Kata58 írta:ritkán szoktam így kezdeni..d phűűűű micsoda rész volt ez is.nem tudom meddig lehet még fokozni, de nálam égnek áll a hajam a szövegüktől. Szegény kis újságírólányka is hogy megkapja a maga beosztását mindenkitől, végül a jó oldalra áll. Kicsit belenéztem a 1o. részbe, aztán le is álltam, mert rájöttem, hogy keverni fogom a két rész hozzászólását! Nyomozónönk múltjából is egyre többet megtudunk, és a Sunbeval való kapcsolat milyenségébe is nagyon tetszettek ezek a kedves beszólások.viszont nagyon nem az após, báty vő hármas. ott és úgy tesznek be egymásnak, mintha pingpong verseny lenne. Én tuti most nem ennék velük. Mennyire levegőnek van nézve a testvér és a férje. Nem mintha nem érdemelnék meg, ha jobbító szándék miatt lenne de erről itt szó nincs. Na és ahhoz is fapofa kell, hogy úgy jelenjenek meg mindenhol, mint akinek otthon és mindenben minden makulátlan.../megint egy hazai pálya/ bocsi nem bírtam ki, hogy be ne szúrjam

.
Köszönöm hogy ilyen gyorsan nézhettem a 9. részt...ezt most nem igazán lehet maratonozni, ahhoz túl tömény. Ha nem lenne egykét pazar humoros rész nem is lehetne kibírni...Lehet a monitorom bánná

Na megyek egy kicsit lajtoktosabb dolgot nézni meg vacsorát adni a legényemnek...További kellemes estét.
Nem akarok most többet írni, had írjanak mások is. Bár a főnök észre tér, de a fekete pontot nem fogja nálam kitörőlni...hacsak nem egy trükknek kellett az egész hogy bizonyíték legyen ellenük akik beszervezték...remélem rájuk jár majd a rúd hamarosan. Az ügyész-újságirós párosunkat viszont már most imádom annyira aranyosak vajon mire jutnak majd? Remélem nem lesz a harc és az összefogás hiábavaló!

Kata! Ebben a sorozatban, szinte semmi nem normális. Sem ezek a elüzletiesedett, mindent
pénzben mérő hitvány, értéktelen senkik - számomra azok - akiket csak a hatalom érdekel,
sem a helyzetek, hiszen amiket ezek a semmirekellő alakok művelnek, azt hétköznapi ember
fel sem fogja ésszel. De ezért érdekes is! Zsu mondta, hogy jó, ha tudjuk, hogy ilyesmi is
létezik, én is ezt gondolom. Úgyhogy érdeklődve figyelem, hogy még milyen mocskos ötlettel
állnak elő.
Az azért elgondolkodtat, hogy egy átlagember, aki egy átlagosan tisztességes nevelést kapott,
már kis dolgokért is képes szégyellni magát, akár annyira is, hogy leég az arcáról a bőr. Ezek
meg szemrebbenés nélkül mondanak ki, vagy csinálnak meg aljasabbnál, aljasabb dolgokat.
A főbíró azt kéri a nyomozótól, hogy bízzon benne. Kang vádat emeltet, a mellette a végsőkig
kitartó titkárnője ellen. Látszólag békésen együtt él, és együtt étkezik a Seo család, miközben
hatalmas jobb egyeneseket és övön aluli ütéseket mérnek egymásra. Több éve a cégben dolgozó
hűséges alkalmazottakat küldenek börtönbe azzal, hogy mindenféle szemétséget kennek rájuk,
amit valójában ők követtek el. Mindenütt van egy emberük, aki helyettük bűnhődik, ők meg
nyugodtan garázdálkodhatnak. Arra a jelenetre, amit Kang ad elő a 9. rész végén már szavam
sincs. Nincs olyan csúnya szó a szótáramban, amivel jellemezhetném őt, és az akcióját. Szegény
nyomozó is csak hápogott, pedig sok gazembert látott, és sok csúnyaságot hallott már.
Ha Baek meghal, már három ártatlan ember élete szárad Kang lelkén.
Nagyon szívesen a fordítást!