De még ez sem tudja elfeledtetni velem, hogy péntek van!! Ez már előhétvége!!
Legyen szép napunk!

Rita írta:Káposztás tészta! Bármikor jöhet(ne)! Én cukorral szeretem. Remélem senki nem
nevet ki! Ha a káposztát megborsozzák, az sem baj, csak cukor legyen rajta.
f.ági írta:Szia Rita!
Úgy lemaradtam, mint a délibusz.
Azt hiszem szabit veszek ki itthonról és elvonulok filmezni, mert ez nem állapot.
Köszönöm a befejező részt is, igy most már egyben nézem meg az előzővel.
Ez az evőpálcikával készült szines tészta csodás.
Gabóci5 írta:Szia Rita!
Köszönöm a befejező 6. részt. Alig várom már a következő soridat a Tea és Lovasútról, ha ilyen érdekes lesz, azt is nagyon fogom szeretni.
A fagyos szentek nagyon pontosan megérkeztek, de azért remélem a tegnapinál jobb idő lesz, mert délután iszonyatosan fújt a szél és esett az eső.
Nálunk is nagyon kopogott.
Pünkösdre szép idő rendel!
szildor írta:Kedves Rita!
Köszönöm, köszönöm és köszönöm!
Fantasztikus sorozat volt a tésztaút, látványos és rengeteg ismeretet adott, amit sohasem tudtam volna meg, ha nem látom ezt a sorozatot!
Nem tudok betelni vele.
Mekkora szerencsém van, hogy mindezt láthattam, érthettem, megismerhettem.
Sok szeretettel gondolok rád, hogy ilyen élményekben részesülhettem általad most is.
annamama írta:...Szia Rita ....koszonom a befejezo részt,nagyon szerettem ,élvezet volt végig kovetni a tészta szuletését és utját ahogy meghoditotta a világot !Már várom a kovetkezot a Teautat....kis telhetetlen lettem ugye......Szép Punkosdi unnepeket kivánok ...nem is bánom hogy esik legalább nyugodtan filmezhetek....
...
Kata58 írta:először is...hálás szívvel vittem a tésztaút befejező részének feliratát!Nálunk is érdekes hét volt, szél eső...jég szerencsére nem, ügyintézés...ami végre sikerült
..mindegy a papirok beadva..
Mindenkinek áldott, gyönyörű feltámadás ünnepet!![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég