Asian Corridor in Heaven / Ázsiai ösvény a mennyben (online is nézhető)
Re: Asian Corridor in Heaven / Ázsiai ösvény a mennyben (2/6)
Nagyon szépen köszönöm. 

Kata58 írta:\:D/ Wow de örülök Rita, hogy nincs gondod a fűtéssel. itt -11 van és egy nem is merem hónak nevezni fehérség. Apu meg hajnali 3-kor volt kénytelen az előző éjjel kazánt szerelni mert nem vitte a szenet. De már megcsinálta...nappal sem öröm nem éjjel egy ilyen munka egyedül.
Na most képzeld el ha ott vagyok ugyanabban a helyzetben egyedül Samuval. brrr. Ma ha akartam volna sem tudtam volna aludni apu felcsörgetett a telefonnal, az egyik család a kislányát küldte cukorért, nem is folytatom...úgyhogy tényleg nem sok értelme volt lefeküdni....
Na mindegy . Ezt is csak azért írtam, hogy úgy látszik időnként könnyen borul a napi elképzelés arról amit betervezünk.. Szerencsére nem túl sűrűn fordul ilyen sem velem elő...Kellemes vasárnapot, és időtöltést. Sziasztok!
![]()
![]()
![]()
Kata! Én már csak röhögök magamon! Épp most jövök a mosógép mellől, ami mosás közben
megállt. Jelenleg nem tudok életet lehelni bele. Szerintem vennem kell egy újat, mert már
régóta nem az igazi a lelkem. Ha egy bolt beindul....!!!

szia Rita ! Sikerült két órát aludnom..most ébredtem fel. Erre meg a mosógép? a Mienk 2 éves, de úgy néz ki kívűlről mintha 1o lenne szerintem lespórolták a festéket ami a gépet védi a korróziótól...Rita..az nem lehet hogy csak a konnektor mondta fel a szolgálatot? jártam már így is...meg a szitát kellett kitisztítani...ja és egy másik programot indítani. Mi már annyira megszoktuk a gépi mosást, hogy nem is tudom mikkor gliszer van hogy lehet kibírni...bár én rendesen kicsavarni nem tudom nincs annyi fizikai erő a kezemben. Persze ilyenkor nem mindig lehet menni a szomszédba...de ez van. Remélem megoldható pár ezressel a helyzet. Az Tuti, hogy a tescos akciós mosógépet nem veszek többet. További szép napot...a hó gyakorlatilag itt már el is tűnt...

csabamama2 írta:Rita Kedves!
Megnéztem mind a két részt az Asian....-ból, hááát nagyon kemény dolog és elgondolkodtató, hogy mi a mai elkényeztetett, civilizált életünkkel vajh életben tudnánk-e maradni ilyen körülmények között. Őszintén mondom, hogy így még jobban becsülöm ezt az életet, amit élek.
Sokat lehet tanulni tőlük, azt a csodálatraméltó kitartást, szorgalmat, egymás iránti tiszteletet és még sorolhatnám. Köszönöm, hogy megnézhettem általad ezt a két filmet, kiváncsi vagyok a következő kettőre is. Üdv.szeretettel: csabamama2![]()
![]()
Kedves Ildikó! Olyan jó, hogy együtt nézzük a Lovas karavánutat! Nem emlékszem, hogy
volt-e erre példa, talán nagyon régen.
Úgy örültem a te pozitív véleményednek is! Szoktam néha mondani, hogy sajnálhatják, akik
nem kedvelik az ilyen jellegű dokumentum filmeket, mert bár az sem lebecsülendő, hogy
gyönyörű tájakra visz el, a lényeg ettől jóval több. Az, amit te és mi többiek is éreztünk,
hogy ezután jobban megbecsüljük a saját körülményeinket, és újra elgondolkodunk olyan
fogalmakon, hogy egymás iránti tisztelet, kitartás, szorgalom...
A 3. rész felirata még nincs kész, még bele sem tudtam fogni, de a videót már feltöltöttem
a megára, hogy aki szeretné, felirat nélkül is megnézhesse. Azt gondoltam, hogy a jövőhét
végére elkészülök a fordítással, de most már nem vagyok benne biztos.
A sorozat hat részes, szóval még négy felirattal fogok jelentkezni.
Nagyon szívesen az élményt!

Darinka írta:Nagyon szépen köszönöm.
Nagyon szívesen!

Kata58 írta:szia Rita ! Sikerült két órát aludnom..most ébredtem fel. Erre meg a mosógép? a Mienk 2 éves, de úgy néz ki kívűlről mintha 1o lenne szerintem lespórolták a festéket ami a gépet védi a korróziótól...Rita..az nem lehet hogy csak a konnektor mondta fel a szolgálatot? jártam már így is...meg a szitát kellett kitisztítani...ja és egy másik programot indítani. Mi már annyira megszoktuk a gépi mosást, hogy nem is tudom mikkor gliszer van hogy lehet kibírni...bár én rendesen kicsavarni nem tudom nincs annyi fizikai erő a kezemben. Persze ilyenkor nem mindig lehet menni a szomszédba...de ez van. Remélem megoldható pár ezressel a helyzet. Az Tuti, hogy a tescos akciós mosógépet nem veszek többet. További szép napot...a hó gyakorlatilag itt már el is tűnt...![]()
![]()
![]()
Kata! Ez a mosógép már többször volt javítva, már amúgy is megérett a cserére.
Be volt kalkulálva, hogy bármikor bemondhatja az unalmast.
Nálunk se hó, se semmi, csak hideg, és szép napsütés, aminek nem sok ereje van.

Kedves Rita, azért mindennel nem vagyok elmaradva.
Az Ásian 2. részét tegnap megnéztem. Köszönöm, és köszönjük szépen a plusz munkát is.
Borzalmas út volt, ezen az áron "megvenni a következő életet" nagyon magas ár. De hát ők elérték, amit akartak, és biztos könnyebb a lelküknek.
Kárpótolt a nehéz útért, amit mélyen átéreztem, a szépséges táj, és az "oda utazós" Ildikónk szép képei. Nem is tudom hány Ildikó van itt, könnyű volt összetéveszteni bennünket.
/mosógépről, ha szabad/ Nemrég nem tudtuk mi lelte a mosógépünket nem vette fel a vizet, amit mégis sikerült neki, az ki tudta nyomni/.
Garanciális a gép, nem akartuk, hogy más szerelő miatt elvesszen a garancia/ Eljött egy helyi szerelő, és mit gondolsz mi volt a baj? Egy műanyag tipli volt a vízfelvevő csőben. Kicsi volt, így néha átengedte a vizet néha nem. Csak néztünk honnan került oda? Vajon a vízzel együtt jött? Rejtély de egy új csővel megúsztuk. Bocsi a kitérőért és hogy ide írtam.
Szép estét.
Az Ásian 2. részét tegnap megnéztem. Köszönöm, és köszönjük szépen a plusz munkát is.
Borzalmas út volt, ezen az áron "megvenni a következő életet" nagyon magas ár. De hát ők elérték, amit akartak, és biztos könnyebb a lelküknek.
Kárpótolt a nehéz útért, amit mélyen átéreztem, a szépséges táj, és az "oda utazós" Ildikónk szép képei. Nem is tudom hány Ildikó van itt, könnyű volt összetéveszteni bennünket.
/mosógépről, ha szabad/ Nemrég nem tudtuk mi lelte a mosógépünket nem vette fel a vizet, amit mégis sikerült neki, az ki tudta nyomni/.
Garanciális a gép, nem akartuk, hogy más szerelő miatt elvesszen a garancia/ Eljött egy helyi szerelő, és mit gondolsz mi volt a baj? Egy műanyag tipli volt a vízfelvevő csőben. Kicsi volt, így néha átengedte a vizet néha nem. Csak néztünk honnan került oda? Vajon a vízzel együtt jött? Rejtély de egy új csővel megúsztuk. Bocsi a kitérőért és hogy ide írtam.
Szép estét.
Kedves Ildikó! Sok Ildikó van nálunk, de közülük te vagy a legaktívabb, így nem volt nehéz
azonnal rád asszociálnom. Csak azt nem értettem, hogy miért nem árultad el már hamarabb,
hogy jártál Tibetben. Két téves hsz.-t meg kellett írnom ahhoz, hogy észrevegyem az intő
jeleket, hogy nem rólad van szó. Persze "utazós" Ildikó élményeinek is nagyon örültem. Ritkán
találkozni olyannal, akit személyes élmények kötnek ilyen távoli vidékekhez.
Új mosógépet kell vennem, mert ez már tragacs volt. Remélem újabb sok évig nem lesz gondom
vele.
Mindent nagyon szívesen! Örülök, hogy tetszettek az eddigi részek, és hogy örömet okozhattam
a barátnőidnek is.

azonnal rád asszociálnom. Csak azt nem értettem, hogy miért nem árultad el már hamarabb,
hogy jártál Tibetben. Két téves hsz.-t meg kellett írnom ahhoz, hogy észrevegyem az intő
jeleket, hogy nem rólad van szó. Persze "utazós" Ildikó élményeinek is nagyon örültem. Ritkán
találkozni olyannal, akit személyes élmények kötnek ilyen távoli vidékekhez.
Új mosógépet kell vennem, mert ez már tragacs volt. Remélem újabb sok évig nem lesz gondom
vele.
Mindent nagyon szívesen! Örülök, hogy tetszettek az eddigi részek, és hogy örömet okozhattam
a barátnőidnek is.

- csabamama2
Rita Kedves!
Tényleg így van, nem igen szoktunk együtt nézni, mert én közben elcsábulok, vagy éppen folyamatban van amit nézek. De ennek nem tudtam ellenállni és nem bántam meg.
Köszönöm szépen a válaszodat, így most már megnyugodtam. Kérlek ne vedd sürgetésnek, csak azt hittem -mivel a videó fent van -, hogy nem látom a feliratot. Türelmesen várunk._:-)) Üdv.: csabamama2
Tényleg így van, nem igen szoktunk együtt nézni, mert én közben elcsábulok, vagy éppen folyamatban van amit nézek. De ennek nem tudtam ellenállni és nem bántam meg.
Köszönöm szépen a válaszodat, így most már megnyugodtam. Kérlek ne vedd sürgetésnek, csak azt hittem -mivel a videó fent van -, hogy nem látom a feliratot. Türelmesen várunk._:-)) Üdv.: csabamama2
Én vagyok az "utazós"
ildikó. Egyébként Csabamama a barátosném
.
Letöltöttem már az összes részét a filmeknek onnan ahonnan a legnehezebben jöttek
, elindítottam, aztán otthagytam a gépet, volt tán másfél nap is, mire lejött 
Mosógépügyben - egyszer a férjem azt mondta, megérdemlek egy "csoda" mosógépet, aztán vett nekem egy Siemens-Boss csodát. Két év múlva lejárt a garancia, másnap a szerelő azt mondta, ki kell dobni. A szerviz megszánt, aztán azt mondták, mivel pár napja járt le a garancia, tönkrement az automatika, vehetek egy fejlettebb újabb csodát, féláron... Másfél évig bírta. Aztán bementem, és megvettem a legolcsóbbat, amit kaptam.
Írtam karbantartó gépész vagyok, és az egyik kollégám szabadidejében a családnak szerel- többek között mosógépeket is. Képzeljétek, egy számomra feldolgozhatatlan, hihetetlen felfedezést tett. Az egyik tönkrement mosógépbe talált egy panelt, ami egy szó szerinti időzítő volt, ami a gyártástól kb 2, 2 és fél év múlva elindított egy programot, ami hazavágta az automatikát, ami a legdrágább egysége a gépnek. A vadonatújonnan vásárolt mosógépet - feladva a garanciát -szintén szétszedte, és lássatok csodát -ebbe is megtalálta ezt a bizonyos panelt... Természetesen kivette, most várjuk a fejleményeket. A gép megy, igaz, még kb. 1 éves. Nem akartam neki elhinni, aztán behozta megmutatni. Tette mindezt azokután, hogy kinn volt valami alkatrészgyárban Kínában 2 hónapig gyakorlaton... Ennyi.

Letöltöttem már az összes részét a filmeknek onnan ahonnan a legnehezebben jöttek

Mosógépügyben - egyszer a férjem azt mondta, megérdemlek egy "csoda" mosógépet, aztán vett nekem egy Siemens-Boss csodát. Két év múlva lejárt a garancia, másnap a szerelő azt mondta, ki kell dobni. A szerviz megszánt, aztán azt mondták, mivel pár napja járt le a garancia, tönkrement az automatika, vehetek egy fejlettebb újabb csodát, féláron... Másfél évig bírta. Aztán bementem, és megvettem a legolcsóbbat, amit kaptam.
Írtam karbantartó gépész vagyok, és az egyik kollégám szabadidejében a családnak szerel- többek között mosógépeket is. Képzeljétek, egy számomra feldolgozhatatlan, hihetetlen felfedezést tett. Az egyik tönkrement mosógépbe talált egy panelt, ami egy szó szerinti időzítő volt, ami a gyártástól kb 2, 2 és fél év múlva elindított egy programot, ami hazavágta az automatikát, ami a legdrágább egysége a gépnek. A vadonatújonnan vásárolt mosógépet - feladva a garanciát -szintén szétszedte, és lássatok csodát -ebbe is megtalálta ezt a bizonyos panelt... Természetesen kivette, most várjuk a fejleményeket. A gép megy, igaz, még kb. 1 éves. Nem akartam neki elhinni, aztán behozta megmutatni. Tette mindezt azokután, hogy kinn volt valami alkatrészgyárban Kínában 2 hónapig gyakorlaton... Ennyi.
Szia ildikó most dobtam egy hátast...ezek szerint majd mindegyikben márkától független benn van ez a panel...hú micsoda agyafurt gonosz ötlet azért, hogy érdemes legyen gyártani és eladni...rémes...jó lenne tudni hol van ez a panel..hogy hogyha megint vennem kell azonnal kivetessem... 

csabamama2 írta:Rita Kedves!
Kedves Ildikó! Nagyon örülök neki, hogy nem bántad meg!
Terveim szerint, hétvégén nekikezdek a 3. résznek.

Ildikó! Simán el tudom képzelni, és hinni is, amit írtál. Többen megfigyelték, hogy mindig a
garancia lejárta után kis idővel mennek tönkre a dolgok. Undorító, ahogy bennünket, vásárlókat,
manipulálnak, minden téren. Ma mosógép nézőben jártam. Két gép alatt is rossz ár volt kitéve.
Érdekesség, hogy csak erre a kettőre voltam kíváncsi, szóval lehet, hogy mindegyik alatt rossz
ár volt. Az egyik alá 75 790, a másik alá, 79 990 ft volt írva. Még jó, hogy rákérdeztünk! A pasi
sűrű bocsánatkérések közepette szedte le a "véletlenül ott maradt" táblákat, és közölte velünk a
valós, majdnem 100 000 forintos árakat. Több, mint 20 000 forinttal volt drágább mindkét gép.
Aki részletre veszi, annak lehet, hogy soha fel sem tűnik, hogy 20 ezerrel többet fizet ki a gépért,
mire lejár a kölcsöne.

garancia lejárta után kis idővel mennek tönkre a dolgok. Undorító, ahogy bennünket, vásárlókat,
manipulálnak, minden téren. Ma mosógép nézőben jártam. Két gép alatt is rossz ár volt kitéve.
Érdekesség, hogy csak erre a kettőre voltam kíváncsi, szóval lehet, hogy mindegyik alatt rossz
ár volt. Az egyik alá 75 790, a másik alá, 79 990 ft volt írva. Még jó, hogy rákérdeztünk! A pasi
sűrű bocsánatkérések közepette szedte le a "véletlenül ott maradt" táblákat, és közölte velünk a
valós, majdnem 100 000 forintos árakat. Több, mint 20 000 forinttal volt drágább mindkét gép.
Aki részletre veszi, annak lehet, hogy soha fel sem tűnik, hogy 20 ezerrel többet fizet ki a gépért,
mire lejár a kölcsöne.

Re: Asian Corridor in Heaven / Ázsiai ösvény a mennyben (1/6)
Rita írta:Szia Ildi! A 35. részt is feltöltöttem már még akkor, amikor kitették. A legelső hsz.
az enyém (felül keresd):Spoiler: mutasd
Megígértem, hogy amíg fordítja Ulbi, addig mindig felteszem neked feldarabolva,
be is tartom, még ha sokáig is fog tartani.
Most már kisebb méretű, de nagyon jó minőségű részek is rendelkezésre állnak. Már
nem a fiam, hanem én konvertáltam át a 3. részt. Megtanított este, nagyon egyszerű.
Ha gondolod, nagyon szívesen feldarabolom, és felteszem neked, hogy a lehetőséghez
képest a legjobb minőségben tudd nézni a sorozatot. A youtube-on található részek
élvezhetetlenek.
Írd meg légy szíves, hogy szeretnéd-e!
Szia Rita!
Nagyon köszönöm, letöltöttem a 35. részt is. Előre is köszönöm a következőket. Angyal vagy!!!
Szeretnék élni a feldarabolt Asian Corridor in Heaven részekkel is.
Te vagy az én "Télanyóm" vagy "Jézuskám"! Minden kívánságom teljesíted.
Örök hála a fiadnak is.
Szép estét és hetet kívánok szeretettel,
Ildi
Re: Asian Corridor in Heaven / Ázsiai ösvény a mennyben (1/6)
VuVej írta:Szia Rita!
Nagyon köszönöm, letöltöttem a 35. részt is. Előre is köszönöm a következőket. Angyal vagy!!!
Szeretnék élni a feldarabolt Asian Corridor in Heaven részekkel is.
Te vagy az én "Télanyóm" vagy "Jézuskám"! Minden kívánságom teljesíted.
Örök hála a fiadnak is.
Szép estét és hetet kívánok szeretettel,
Ildi
Nagyon szívesen, Ildi! Akkor holnap Jézus anyó elkezdi feltenni
a feldarabolt kisebb méretű videókat a megára!
Lassan lefekszem. Jó éjt!

Rita írta:Ildikó! Simán el tudom képzelni, és hinni is, amit írtál. Többen megfigyelték, hogy mindig a
mire lejár a kölcsöne.
Azt, hogy mindegyikbe van e ilyen időzítő, nem tudom, csak remélhetem, hogy nem... de inkább ne szedjétek szét a mosógépet, mert lehet, hogy nincs éppen benne, a gari meg ugrik, csak azért írtam le, hogyha nincs különleges igényed, szerintem a legeslegolcsóbbat vedd meg...

Nagyon várom a teautat. (Meg a sajátomat, majd valamikor ősszel

szia Rita! végül is vettél akkor egyet? Csak ott lehet venni? Szerencsére én is kihívtam a szerelőt hogy csomagolja ki, mert nem is vettem volna észre, hogy még egy részt le kell szerelni, és akkor ugrott volna a mosógép garanciája anno...Apu a Sajátját olyan csomagolássérült üzletben vette, és jobb állapotban van mint az enyém. igaz egyszer már volt gond vele, akkor a szita kitisztítás segített. viszont még most is úgy néz ki mintha most vette volna..az enyém meg mint egy roncstelepi..biztosan direkt csinálják ilyenre őket, hogy még véletlenül se tudd sokáig használni
mert megeszi a rozsda...szóval nem értem. De lehet ez a panel épület átka is. Már csak -6 fok van most per pillanat ..-11-el indultunk ma is ...meg még holnap sem lesz sokkal "melegebb"...de van fűtés, úgyhogy átvészeljük ezeket a napokat is! További szép napot!
Ma mákos tésztát találtam ki ebédre...megyek is lassan darálni....

mert megeszi a rozsda...szóval nem értem. De lehet ez a panel épület átka is. Már csak -6 fok van most per pillanat ..-11-el indultunk ma is ...meg még holnap sem lesz sokkal "melegebb"...de van fűtés, úgyhogy átvészeljük ezeket a napokat is! További szép napot!
Ma mákos tésztát találtam ki ebédre...megyek is lassan darálni....

Szia Kata! Karácsonyra kifosztották a boltokat, így még nem vettem gépet. Szerencsére
van annyi motyóm, hogy jó ideig kibírom mosás nélkül. Hogy egyedül vagyok, amúgy is
mindig gondom van a fehérekkel. Azok nagyon lassan állnak össze egy adaggá.
Szép estét mindenkinek!

van annyi motyóm, hogy jó ideig kibírom mosás nélkül. Hogy egyedül vagyok, amúgy is
mindig gondom van a fehérekkel. Azok nagyon lassan állnak össze egy adaggá.
Szép estét mindenkinek!

szia Rita! Mióta rákaptam a színfogóra azóta simán összedobom a színest a fehérekkel persze nem a feketére gondolok, meg vannak olyanok mik olyanok mint az indigó még most is ereszti a szint. DE olyankor kettőt teszek be....viszont volt hogy elfelejtettem beletenni, mert van hogy nekünk is nehezen jön össze a fehér...na jól beszürkítettem kékítettem...azokat többet nem tudtam semmivel kifehéríteni...
..Úgyhogy mondhatom nem unalmas a fehérneműs részünk sem

Szia Rita!
Fantasztikus képet találtál az udvari mosodáról.
Nem győzök csemegézni, mindig találok valami újat rajta. A kép jobb oldalán, amit a nők tekernek, egy mángorló lenne vajon?!
Annyira fáj a fogam egy ilyesmire
Fantasztikus képet találtál az udvari mosodáról.

Ido11 írta:Szia Rita!
Fantasztikus képet találtál az udvari mosodáról.Nem győzök csemegézni, mindig találok valami újat rajta. A kép jobb oldalán, amit a nők tekernek, egy mángorló lenne vajon?!
![]()
Szia Ido! Nem is gondoltam, hogy ilyen örömet szerzek ezzel az fotóval. Valószínűleg
mángorló lehet, és amihez hozzá van rögzítve, az egy mosógép. Ezt írták a kép alá:
"Nagymosás. A képen látható keverős mosógép, amelynek működtetéséhez két erős mosónő
kellett, nem terjedt el szélesebb körben."
Forrás: http://mindennapoktortenete.blog.hu/2014/01/26/higienia_188
Miközben rákerestem a mángorlóra, meglepve láttam, hogy később is árultak mángorló-
mosógép együttest:

Ido képzeld, öntöttvas mángorlókat lehet kapni a Vaterán, 15-22 ezer forint között van az áruk:
http://www.vatera.hu/listings/index.php?ob=16&obd=2&q=m%C3%A1ngorl%C3%B3
Nagyobbat, vagy kisebbet szeretnél?

Szia Rita, Angyal vagy! Nem is gondoltam, hogy ilyesmi is van a Vaterán. Eddig csak autóalkatrészeket kerestem rajta, de végül nem vásároltam tőlük, mert pont az nem volt, amire nekem szükségem lett volna. De ezek a mángorlók fantasztikusak. A kisebbikbe bele is szerettem, próbálom megvenni.
Kicsi kézi mosógépet láttam egyszer egy horvát kempingben, talán hollandok lehettek. Forgó dobos volt, tekerték szorgosan.
Én sokmindent kézzel mosok, ezekkel a mostani folyékony mosószerekkel nem kell dörzsölni, csak áztatom benne egy ideig, kicsit meggyúrom, majd sok vizben kiöblítem és centrifugázom. A piszok szinte kioldódik a ruhából, mondom egyáltalán nem kell dörzsölni, semmi kézi erő nem kell hozzá.
Régen az asszonyok mostak hullámosra faragott fán, ahhoz dörzsölték, nem akar eszembe jutni az eszköz neve. Hát ilyesmiket láttam horvát kempingekben, természetesen fajanszból. Aztán olasz kempingben is. Na ilyen kell nekem. Kiderült, nagy nevetések közepette mutogatva, hogy lavatojónak hívják. Szereztem is egyet egy falusi, útszéli áruházban. Gondoltam vidéken inkább van, mint városban. Igaz, hogy műanyag, de olyan diadalmasan hozták ki a raktárból, hogy nem volt szívem otthagyni. Azóta használtam is , nagyon jó rajta mosni!!

Kicsi kézi mosógépet láttam egyszer egy horvát kempingben, talán hollandok lehettek. Forgó dobos volt, tekerték szorgosan.
Én sokmindent kézzel mosok, ezekkel a mostani folyékony mosószerekkel nem kell dörzsölni, csak áztatom benne egy ideig, kicsit meggyúrom, majd sok vizben kiöblítem és centrifugázom. A piszok szinte kioldódik a ruhából, mondom egyáltalán nem kell dörzsölni, semmi kézi erő nem kell hozzá.
Régen az asszonyok mostak hullámosra faragott fán, ahhoz dörzsölték, nem akar eszembe jutni az eszköz neve. Hát ilyesmiket láttam horvát kempingekben, természetesen fajanszból. Aztán olasz kempingben is. Na ilyen kell nekem. Kiderült, nagy nevetések közepette mutogatva, hogy lavatojónak hívják. Szereztem is egyet egy falusi, útszéli áruházban. Gondoltam vidéken inkább van, mint városban. Igaz, hogy műanyag, de olyan diadalmasan hozták ki a raktárból, hogy nem volt szívem otthagyni. Azóta használtam is , nagyon jó rajta mosni!!

Hogy mik tudnak örömöt szerezni....
,de tényleg...egyébként kösz a tippet. nem is értettem miért nem olyan szép a ruha hanem folyékonyt használok...mert ugye elvileg feloldódik...de rendesen csak 6o fokon..mindig tanul az ember....Áztatni én is szoktam csak ritkán...
.
Jól néz ki a masina nagyon Samu miatt nem lehet ilyenről ábrándozni...Mindig mérlegelnem kell a veszélyességét...tuti megtalálja hova nem kellene nyúlni...

Jól néz ki a masina nagyon Samu miatt nem lehet ilyenről ábrándozni...Mindig mérlegelnem kell a veszélyességét...tuti megtalálja hova nem kellene nyúlni...

Kata a folyékony mosószernek az az előnye, hogy nem kell forró viz hozzá, kézmeleg vizben is jól mos. Az áztatás nem egészen a hagyományos mosás előtti áztatást jelenti. Azt értem alatta, hogy kevés vizbe, ami a ruhát ellepi, folyékony mosószert teszek, megkeverem, belenyomkodom a ruhát és otthagyom 15-25 percre. Azalatt mást csinálok.
Majd átnyomkodom a ruhát, leöntöm a piszkos vizet, nem kell többször mosni, elég egyszer, utána már csak többször jól kiöblitem és centrifugázom. Kész. Igy szoktam kimosni, a téli dzsekiket, ingeket, bluzokat, kordbársony inget, amit nem merek mosógépbe tenni.