margóanya írta:Nagyon szépen köszönöm a sorozat fordítását
Nagyon szívesen a fordítást!
margóanya írta:Nagyon szépen köszönöm a sorozat fordítását
Mojzsita írta:Hálás köszönet a feliratért!!
Marika58 írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen a sorozat fordítását. Elejétől a végéig nagyon izgalmas volt.
Kellemes hétvégét kívánok!
vercsike1 írta:Szia Ritám ! ! !
Hálásan köszönöm a sorozat választását és annak feliratait. Igaz még csak most fogok hozzá,de a hozzá szólásokból olvasva,nagyon jó sorozatnak tűnik.Még egyszer köszönöm.Szép és kellemes hétvégét.
ququcs írta:Szerbusztok nézőtársak!
Végigolvastalak Benneteket, most hogy vége a sorozatnak taglalhatnám a szereplőket, de mindent leírtatok és teljesen egyetértek a véleményetekkel!
Egyetlen dolog: az "após" számára kevés a büntetés, az egyedül maradás csak egy pillanatra döbbenti meg, soha nem fog megváltozni és lelketlen mindenkin átgázoló ember marad.
A titkárnő sem fog megváltozni még a börtönben töltött idő után sem, Ő is egy érzéketlen törtető ember marad.
Nagyon izgalmas és jó sorozat volt, végig lekötött és az utolsó rész teljes mértékben élvezetes volt. Összefoglalta az egész sorozatot, remek befejezés!
Köszönöm Rita!
annamama írta:..Kedves Rita....hát befejeztetett ,végére értunk nagy utazásunknak a hatalom hajhász ,mindenkin átgázolo magukat mindenki felett tarto gazdagok,torteto hivatalnokok és a politikai karierjukért mindenre képes emberek és az igazságért tuzon vizen át harcolo APA és kis otos csapatatának torténetén.Mindent leirtak elotem már forumozo társaim ,errol a szivbemarkolo sorozatrol az utolso képkockákat en is kicsit homályosan láttam a meghatotságtol .Nagyon szépen fejezték be utalva minden elvarratlan szálra is.....amit a képzeletunkre biztak .Kedves Rita mégegyszer koszonom a feliratokat a munkádat amivel ilyen hatalmas élménybe részesitel bennunket. Nagyon várom a nagy kinai sorit pedig én még az elote forditott SSSS sem láttam valahogy mindig ...majd a kovetkezo ez lesz....kategoriába tolodott .....Szép hétvégét kivánok mindenkinek és jo pihenést...
Erzsike54 írta:Köszönöm a 16 rész feliratát ,most már elkezdem a maratont ,bár ahogy belenézegettem elég kemény film kell egy kis szünetett tartanom .Eddig mindig meg vártam míg kész egy film fordítása utána kezdtem el nézni .A te filmjeidnél nem fogom ezt csinálni haladni fogok a fordításoddal,mert szuper hamar kész lettél ezzel a filmmel .Köszönöm Jó hétvégét kívánok !!
Rita írta:Az első részek döbbenetesek voltak, volt aki itt fel is adta, de ha mégis maradt,
akkor egy nagyon izgalmas és végtelenül tanulságos élményben lehetett része.
Rita írta:kiszámíthatóan hozom a feliratokat,
bazsa írta:Kedves Rita!
Köszönöm a fordítást. Egyszer biztos sort kerítek rá, mert nagyon izgalmasnak tűnik a tartalma és a hozzászólások alapján.
kerka írta:Köszi szépen a feliratot!!!
Nyekk írta:Nagyon szépen köszönöm a sorozat fordítását és egyben gratulálok is a legújabb befejezett munkádhoz! Szép estét!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 12 vendég