Köszönöm!

mikaz írta:Hű, ehhez szavam sincs! Elsőként vittem!
Köszönöm!
![]()
![]()
![]()
Szilvia333 írta:Irulok,pirulok,Kata és Mikaz dicséret miatt,köszönöm szépen)))Pedig még normálisan át sem gondoltam amit írtam,mondhatom,spontán jöttek a szavak amiket alig tudtam összekeresgélni az átélt izgalmak miatt))
![]()
Rita meglátását a vidám kis gengszter hozzájárulását az igazság támogatásában,nem lehet nem észrevenni,ez ennek a komoly témájú sorozatnak a fő feszültség oldó szála legalábbis szerintem,és ha jó a megérzésem akkor a nyomozó nővel,és a gengszter főnökkel később még lesz terve a forgatókönyv írónak)))
![]()
![]()
Jesszus!! Ha Rita nem említi,nekem bizony teljesen kiment a fejemből hogy szombaton is meló nap!!!!![]()
mikaz írta:Hű, ehhez szavam sincs! Elsőként vittem!
Köszönöm!
Kata58 írta:vittem a feliratot máris és köszönettel! Jó éjszakát majd később!!!![]()
![]()
![]()
csabamama2 írta:Szervusz Rita Kedves!
Köszönöm szépen Az üldöző 7. részének a feliratát.
Olvastam, hogy születésnapod volt, nagyon boldog születésnapot és örömökben gazdag életet kívánok Neked. Sok szeretettel ölellek: Ildikó![]()
mikaz írta:Kedves Rita! Megnéztem. Hogy lehet ezt a sztorit még fokozni?!![]()
A család története igazán érdekesen alakul.Spoiler: mutasd
Nagyon sokat lehet tanulni ebből a történetből. Tetszenek a bölcs mondások. A politikusokról egyre többet megtudhatunk. A majmos hasonlat is nagyszerű volt, de az sem kutya,hogy ki kihez megy, kinek van a legnagyobb hatalma.
A Kang-párti ügyész alakítása szerintem is zseniális. Nagyon teszik,ahogy a testével és a mimikájával is játszik.
Az,hogy bántalmazzák az alkalmazottakat, nincs más nemzet kultúrájában? Ott nem találkoztál hasonlóval?
Ezekben a koreai filmekben a könyörgés, megalázó hajbókolás is mindennapos, a testi fenyítés ezek mellett már fel sem tűnik.
Szerintem ezek a kulturális különbségek is megérnének egy alaposabb elemzést.
Voltak vicces pillanatok a 7. részben is.
Amikor Cho nyomozó arcáról esik szó vagy a szőrszál a főnök orrában. Hongseoknak nagyon jó humorérzéke van. Az a hihetetlen nyugalom, ahogy kezeli a helyzeteket, az a finom irónia, ahogy leplezi az érzéseit!![]()
Nagyon-nagyon jól megírt figura, és nagyszerű a színész alakítása is.
Nem tartozik a szépfiúnak kikiáltott színészek közé. Ő egy átlag koreai arc. De épp ezért lehet nyúzott, verejtékező, szőrös, fáradt, csúnya, mosolygós, könnyes, stb. Nem a szépségével akar levenni a lábamról, hanem az emberi kitartás, józanság, céltudatosság, higgadtság, stb. erények kifejezésével, amiből összeadódik a jelleme.
Lehet ezt az embert nem szeretni? Lehet érte nem szurkolni?
Bár Kang méltó ellenfél. A szerepe szerint gonosz, színészként ő is nagyon jó. Nyilván nem éreztem még egyszer sem,hogy szurkolnék, ha Hongseok az ellenfele. De az apósával szemben maximálisan támogatom.
Köszönöm! Nagyon kellemes hetet kívánok! Kitartást a szombati műszakhoz mindenkinek!
Nita1987 írta:Nagyon szépen köszönöm a 7.részt![]()
mamoca13 írta:Szia Rita!!
Köszönöm szépen a 7. rész fordítását![]()
Ismertetőt vittem a csoportokba
mikaz írta:Szia Kata, látom, jókor vagyunk jó helyen! Akkor ma ugyanazt nézzük mindketten?Spoiler: mutasd
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég