Cheongdamdong Alice

Rita
Adminisztrátor

Cheongdamdong Alice

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. február 27. 10:15

Kép

Cím: Cheongdamdong Alice
Műfaj: Romantikus komédia
Részek száma: 16
Vetítette: SBS
Vetítési időszak: 2012. december 1. – január 27.

Főbb szereplők:
Park Shi Hoo – Cha Seung Jo/Jean Thierry Cha
Moon Geun Young – Han Se Kyung
So Yi Hyun – Seo Yoon Joo
Kim Ji Suk – Tommy Hong

Történet:

Han Se Kyung, feltörekvő, tehetséges divattervező, aki megkapja álmai lehetőségét, mikor felveszik a GN Fashion tervező céghez.
Ám hamarosan jön a sokkoló valóság, megtudja, hogy hiába a sok díj, első helyezés, amit versenyeken szerzett, ő kapta a legkevesebb pontot az állásinterjún, mert nem rendelkezik külföldi diplomával. A tervező asztal közelébe sem engedik, egész nap az elnök feleségének a bevásárlásait kell intéznie.
Hogy tovább bonyolódjon a helyzet, kiderül, hogy a főnök felesége nem más, mint Seo Yoon Joo, régi iskolatársa, és riválisa, aki tehetség híján, másokat kihasználva jut egyre magasabbra a társadalmi ranglétrán.
Han Se Kyung családja súlyos anyagi gondokkal küzd, a barátjával is pénzproblémák miatt kell szakítania. Kétségbeesésében elhatározza, megkéri volt vetélytársát, árulja el a titkot, hogyan lehet belőle is gazdag feleség Cheongdamdongban.
Seo Yoon Joo-n kívül a háttérből, az egyik világhíres divatmárka, az Artemis cég elnöke is egyengeti az útját, akiről Han Se Kyung azt hiszi, hogy az elnök titkárja.
A történet, amellett, hogy komédia, nagyon komolyan járja körbe a pénz és szerelem témakörét.
A főszereplők és mellékszereplők remek játékkal szórakoztatnak bennünket.

Fordította: ezoritu
Formázta, időzítette, javította: vandi
Dalszöveg: paenji
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
szvakneildi

Re: Cheongdamdong Alice

HozzászólásSzerző: szvakneildi » 2016. augusztus 7. 10:50

Szia kedves Rita! Már régen szeretném ezt a sorozatot megnézni, de nem találtam olyan oldalt, ahol boldogultam volna a letöltéssel. Eléggé béna vagyok ilyen téren és használható nyelvet se nagyon beszélek. Tudnál nekem segíteni és ajánlanál hozzá letöltési lehetőséget? Előre is köszönöm! :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 7. 12:11

szvakneildi írta:Szia kedves Rita! Már régen szeretném ezt a sorozatot megnézni, de nem találtam olyan oldalt, ahol boldogultam volna a letöltéssel. Eléggé béna vagyok ilyen téren és használható nyelvet se nagyon beszélek. Tudnál nekem segíteni és ajánlanál hozzá letöltési lehetőséget? Előre is köszönöm! :)

Szia Ildikó!

Sorban kiteszek neked linkeket, amikre ha rákattintasz, először egy ablak jön ki,
ami alá be kell írnod, amit az ablakban látsz, ezzel igazolod, hogy nem vagy robot.

Ha ezzel készen vagy, akkor bejön egy másik oldal, ahol a "Regular Download"-ra
kell klikkelned, és pár másodperc múlva elindíthatod a letöltést. Elég hosszú ideig,
kb. 50 percig tart, amíg lejön egy rész. Ha teljesen letöltődött a fájl, akkor azt
fogod látni, hogy nem úgy néz ki, mint más videók a gépeden, mert még nem is
az. Előbb a neve után, be kell írnod, hogy ".avi". És ekkor azonnal videóvá változik.

Nem olyan bonyolult, mint ahogy kinéz! Meg fogod tudni csinálni, de ha valami gond
van, akkor segítek.

Lehet, hogy nem engedi rögtön egymás után letölteni a részeket. Általában 25 percet
kell várni, és indíthatod a következő videót.

Ezt a sorozatot az amerikai Dramafever is fordította. Márpedig ő nem állhatja, ha
az általa fordított sorozatokat le lehet tölteni fájlmegosztó oldalakról. Ezeket üldözi,
megfenyegeti, megszüntetteti, szóval sok oldalról inkább leszedték a videókat, csak
hagyja őket békén, ezért nehéz rábukkanni.

De mielőtt bemásolnám a linkeket, megkérdezem (hamarabb nem jutott eszembe!),
hogy tudsz-e torrentezni, mert innen a leggyorsabb letölteni:

https://avistaz.to/torrent/11614-cheongdamdong-alice-2012-complete-720p-kor

Kép
szvakneildi

HozzászólásSzerző: szvakneildi » 2016. augusztus 7. 18:06

Kedves Rita! Nagyon köszönöm a segítségedet! Megpróbálom a torrent-et, bár nem vagyok benne valami ügyes, de egyszer-kétszer már töltöttem le vele, akkor sikerült. Köszönöm az útmutatást és elnézést, hogy ezzel veszem el a drága időd! Még egyszer köszönöm! ^:)^ :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 7. 18:33

szvakneildi írta:Kedves Rita! Nagyon köszönöm a segítségedet! Megpróbálom a torrent-et, bár nem vagyok benne valami ügyes, de egyszer-kétszer már töltöttem le vele, akkor sikerült. Köszönöm az útmutatást és elnézést, hogy ezzel veszem el a drága időd! Még egyszer köszönöm! ^:)^ :)

Ildikó! Nagyon szívesen segítek! Ha nem megy torrenttel, akkor írj, és beteszem
a linkeket. Azért csak akkor, mert az tényleg kicsit lassan megy, de itthon vagyok
nyári szüneten, kitelik az időmből.

Írj nyugodtan!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. augusztus 7. 19:38

PSH Alakítása itt is csúcs , ezt a sorit is többször láttam és nem lehet megunni...ahogy a mostani sorozatát sem, amivel visszatért! Olyan volt, mintha az eddigi életét vetítették volna le NEIGHBORHOOD HERO...de a Princess Man viszi változatlanul a prímet.. :littlehearth: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 8. 7:36

Kata58 írta:PSH Alakítása itt is csúcs , ezt a sorit is többször láttam és nem lehet megunni...ahogy a mostani sorozatát sem, amivel visszatért! Olyan volt, mintha az eddigi életét vetítették volna le NEIGHBORHOOD HERO...de a Princess Man viszi változatlanul a prímet.. :littlehearth: :littlehearth:

Köszi Kata, hogy megosztottad velünk, hátha másokat is érdekel!

~o) :) ~o) :D ~o) :-* ~o) :-h
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. augusztus 8. 11:38

:D
ququcs

HozzászólásSzerző: ququcs » 2016. augusztus 9. 20:48

Szerbusztok Rita, Kata58! Nézegetek itt és látom, hogy a Chengdamdong Alice-ről beszélgettek :)
Ez egy nagyon édes sorozat és PSH remekel. Nálam lemezen van, mert újranézős!... :ymhug:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. augusztus 10. 13:50

szia ququcs! Nálam mindegyik sorozata sokszorosan újranézős...pár sorozatát meg sem említettük még, pedig mindegyikben remekel....na és persze a többiek is.! Linkek nélkül, de megpróbálom az általam látott sorozatait idetenni...
The Princess Man...
Prosecutor Princess...
How To Meet A Perfect Neighbor
NEIGHBORHOOD HERO
Queen Of Reversals
Family Honor
Which Star Are You From?
Iljimae
After Love ..A teljesség igénye nélkül... :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 10. 16:54

ququcs írta:Szerbusztok Rita, Kata58! Nézegetek itt és látom, hogy a Chengdamdong Alice-ről beszélgettek :)
Ez egy nagyon édes sorozat és PSH remekel. Nálam lemezen van, mert újranézős!... :ymhug:

Éva! Kata! Ezzel a sorozattal úgy vagyok, hogy amikor fordítottam, nagyon szerettem.
Emlékszem, hogy sokan is néztük, és drukkoltunk, hogy összejöjjenek a főszereplők.

Aztán jött az újabb, és a még újabb sorozatom, és ezt nem néztem meg soha többé.
Talán, ha egyszer nagyon sok időm lesz.

Kép
ququcs

HozzászólásSzerző: ququcs » 2016. augusztus 10. 18:46

Szerbusztok, Kata az általad felsoroltakból csak egyet How To Meet A Perfect Neighbor-t ne láttam. Majd ha lesz időm utánanézek! A többit mind láttam és PSH nekem kedvencem, szeretem a játékát, remélem hogy fog még sok koreai soriban szerepelni :-H
Ir-csi

HozzászólásSzerző: Ir-csi » 2016. december 12. 8:38

Szia Rita!
Ezt a sorit nagyon régen láttam, de megmaradt, mert összességében nem tetszett. Amikor már nem tudható, hogy álmodtunk- e vagy sem-ez mélypont volt a soriban. De nem biztos, hogy a problémáim innen eredeztethetők. A színészpáros kiborító volt számomra. Pak Si Hu: valamiért viszolygok ettől a színésztől, nem tudom megmagyarázni miért, libabőrös leszek tőle, nem ragozom tovább, mert nincs rá észérvem, hogy miért. Pedig a The Princess' s man a műfaj egyik legjobbja, de ott is éreztem ezt. Mún Gun Jong színésznőt is jónak tartom, számtalan filmben szerepelt, mindegyikben jobban tetszett, de az ő fizimiskája nem jön be nekem, ez a nőtípus, amit általában megformáz, a gyereklány karakter... Persze erről én tehetek, nem ők :D
A sztori? Hogyan legyünk gazdagok, egy férfi pénzéből, kitartottként vagy feleségként? Ha érzelmek nélkül mászunk bele egy kapcsolatba sztem a kettő között zéro különbség van. Erre jó példa Henry James A galamb szárnyai című regénye. A szerelemmel és az érzelmekkel nem lehet szórakozni, csak elszórakozni. Ebben az esetben csak a kifosztottság érzése marad, azt meg ép eszű ember nem kívánja érezni. Nem is értem miért kell ezt kipróbálni, hiszen tudható???!!! x_x
Mindezekkel együtt is köszönöm szépen a munkádat! :flower1:
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 15. 17:49

Szia Ir-csi! Ez az a sorozat, amivel nem sok bajom volt, amikor fordítottam, de aztán
jöttek a jobb, a szebb, a klasszabb sorozatok, és ez végleg a feledés homályában került,
nem hagyva nagy nyomot maga után.

A színészekkel is így voltam. Akkor kedveltem őket, de azóta sem jut eszembe egyik
sem. Ők sem nyújtottak emlékezeteset.

Már csak nagyjából emlékszem a sorira, de az rémlik, hogy a másodhegedűs fiút kedveltem.

Nagyon szívesen a fordítást!

Kép
Ir-csi

HozzászólásSzerző: Ir-csi » 2016. december 15. 18:42

Ritu!
Ez a szarvast etető kislányos gif nagyon tetszik, köszönöm szépen! Családi totemállatunk :))
Jó fordítást! :-h
Kép
ququcs

HozzászólásSzerző: ququcs » 2016. december 16. 17:50

Szerbusztok, jaj de szerettem ezt a sorozatot. Köszönet érte! :movingflower: ^:)^
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 17. 18:32

Ir-csi írta:Ritu!
Ez a szarvast etető kislányos gif nagyon tetszik, köszönöm szépen! Családi totemállatunk :))
Jó fordítást! :-h

Ir-csi! Emlékszem, hogy korábban szarvas volt az avatarod is.
Igaz, hogy nem gím, hanem rén, és nem itt, hanem ott, azaz Mongóliában.
Ez a fotó, és még néhány ehhez hasonlóan varázslatos kép itt található:

http://hamidsardarphoto.com/styled-6/styled-5/photos-3/index.html

Az ujgurok után a mongolok jönnek!

Kép

Van egy ilyen komolytalanabb is:

Spoiler: mutasd
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 17. 18:35

ququcs írta:Szerbusztok, jaj de szerettem ezt a sorozatot. Köszönet érte! :movingflower: ^:)^

Szia Éva! Nagyon örülök, hogy kellemes órákat szerzett neked a sztori és Park Shi Hoo!

Nagyon szívesen! Kellemes hétvégét kívánok!

Kép
Ir-csi

HozzászólásSzerző: Ir-csi » 2016. december 18. 17:50

Rita írta:Ez a fotó, és még néhány ehhez hasonlóan varázslatos kép itt található:
http://hamidsardarphoto.com/styled-6/styled-5/photos-3/index.html

Köszönöm szépen ezt a linket, a fotók fantasztikusak! Mindegyik egy környezettanulmány, képzeld, a sámánossal a pinteresten már találkoztam. Így együtt látni sorozatban, még jobban tetszett! :-bd
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 18. 20:43

Ircsi! Láttad a spoilerben lévőt is? A komolytalant?
A kislány fotója alatt van.

Kép
Ir-csi

HozzászólásSzerző: Ir-csi » 2016. december 19. 10:35

Rita írta:Ircsi! Láttad a spoilerben lévőt is? A komolytalant?
A kislány fotója alatt van.

Jessz :)) Az agyatlanja nyalja a hulló pelyheket :)) Kösziiiiii
Szombat este már én is tátottam a számat a pihéknek, megnéztük a Zsivány Egyest, kijöttünk a moziból és esett a hó...
Nagyon jó volt így barangolni a karácsonyi vásárban...Ez volt az első karácsony-érzetem idén, máskor már szeptemberben szokott jelentkezni...
Én még dolgozom, holnap is biztosan, a többit még nem látom előre, bár a szabit már ki kellett írnunk.
Jó készülődést Neked!
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 19. 18:11

Nekem csütörtöktől szünet! Január 3-án kezdünk!

Azon mosolyogtam magamban, hogy mi mindent megbeszélünk itt
Alizkánál! Hirtelen mennyi hsz.-a lett!

Kép
Ir-csi

HozzászólásSzerző: Ir-csi » 2016. december 20. 1:25

10 év! Mit tesz 10 év?! Felnő két gyermek, Neked meg lesz két monitorod és újabb "gyerekeid"... Kicsit másként... Ezek a fordításaid. Biztosan mondhatod: képes vagy a szeretetet sokxrozni és megosztani O:-) :littlehearth:
:movingflower: :movingflower: :movingflower:
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 20. 6:49

Kép
Joe

HozzászólásSzerző: Joe » 2017. október 5. 23:04

Szép estét Rita !

Kép Kép