benya0529 írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a feliratokat. Tegnap megnéztem.
Igazi kikapcsolódás volt. Tetszett.
Üdv, Ági
Kedves Ági! Nagyon szívesen a fordítást!
Boldog vagyok, hogy neked is tetszett a sorozat!
benya0529 írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a feliratokat. Tegnap megnéztem.
Igazi kikapcsolódás volt. Tetszett.
Üdv, Ági
Mojzsita írta:Köszönöm szépen a feliratot!
jucaca írta:Kedves Rita!
Köszönöm a feliratot, egyenlőre csak begyűjtöttem.
leo-leo írta:Köszönöm ezt a remek kis sorozatot!!!
B.Marika írta:Szia Rita! Meg néztem ezt az aranyos mini sorit! El is mentettem a gépemre. Van egy gyűjteményem amiben rövid cuki történetek vannak, ha rossz kedvem van ezek közül válogatok és már is másképp látom a dolgokat.
Köszönöm szépen ,hogy lefordítottad, nagyon tetszett!
Kata58 írta:Köszönöm Rita ezt a rövid sorozatot is, ez most talán belefér a ma estébe, holnap kezdik nálam a csőszerelést! Ma pedig sikerült a komódot megcsináltatni, igazán sajnáltam volna ha ki kell dobni...igazából Samukáé, akkor vettem, első bútorként a kisággyal együtt, mikor még kismama voltam. Nagyon szeretem a fenyő bútorokat! a könyvespolca is megvan még! . Igaz több mint a felét én birtokolom /közös megegyezéssel/ .
Láttam a többi jó hírt, a Summerel kapcsolatban, hát nagyon kíváncsi leszek rá! Az viszont biztos, hogy nem fogja a tajvanit kiütni a helyéről nálam, legfeljebb ugyanúgy kedvenc lesz...
mkatinka írta:Kedves Rita,üdvözöllek!
Már annyira régen jártam az oldaladon,hogy azt is elfelejtettem,hogy kell hozzászólást írni..(Sőt a jelszavam is elfelejtettem a belépéshez)
Néha ugyan rápillantottam,min dolgozol, de hosszabb sorozatokat az utóbbi időben sem időm,sem türelmem nem volt megnézni.Örömmel töltöttem most le ezt a mini sorozatot,mert rövid és jókat olvastam itt a hozzászólásokben szemezgetve. Sőt még egy munkádat elviszem, a Women of Dignity-t,
,amire szintén a hozzászólások alapján kaptam kedvet.Talán sikerül rá időt szorítani. Remélem ezután ismét gyakrabban tudok idelátogatni, és köszönöm a munkádat, mindig is nagyon szerettem a fordításaidat!
dolores953 írta:Szia Rita
Felirat és a film begyüjtve, hamarosan megnézem és akkor
jövök reflektálni.
Köszönöm a fordítását.
f.ági írta:Szia Rita!
Köszönöm szépen a forditást. Kicsit felgyorsultak most az események körülöttem, igyekszem megnézni és jövök utána.
itemen írta:Köszönöm a feliratot! Szép hétvégét
Darinka írta:Köszönöm szépen.
ququcs írta: Szia Rita, megnéztem jó volt köszönöm még egyszer!!
Jó pihenést!
Blackfield írta:Kedves Rita!
Igazán aranyos volt ez a "sorozat", bár bevallom őszintén, néha szorongatta valami a torkom!
Mind a két főszereplő tetszett, és a végén a képgyűjtemény is megkapó volt - köszönöm a munkád, valóban kikapcsolt!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 13 vendég