Kata58 írta:Köszönöm az újabb részt, ezt most holnapra hagyom, mert nem hiszem hogy éppen alváskönnyítő....ahhoz túl izgalmas és csak azon agyalnék
Az 5. részben úgy az ügyész képébe másztam volna grrrrr. Lélegzetelállító volt, ahogy a nyomozó fölhívta értekezlet közben a főbűnöst...azta...micsoda pillanatban fejezték be...majd holnap okosabb leszek.! Jó éjszakát mindenkinek, és kellemes hetet. Rám kacsavágás vár...a mai napot megúsztam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kata!
Nagyon szívesen! Valóban nagyon izgalmas résznél hagyták abba az 5. részt. Aztán a folytatás,
ahogy szemben ült egymással a két férfi, és ahogy a képviselő fentről leereszkedve beszélt a
nyomozóval, az én zsebemben is kinyitotta a bicskát. Bogárhoz hasonlítani valaki lányát, akire
pont ő mondta ki a halálos ítéletet! Szemétláda!

A bűnösök felsorolásából szépen kihagyta saját magát, és a feleségét is. Amiket mondott, abból
érthető volt, hogy halál vár a nyomozóra, el kell hallgattatni:

Annak örültem, hogy a nyomozó szavai mennyire felhúzták Kangot. Azért üvöltött ennyire, mert
a nyomozó az igazat mondta, és ahogy szoktuk mondani, "fájt neki az igazság". Aztán ebben az
üvöltésben benne volt Kang saját bizonytalansága is. Nem is olyan biztosan ül ő azon a magas
lovon, csak szeretné azt hinni, és elhitetni másokkal: