Köszönöm a fordítást!
Szép hetet kívánok!

B.Marika írta:Szia Rita! Nagyon tetszett ez a mini sorozat! Szeretem a főzős filmeket. Érdekes ételeket láttunk. Nagyokat nyeltem közben, de voltak olyanok is amiket én sem ennék meg.
Köszönöm a fordítást!
Szép hetet kívánok!![]()
![]()
Ir-csi írta:Szia Rita, megnéztem tajvani éttermes sorozatot. Valóban könnyedebb volt, mint a tészta Tésztaút, de más is volt a cél. Tetszett nagyon, különösen a 4. rész levesét tudnám most megkóstolni. Fura viszonyban vok a levessel: ősztől tavaszig néha még reggelire is, télen sokx vacsorára is azt kajázom, viszont nyáron a hűs gyümilevesen kívül nem főzök levest, mert nem kívánom. Ilyenkor anyu hétvégi levesei maradnak, ha nagy ritkán hazavetődöm![]()
Nagyon szeretem a főzös műsorokat különösen, ha kulturális ismereteket is adnak hozzá. Sztem minden népet kifizetődő és hasznos a konyhája felől megközelíteni, ezért is köszönet, hogy ilyesmit is fordítasz.
![]()
Rita írta:Szia Ir-csi! Az én családtagjaim a leves kérdésében ütnek el a legjobban egymástól.
A lányom levesen is képes lenne elélni, a középső fiam ha van eszi, ha nincs nem
kéri, a legkisebb életében nem evett meg egy tányér levest. Én van, hogy állandóan
tejfölös leveseket ennék, van, hogy hónapokig nem kell a habart leves. Volt, nem is
egyszer, hogy egymásután háromszor-négyszer főztem magamnak gulyás levest,
mert csak az kellett. Szóval engem nem lehet kiszámítani.
Rita írta:Ir-csi! Csak le kell kicsinyítened az avatar képedet 120X120-ra, és a gépedről
fel tudod tölteni.
Szép napot kívánok!
Ir-csi írta:
Szia Rita!
Sikerült! Köszönöm szépen a segítségedet![]()
Szép estét Neked!![]()
Ir-csi
dolores953 írta:Szia Rita
Köszönöm a fordítását a sorozatnak.![]()
Sikerült végig ennem a menüt,de az az igazság, hogy
nem igazán lesz kedvencem a bemutatott ételekből.
Nekem már csak marad a jó gulyásleves, és mellé a krumplilaska.
Talán ha madárcsicsergős tavaszi tekercsről lenne szó...![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég