Így néz ki, ha épp kilépek belőle:

És így néz ki, ha a te általad megadott oldalon be akarom indítani a letöltést:

Tehát olyan, mintha le akarná játszani a filmet, de nem játsza le, nem csinál semmit.
Kata58 írta:.viszont nagyon várok a teaútból egy két képet...mert valamiért nagyon fel vagyok csigázva...nem is tudom mi ez nagy "türelmetlenség " nálam..de nagyon izgatott vagyok![]()
. Még a fordítás is ráér hozzá képest, de így még nem jártam dok. filmmel...az tuti.
Kellemes napot ma is Mindenkinek!![]()
![]()
![]()
![]()
mikaz írta:Míg néztem a zarándokok erőfeszítéseit, azon gondolkodtam, vajon hogy függ össze az életkörülményeikkel a vállalásuk.
mikaz írta:Többször is elhangzik,hogy minden élőlényért, minden emberért imádkoznak. Bár a saját, személyes indítékuk is megindító, pl. a gyermekét elvesztett család zarándoklata. Egészen biztos,hogy egy ilyen út más emberré formálja,aki ezt végigéli.
mikaz írta:Ilyen természeti környezetben, ha csak sétálva meditálnánk, már az is mélyebb önismerethez vezetne.
Ido11 írta:Gaboci, de jó, hogy áthoztad Ildikó képeit. Nagyon klassz képek. Érdekes volt nézni a dok. filmmel való párhuzamot.
Rita én is a VLC lejátszót használom. Köszönöm, hogy betetted a két képet, van némi különbség a kettő között, de továbbra sem értem, hogy mi lehet az. Nekem egyszer sem kínálta a lejátszást, azt azonban elismerem, hogy nagyon nyögvenyelősen jön le, azt sem értem igazán, hogy miért, mert 500-zal indul, aztán leesik 25 kb-ra. De a lényeg, hogy megvan mind a 6 rész.
Üdv. Ido
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég