Love Around (online is nézhető)
- szilagyongyi
Re: Love Around
Drága Rita! Képzeld! Ha sorozatba kezdek, előtte utána járok, elolvasok mindent amit találok, képeket , videóelőzeteseket nézegetek. Hétvégenként a May Queent nézem anyukámmal, követek pár most futó sorozatot. A tárolóimon ott figyelnek a régebben lementett, megnézésre váró történetek, ezért gondoltam valamit keresek. Csak úgy, a vakvilágba, még a műfajt sem kikötve. Megakadt a szemem a Love Aroundon, és elindítottam az első részt. És mit látok! A te munkád drága Rita. Négy részig meg sem álltam, fél egyig néztem, egy órakor kerültem ágyba. Reggel ötkor kelek. De egy cseppet sem bánom. Drága Rita Köszönöm, hogy nézhetem. Nagyon jól szórakozom.
"Optimistákra és pesszimistákra is szükség van egy országban. Az optimisták kitalálják a repülőgépet, a pesszimisták pedig az ejtőernyőt."
(G.B. Stern)
(G.B. Stern)
Re: Love Around
szilagyongyi írta:Drága Rita! Képzeld! Ha sorozatba kezdek, előtte utána járok, elolvasok mindent amit találok, képeket , videóelőzeteseket nézegetek. Hétvégenként a May Queent nézem anyukámmal, követek pár most futó sorozatot. A tárolóimon ott figyelnek a régebben lementett, megnézésre váró történetek, ezért gondoltam valamit keresek. Csak úgy, a vakvilágba, még a műfajt sem kikötve. Megakadt a szemem a Love Aroundon, és elindítottam az első részt. És mit látok! A te munkád drága Rita. Négy részig meg sem álltam, fél egyig néztem, egy órakor kerültem ágyba. Reggel ötkor kelek. De egy cseppet sem bánom. Drága Rita Köszönöm, hogy nézhetem. Nagyon jól szórakozom.
Kedves Gyöngyi! Minden kupec a maga lovát dicséri. Én is ezért mondtam neked a múltkor,
hogy az összes kínai és tajvani sorozatomat imádom és meleg szívvel ajánlom. Azt hiszem,
egyikben sem csalódnál.
A Love Aroundhoz annak idején több, mint 1000 hozzászólás érkezett, nem véletlenül. Sokan
néztük együtt, és nagyon szerettük a történetet is, és a végtelenül kedves és összeillő főpárt
is. Jó szórakozás volt!
Sajnos csak azoknak a sorozataimnak és filmjeimnek vannak itt a hozzászólásai, amelyeket
február 28. óta fordítottam, a többié az enyészeté lett. Milyen jó lett volna, ha te is tudtál
volna olvasgatni, szemezgetni a Love Aroundról írt véleményekből!
Mivel még csak most kezdtél nem koreai sorikat nézni, ezért a thai Full House-t, mint nagyon
nagy kedvencemet nem ajánlom figyelmedbe (de mégis!), mert a thai nyelvet szokni kell.
Először birkózz meg a tajvani és a kínai mandarinnal, majd utána.
Ha Geoge Hu-ba is beleszeretnél első nézésre (én vele is így jártam), akkor ajánlom a
Hayate the Combat Butler c. szintén tajvani sorit, amiben Park Shin Hye-vel játszik főpárt.
Ismét nagyon szívesen az élményt! További jó szórakozást!
Itt még Bii is látható, aki az OST több számát is énekli. Nagyon szeretem a hangját: