Another Parting / What Kind of Goodbye (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Another Parting / What Kind of Goodbye (online is nézhető)

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. február 27. 9:53

Kép

Műfaj: Romantikus/dráma/misztikus webdráma
Részek száma: 5
Premier: 2014. február 17. – február 25.
Csatorna: Dramacube

Főbb szereplők:
Seo In Guk – Hul / An Young Mo
Wang Ji Won – Seo Ha Na

Történet:

Ha Na, énekesnő, akinek feje tetejére állt az élete. Barátnője és a szerelme összeszűrte a levet. A történet kezdetén éppen öngyilkosságot akar elkövetni.
Hul (Ha Na nevezi el így) földönkívüli, aki azért érkezik a Földre, hogy megtudja, miért sírnak az emberek. Egy fiatal halott srác testébe bújva, egy nap áll rendelkezésére, hogy teljesítse küldetését.
Ha Na és Hul összetalálkoznak a hídon, ahol Ha Na végezni akar magával. Könnyeit meglátva, Hul hozzácsapódik, hogy küldetését teljesíteni tudja.

A sorozatot hatalmas hírverés, és a két sztár főszereplése miatt, hatalmas várakozás előzte meg. A részek, amik egyenként 10 percesek, hozták is az elvárt nézettséget. Az ötödik, egyben utolsó résszel, az alkotóknak sikerült elérniük, hogy két hónappal a sorozat befejezése után, az egyes fórumokon, még mindig azt találgatják, hogyan kell értelmezni a befejező rész tíz percének történéseit.
Maga a történet nem különösebben eredeti, de az utolsó részbe becsempészett csavarok, nagyon különlegessé és izgalmassá teszik.

Ami még nagyon tetszett:
Seo In Guk és Wang Ji Won csodálatos alakítást nyújtott. A sok közeli kép is bizonyíték erre. Csak a rendkívüli képességekkel megáldott színészek arcát érdemes, és lehet premier plánban mutatni.
Kifejezetten hangulatos, hogy keveset szólalnak meg a színészek. Ám beszél helyettük a testük, az arcuk, a mozdulataik. De ezt is csak kivételes tehetségekkel lehet megoldani.
A sorozatban felhangzó tangó, a Melody Day, Another Parting című gyönyörű dala, és a filmkockák színei fantasztikus összhatást keltenek.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!

Fordította: ezoritu
Formázta, időzítette, javította: vandi
Online feltöltés: Pirmajer Kornélia

Online nézhetőség:

Videó letöltése:
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
ququcs

Re: Another Parting / What Kind of Goodbye

HozzászólásSzerző: ququcs » 2016. május 24. 18:04

Köszönöm Rita ezt a rövid sorozatot , most pont ilyenre van szükségem, mert kevés az időm a héten!! :) Örülök neki!!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. május 24. 18:11

ququcs írta:Köszönöm Rita ezt a rövid sorozatot , most pont ilyenre van szükségem, mert kevés az időm a héten!! :) Örülök neki!!

Kedves Éva! Nagyon szívesen! Jó, hogy innen írsz, eszembe juttattad ezt a sorit!
Újra kell néznem. Mikor fordítottam nagyon tetszett, de már halványul az emléke.

Jó szórakozást!

Kép
szvakneildi

HozzászólásSzerző: szvakneildi » 2016. november 6. 22:32

Kedves Rita!
A segítséged szeretném kérni. Már régen szeretném ezt a sorozatot megnézni, de sajnos eddig nem találtam olyan letöltési lehetőséget, ahonnan a filmet le tudnám tölteni. Nálunk a torrent nem működik, direct letöltési lehetőséget pedig, ahonnét az én csekély tudásommal leszedhetném, nem találtam eddig. Világnyelvek és internetes dolgok terén, sajnos elég béna vagyok. Esetleg tudnál segíteni? :-? ^:)^ :-bd
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 7. 6:17

Kedves Ildi! Feltöltöttem a megára a videót, a linket betettem a szokott helyre,
az ismertető alá, de ide is beteszem:

https://mega.nz/#F!1IdwwJ5b!qZJDjPoMAvYGk4aMxeZhAA

Jó szórakozást ehhez a rövidke webdrámához! Nagyon szerettem, biztosan
neked is tetszeni fog!

Kép
szvakneildi

HozzászólásSzerző: szvakneildi » 2016. november 8. 20:00

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! már nagyon régen kerestem ezt a filmet. :D
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 9. 5:48

szvakneildi írta:Nagyon szépen köszönöm a segítséget! már nagyon régen kerestem ezt a filmet. :D

:flower1: :littlehearth: :) :littlehearth: :flower1:
szvakneildi

HozzászólásSzerző: szvakneildi » 2016. november 11. 23:44

Kedves Rita!
Megnéztem, érdekes élmény volt, de tetszett! Köszönöm a fordítást! :D
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 12. 18:54

szvakneildi írta:Kedves Rita!
Megnéztem, érdekes élmény volt, de tetszett! Köszönöm a fordítást! :D

Kedves Ildi! Vigyorgok magamban az "érdekes élmény volt, de tetszett"
kifejezéseden. Arra emlékeztet, amikor a volt férjemnek megmutattam
egy új ruhámat, és ha nem tetszett neki, akkor mindig azt mondta, hogy
"érdekes, de még szoknom kell", ebből tudtam, hogy nem nyerte el a
tetszését.

Az biztos, hogy ez a webdráma érdekes, és sejtelmes is. A színészek jók
voltak, a zene, a színek nagyon klasszak voltak együtt.

Nagyon szívesen! Kellemes hétvégét!

Kép
szvakneildi

HozzászólásSzerző: szvakneildi » 2016. november 26. 21:59

Kedves Rita!
Bocs, hogy csak most válaszolok, de az utóbbi időben sok minden rám szakadt és eléggé elhavazódtam. Én eléggé szókimondó típus vagyok( oroszlán- nem kicsit) tehát, ha valamit mondok, ill. leírok, azt úgy is gondolom. Tehát, tényleg érdekesnek találtam ezt a sztorit és tetszett! Ahogy te is írtad, nagyon jók voltak benne a főszereplők és igen, a zenéje is tetszett! Így szeretném újra megköszönni, hogy lefordítottad és ezáltal egy újabb érdekes élménnyel gazdagodhattam! :D Remélem, még jó néhány sorozatot nézhetek a te remek fordításodban!( Ezt sem "nyalizásnak" szántam, hanem őszintén remélem!) Üdv: Ildikó
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 27. 6:58

szvakneildi írta:Kedves Rita!
Bocs, hogy csak most válaszolok, de az utóbbi időben sok minden rám szakadt és eléggé elhavazódtam. Én eléggé szókimondó típus vagyok( oroszlán- nem kicsit) tehát, ha valamit mondok, ill. leírok, azt úgy is gondolom. Tehát, tényleg érdekesnek találtam ezt a sztorit és tetszett! Ahogy te is írtad, nagyon jók voltak benne a főszereplők és igen, a zenéje is tetszett! Így szeretném újra megköszönni, hogy lefordítottad és ezáltal egy újabb érdekes élménnyel gazdagodhattam! :D Remélem, még jó néhány sorozatot nézhetek a te remek fordításodban!( Ezt sem "nyalizásnak" szántam, hanem őszintén remélem!) Üdv: Ildikó

Kedves Ildikó! Bocs, ha félreérthető voltam! Nem kételkedtem abban, amit írtál,
csak mellesleg leírtam, hogy mi jutott arról eszembe, ahogyan te kifejezted a
tetszésedet.

Én is remélem, hogy sok sorozatnál, filmnél találkozunk még!

Kellemes hétvégét kívánok!

Kép
Ir-csi

HozzászólásSzerző: Ir-csi » 2016. december 26. 13:44

Szia Rita!
Ezt a sorit kb. két hete néztem meg, rögtön visszanéztem az ötödik részt, aztán a negyediket, végül az elsőt :))
Az idővel való szórakozás mindig csapdába ejti a figyelmemet, szeretem ezt a játékot, élvezem, ha a benne lévő lehetőségeket lehet elemezni :D , bontogatni a csomókat ;)
Spoiler: mutasd
A vége röviden: a lány az idegen piros kapszulájának köszönhetően visszamegy az időben, számonkéri saját magától a tetteinek miértjét, ami elég egyértelmű: a szerelem. A számonkért én elgondolkodik, nem lép fel több húst mutatva önmagából, lemondja a koncertet végig ballag azon a hídon, amin a ET. is megmenti önmagát, majd a jövőből jött én a múltba vész: eltűnik. Az újjászületett a szívében vagy a tudatában egy új szerelemmel, új életbe vág és találkozik újra ET-vel. Igaz mindegyik átélte korábban a kölcsönös vonzalmat, mégis az újdonság erejével hatott mindkettejükre :-?
Konzekvenciák:
1. ET. nem vált köddé, ill. a saját civilizációja számára igen. De a másik ET. elmondta az elején, hogy eddig egyikük sem járt sikerrel ezzel a küldetéssel, mert valszeg mind érzelmileg bevonódott és nem vette be időre a piros kapszulát.
2. A lány nem hazudott magának, amikor döntési helyzetbe kerülhetett ET-nek köszönhetően.
3. A fiú nem a kórházas fiú számomra az 1. pontban leírtak miatt. A lány a jövőből érkezett énjének köszönhetően, megkapta annak szerelmét is ET-be.
4. A rendező rövid időre megsértette a tér-idő szabályt a lány jövőbeli és jelenbeli énje 1xre volt jelen uazon térben anyagi értelemben. :ymdaydream:
Őszintén? Kit érdekel? Tetszett a film, köszönöm szépen! :littlehearth:
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 9. 6:44

Kedves Ir-csi!
Húztam-nyúztam az írást, mert csak úgy tudtam volna értelmes választ adni neked, ha újranézem
ezt a webdrámát. El is határoztam, hogy megteszem, és nem is esett volna nehezemre, mert arra
határozottan emlékszem, hogy nagyon jól éreztem magam, miközben néztem. Néha fura volt ugyan,
és a végén egy dolgot nem értettem, de összességében nagyon bírtam. A zene, és a színek, a színészi
alakítás mind nagyon tetszett, egyedi hangulata vitt magával.... Aztán sehogy sem tudtam időt
keríteni rá, hogy újra előszedjem, és megnézzem, ezért csak ilyen válasz telt tőlem, pedig érdekes
lett volna összevetni a te felvetéseidet a magaméval. Elnézést!

Örülök, hogy neked is tetszett! Nagyon szívesen!

Kép

Vissza: “Korea”