Szia Rita.
Próbáltam letölteni a The great seer-t arrol az AZ s linkről amit javasoltál, de 3% után megáll, és nem tölt tovább.
Három napig küszködtem vele, de csak azt írja ki, hogy: peerek keresése.
Tudnál valami más megoldást a videók letöltésére?
Kérlek segíts.
Üdv vereta.
The Great Seer (online is nézhető)
Re: The Great Seer (online is nézhető)
Kedves Rita és Nelli!
sajnos már egy órája csak karikázik az online nézhetőségként linkelt videa oldalon az első rész. többször ujra frissitettem, de semmi. azt látom h 144-en látták már, azt is h 2018-ban került fel a videára. / csak találgatok, hogy mi lehet az oka? hogy nem indul el a film videólejátszára??? /
tudtok valami okosat nekem mondani?
miként nézhetném?
sajnos már egy órája csak karikázik az online nézhetőségként linkelt videa oldalon az első rész. többször ujra frissitettem, de semmi. azt látom h 144-en látták már, azt is h 2018-ban került fel a videára. / csak találgatok, hogy mi lehet az oka? hogy nem indul el a film videólejátszára??? /
tudtok valami okosat nekem mondani?
miként nézhetném?
Szia Rita! Először is nagyon köszönöm a fordítást Online szerettem volna nézni a sorit, ami ment is egy darabig, sajnos a Videás feltöltéseknél van egy kis gond: 9. rész : videó 8. a felirat 9. , a 15. rész : nincs felirat, a 22. rész helyett 2 x van fent a 23. rész. és én itt feladtam. Mivel közben letöltöttem azt nézem, viszont úgy vettem észre többen is néznék online ezért szerintem jól esne nekik, ha hiba javítva lenne.
Javítva az összes jelzett, hibás online rész.
Nagyon köszönöm a munkát, a lehetőséget, hogy nézhetem ezt a sorozatot is. Sajnos a 22.rész nincs fent, a 23. viszont duplán.
Narayana írta:Nagyon köszönöm a munkát, a lehetőséget, hogy nézhetem ezt a sorozatot is. Sajnos a 22.rész nincs fent, a 23. viszont duplán.
Múltkor átküldtem Ritának a javított részeket. Lehet elfelejtette kirakni:
https://videa.hu/videok/film-animacio/the_great_seer_-_e09.avi-S7hYmQR$CozXyE6nt
https://videa.hu/videok/film-animacio/the_great_seer_-_e22.avi-PeHzggoM$nwysNY4t
Köszönöm szépen.
De jó hogy ez a remek sorozat is egyre több emberhez eljut így is...anno rongyosra nézve...
Végére értem a sorozatnak. Sajnos kakukktojás leszek itt, de ki kell írjam magamból a csalódottságomat. Így elcseszni egy remek történelmi sorozatot... Ehhez is külön "tehetség" kell. Kb. a 25. részig csak annyi bajom volt vele, hogy nem voltam megelégedve a két új főszereplőnővel, akikkel a csere megtörtént. De ez semmi ahhoz képest, ahogyan az utolsó 10 részt elhúzták, nyúzták a jóformán semmivel, megtűzdelve ovis szintű jelenetekkel és eseményekkel. Csak a Ji Sung és Ji Jin Hee iránti tisztelet és szeretet miatt tudtam végignézni. Pedig annyira jónak indult...