cicus írta:Drága Rita!
Hát véget ért ez a csodálatos film is és hálás vagyok,hogy Te fordítottad le,bár
véletlenek nincsenek,mert ezt Neked kellett,biztos vagyok benne
Csak a végkifejletre térnék ki,mert igazából nem lepett meg,hogy az unoka
volt a gyilkos,mert valójában a szülei áldozata volt és ő volt a kar aki megtette
a kívánságukat,jól működött a program és pont egy pszichológus anya nevelése.
Itt is nyilvánvaló,hogy az megy pszichológusnak akinek a legnagyobb szüksége van
a gyógyításra.Néhány résszel ezelőtt eszembe jutott futólag,hogy hova tünt a fiú,
pedig kulcs szerepe lehet,ha több jelenetben láttuk,mennyire kiborítja a sok
veszekedés,de aztán nem gondoltam tovább
Az ember mindig kívül keresi a hibást,
mert az egyszerűbb,mint magukba nézni.Ezt kevesen teszik meg,de aki igen magától
jön rá,mert tapasztalja amit Ah jin a végén csodálatosan megfogalmazott,hogy a
boldogság akkor jön,amikor minden vágytól megszabadítjuk magunkat,mert a vágy az
ami boldogtalanságot okoz,hiszen bármire vágyunk azt jelenti,hogy elégedetlenek
vagyunk azzal ami éppen van.Ah jin képes volt lemondani és így meg is kapott minden
segítséget az élettől,hogy újra építse az életét,mert így működik ez a világ,de ezt csak
akkor tudjuk meg ha változunk és nem ragaszkodunk semmihez.Nem könnyű,de
másképpen nem ismerhetjük ezt fel.Így ez egy ördögi kör,de szerencsére a választás
rajtunk múlik és mindenki képes is rá !! A karma működik itt is láthattuk,mindenki
megbűnhődött és elgondolkodhatott,hogyan éli tovább az életét.A végén még sírtam is
mert kaptam egy nekem szóló üzenetet a pillangóval,( egy ilyet a valóságban is átéltem,
ezért már tudtam mit jelképez számomra)ami megerősített abban,amiben eddig is hittem.
A jeleket mindnyájan kapjuk úgy,hogy meg is értsük,nem kell kitalálni,gondolkodni rajta,
csak figyelni kell