedves Rita ! Köszönöm szépen a 19. rész fordítását ..Igen már ebben a részben a szegény árva gyerekből tökéletes uri nő lett ..aki tudod változtatni és már nem csak elvet hanem vissza is adott ..de ahogy mondta az egész élete egy szerencsétlenség sorozata volt és let is ..jó volt nagyon ez a rész is ! ( Isten bizony sajnáltam hogy ilyen csúfos vége lett )
virag1 írta:Kedves Rita !
Azért letöltöttem a feliratotkat amit köszönök és lehet hogy majd később megnézem.
VuVej írta:Kedves Rita!
Köszönettel vittem a feliratokat. Nem olvastam el a tartalmon kívül semmit, nehogy bármi befolyásoljon.
Ildi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég