Iron Ladies (online is nézhető)
Re: Iron Ladies (11/13) (online is nézhető)
Jó szórakozást kívánok a 11. részhez!
Az utolsó két részt egyben fogom hozni, reményeim szerint jövő hét közepén!
Az utolsó két részt egyben fogom hozni, reményeim szerint jövő hét közepén!
Köszönöm Rita a 11. részt, de jó, mindjárt nézem!
Nagyon köszönöm a 11.részt és máris
rácuppanok Alig várom a fejleményeket!!
rácuppanok Alig várom a fejleményeket!!
Köszönöm szépen Rita a 11. rész feliratát.
Üdv.
Köszönöm szépen a 11.rész feliratát.
Köszönöm szépen a 11.rész feliratát.
köszönöm szépen
-
kedves Rita ! Köszönöm szépen a 11. részt ...most ugy érzem minden maradt a régiben ...Sha fiatal fiukkal randizik ( az utolsó jeleneten sem a boldogság látszott ) ... a Kai irányítva tanija Viktort.. Ching meg nem tud le mondani a férjéről ..Háát rondán tudnék most káromkodni ...mind a 3 nő mindha megbolondult volna !
Rita! Köszönöm szépen a 11.rész fordítását
kissé megkésve viszem az újabb feliratot, hálás köszönetem.! Jövök majd!
Kedves Rita!
Nagyon köszönöm az eddigi feliratokat.
Elkezdtem nézni, de sajnos még nem tudtam igazán hozzáfogni, így még gyűjtögetek.
Nagyon köszönöm az eddigi feliratokat.
Elkezdtem nézni, de sajnos még nem tudtam igazán hozzáfogni, így még gyűjtögetek.
Iron.Ladies.11.rar-t köszönettel elvittem. De előbb "vállalnom kellett a kockázatot"! (Mint minden letöltésnél erről az oldalról.) Persze vállaltam, mert tudom, hogy semmi kockázat nincs a Tőled jövő letölthetőségekben. Viszont most a végén járunk, és Te ilyenkor egyesítve szoktad feltenni a feliratokat. Ilyenkor viszont a gép nem enged választást, nem enged letölteni, és kész. Nagyon nagy kérés lenne, hogy az egyesítés előtt engedd letölteni egyenként? Akkor el tudom vinni. (Hogy ez az egész miért van, azt nem tudom. Egyedül itt találkozom ezzel a jelenséggel.) Ugye, nem haragszol a kellemetlenkedésemért? Szeretettel: Rosarium
Kedves Rita!
Nagyon szeretem a jó tajwani sorozatokat, sajnos kevés van lefordítva. Ebből még csak az első részt néztem meg, de le vagyok nyűgözve! Nagyon jó. Köszi szépen, hogy élvezhetem a fordításoddal!!
Nagyon szeretem a jó tajwani sorozatokat, sajnos kevés van lefordítva. Ebből még csak az első részt néztem meg, de le vagyok nyűgözve! Nagyon jó. Köszi szépen, hogy élvezhetem a fordításoddal!!
Hát nagyon várom az utolsó 2 részt!
SPOILER:Ma Li-Sha harcban áll az érzelmeivel, meg akar felelni a fia elvárásainak ugyanakkor szereti Davidet! De a végén az a csók, hát szerintem nagyon elhibázott döntés volt a részéről. Davidet akarta megbántani, vagy magának akart bizonyítani? De mit? Ching-Ching szereti a férjét, de szerintem a legjobb döntése az lenne ha mégis elválnának. Csavar az lenne benne ha véletlenül Ő is terhes lenne a férjétől! Akkor vajon mi történne?
A harmadik és legaranyosabb párunk Su-Tsan és Kai-Ting szerintem jól fognak kijönni a dolgokból, legalábbis remélem. Nagyon szurkolok nekik.
Rita nagyon köszönöm a munkádat és azt is, hogy felhívtad a figyelmemet erre a Tajvani sorozatra, nagyon jó, imádom, sokszor nézős lesz!
SPOILER:Ma Li-Sha harcban áll az érzelmeivel, meg akar felelni a fia elvárásainak ugyanakkor szereti Davidet! De a végén az a csók, hát szerintem nagyon elhibázott döntés volt a részéről. Davidet akarta megbántani, vagy magának akart bizonyítani? De mit? Ching-Ching szereti a férjét, de szerintem a legjobb döntése az lenne ha mégis elválnának. Csavar az lenne benne ha véletlenül Ő is terhes lenne a férjétől! Akkor vajon mi történne?
A harmadik és legaranyosabb párunk Su-Tsan és Kai-Ting szerintem jól fognak kijönni a dolgokból, legalábbis remélem. Nagyon szurkolok nekik.
Rita nagyon köszönöm a munkádat és azt is, hogy felhívtad a figyelmemet erre a Tajvani sorozatra, nagyon jó, imádom, sokszor nézős lesz!
Rita, köszöm szépen a 11. részt!
Tetszett, hogy mindhárom csaj kapcsolata továbbra is árnyalt, feszült, nem elnagyolt vagy rózsaszín.
Tetszett, hogy mindhárom csaj kapcsolata továbbra is árnyalt, feszült, nem elnagyolt vagy rózsaszín.
Spoiler: mutasd
Kedves Gabi, Cicus, Ildikó, Chain, Novcsi, Zsuzsi, Marika,
Kata, Anyecska, Rosarium, Cate, Pytane és Ir-csi!
Mindannyiótoknak nagyon szívesen a 11. rész feliratát! Elnézést, hogy eddig nem
válaszoltam nektek, de mindent félretéve fordítottam, hogy minél hamarabb
hozhassam egyben az utolsó két részt. Jelentem, tegnap este 10-re sikerült is
befejeznem. Most mennem kell a konyhába, de ha végeztem a főzéssel, mindkét
részt ellenőrzöm, javítom, és délután ki is teszem majd. Megéri egyben megnézni.
Nagyon jól sikerült ez a sorozat!
Kata, Anyecska, Rosarium, Cate, Pytane és Ir-csi!
Mindannyiótoknak nagyon szívesen a 11. rész feliratát! Elnézést, hogy eddig nem
válaszoltam nektek, de mindent félretéve fordítottam, hogy minél hamarabb
hozhassam egyben az utolsó két részt. Jelentem, tegnap este 10-re sikerült is
befejeznem. Most mennem kell a konyhába, de ha végeztem a főzéssel, mindkét
részt ellenőrzöm, javítom, és délután ki is teszem majd. Megéri egyben megnézni.
Nagyon jól sikerült ez a sorozat!
Jó szórakozást kívánok a befejező részekhez!
Egy nagyszerű sorozattól búcsúzunk. Köszönöm Nektek, hogy velem tartottatok!
Ahogy korábban írtam, pihenőre megyek, kicsit szusszanok, hogy azután újult
erővel folytathassam a fordítást.
Nagyon fog nektek is tetszeni ez a két rész. Fordulatokkal teli három óra vár rátok.
Vajon kinek az ujján fog landolni ez gyűrű?
Vajon kié ez a sok terhességet mutató teszt?
Egy nagyszerű sorozattól búcsúzunk. Köszönöm Nektek, hogy velem tartottatok!
Ahogy korábban írtam, pihenőre megyek, kicsit szusszanok, hogy azután újult
erővel folytathassam a fordítást.
Nagyon fog nektek is tetszeni ez a két rész. Fordulatokkal teli három óra vár rátok.
Vajon kinek az ujján fog landolni ez gyűrű?
Vajon kié ez a sok terhességet mutató teszt?
Re: Iron Ladies (online is nézhető)
Üdv.
Köszönöm szépen a 12-13.részek feliratait.
Köszönöm szépen a 12-13.részek feliratait.
Ezermillió köszönet az utolsó két részért (baj nélkül letöltöttem, (a felelősség vállalás után, persze...) és amúgy az egész sorozatért! Szeretettel: Rosarium
Rita! Nagyon szerettem ezt a sorozatot, hálásan köszönöm a befejező részeket.
Szia! Nagyon szépen köszönöm az összes részt mégegyszer is
Kedves Rita, rengeteg ázsiai sorozatot láttam már, de tajvani csak egy volt köztük, ami hatalmas kedvenc lett (A Good Wife), azóta is ajánlgatom mindenkinek és bármikor szívesen újranézném, ritka kivétel a sok idétlenkedő "tinédzser" (sokszor már harmincas) szereplőgárdával futó filmek között. A hozzászólásokból úgy sejtem, hogy az Iron Ladies végre megint egy nekem való sorozat, nagyon köszönöm, hogy lefordítottad. Kellemes hosszú hétvégét kívánok
Kedves Rita!!
Befejeztem az utolsó 2 részt is. (sajnos vége)Nagyon tetszett ez a sorozat, végre semmi különösebb dráma nem volt, végig élveztem az egészet.
Nagyon várom majd az ujabb fordításaidat, persze ha már lesz rá időd. Addig is minden jót, és köszi még egyszer!!
Befejeztem az utolsó 2 részt is. (sajnos vége)Nagyon tetszett ez a sorozat, végre semmi különösebb dráma nem volt, végig élveztem az egészet.
Nagyon várom majd az ujabb fordításaidat, persze ha már lesz rá időd. Addig is minden jót, és köszi még egyszer!!
-
Rita Kedves--- Nagyon hálás vagyok a sorozat fordításáért és bearbearnak az online feltöltéséért. Nagyon vártam már a végét. Köszönöm , nagyon sok embernek szerzel örömet. Kivánok most jó éjt és jó pihenést a hét végére.