Kata58 írta:Na itt is itt vagyok végre!Ezt az aranyos történetet is sikerült végre megnéznem! Tetszett az események láncolata, érezni lehetett, hogy ez a barátság nagyon mély, mely óhatatlanul átfordult szerelembe. Igaz, kellett hozzá egy év, hogy mindkét fél kitisztitsa a szívét, és el tudja dönteni az érzéseiről, hogy mi az igazi. Nagyon szorítottam nekik, hiszen annyira aranyosak voltak együtt, hogy még a vita sem tudott bekeményíteni a kapcsolatukban, csupán megfutamodni.
Arra jó volt mindkettejüknek ez az idő arra is hogy megtalálják munkájukban is az amit szeretnek! És nagyon gyümölcsöző lett minden téren a türelem által! Ritka jó befejezése lett, és bizony néha nekem is összeszorult a torkom, mikor úgy éreztem, hogy rossz irányba mennek a dolgok!
De hála Istennek, hogy úgy végződött ahogy!
Köszönöm ezt az aranyos történetet még egyszer!
Szia Kata! Örülök, hogy neked is kellemes kikapcsolódást jelentett a sorozat!
Egy dologban nem hazudtolták meg magukat a koreaiak: Miért kell egy évig gondolkodni azon,
hogy barátok maradjunk-e vagy hagyjuk szabadon kiteljesedni a szerelmünket. Még jó, hogy
nem 15 évig várakoztattak bennünket! A koreai forgatókönyvíróktól kitelik.
Egyébként mindenben egyetértek veled. Most, hogy nem tudok belekezdeni nagy sorozatokba,
jó lenne még hasonló rövid sorozatot találni.
Szép hetet kívánok!