Easy Fortune, Happy Life (online is nézhető)

Kata58
Kapcsolat:

Re: Easy Fortune, Happy Life (6/17)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. június 9. 16:17

tudtam, hogy csak ide kell belépni máris fülig érhet az ember szája =)) =)) annyira tetszettek a hozzászólások na meg a képek...mondjuk a balta nem jutott volna eszembe... :)) ....izgatottan várom én is a sori folytatását...és hogy egy icipicit leskelődhessek....gyorsan filmezek egy picit, lehet mégis lesz itt is vihar :(( nem szeretem itt visszhangzik..ha dörög brrr
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 9. 19:36

boszorkany írta:Elhiszem,hogy faradt vagy Rita,foleg igy evvegen.Emlitettem,hogy 7 evig dolgoztam egy iskolaban,lattam a tanarokat "kornyadni" ;) ,de nekem is megvolt a magam "futasa",hogy minden rendben menjen.Az utolso nyari szunetben meg munkat is kihoztam ide magammal,hogy itt lehessek egy honapig. :D A sok hajtas ellenere szerettem a munkamat meg az iskolat is,benne a gyerekeket,tanarokat.

Éva, most gondolkodtam el rajta, hogy iskolás korom óta hozzá vagyok szokva, hogy tíz hónap
munka után jön a nagy pihenő. Erre van beállva a szervezetem, és a nyári szünet alatt ki is
pihenem magam. De már ilyenkor, közvetlenül előtte, bizony gyerek-tanár nagyon várja már,
hogy vége legyen a tanévnek.

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. június 9. 20:01

Cuki ez a kislány... :D :movingflower:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 9. 20:02

dolores953 írta:Szia Rita

Nagyon köszönöm az 5-6.rész feliratát. :littlehearth:
Élvezet volt olvasgatni a hozzászólásokat, és igen, még mindig imádom.
Da Feng az a városi majom már kihúzta nálam a gyufát... hát mit képzel,
három szem konyakos meggyér' mindent lehet ? :-q
Amikor megláttam Fu An körmét milyen rövid, úgy sajnáltam, hogy nem volt hosszabb. ;)
Legalább cakkosabb lett volna az a hát :-? ( már ha az esemény valódi lett volna.)
Úgy örültem, amikor Da Feng rájött Fu An hol volt az éjszaka, kezdődhet a féltékenység... \:D/

Tetszett a balta mint hátvakaró, de legalább a hűtlenkedők meggondolják magukat.

Köszönöm Krisztinek is munkáját. :movingflower:

Szia dolores! Nagyon nevettem Da Fengen és a három szem konyakos meggyen!
De megfordítom: ki az aki kiüti magát három szem konyakos meggytől?

Sajnos a héten nagyon kevés az időm, lassan haladok a fordítással. Az előbb fejeztem
be a 7. részt (de még nincs átnézve), és azt látom, hogy még nincs nagy féltékenység,
Da Feng szívében még az újságírónőé az első hely, de egyre inkább értékeli Fu An
erőfeszítéseit, aki szeretne DF gyerekkori szép emlékeiből egy párat visszahozni a
férfi életébe.
A két nőt már elkezdte összehasonlítgatni, és a lelkiismerete is kezd megszólalni.
Szóval lehet, hogy a tévés csajnál tör ki először a féltékenység. Az sem rossz!

Nagyon szívesen a fordítást! Boldog vagyok, hogy ennyire szereted a sorit!

Én a konyakos meggyezés közbeni agyalásukon is jól szórakoztam:

Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 9. 20:13

Kata58 írta:tudtam, hogy csak ide kell belépni máris fülig érhet az ember szája =)) =)) annyira tetszettek a hozzászólások na meg a képek...mondjuk a balta nem jutott volna eszembe... :)) ....izgatottan várom én is a sori folytatását...és hogy egy icipicit leskelődhessek....gyorsan filmezek egy picit, lehet mégis lesz itt is vihar :(( nem szeretem itt visszhangzik..ha dörög brrr

Kata! Ezért jó néha beiktatni egy-egy vígjátékot is, mert annak a topikja teljesen más,
mint egy melodrámáé. Jókat lehet nevetgélni a sok lükeségen.

Egy hátvakarós gif:

Kép
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2016. június 9. 20:15

Rita írta:Szia dolores! Nagyon nevettem Da Fengen és a három szem konyakos meggyen!
De megfordítom: ki az aki kiüti magát három szem konyakos meggytől?

Ritám ez nagyon jó kérdés: engem nem is vágna földhöz három szem konyakos meggy , de
az ázsiai lánykák cca. 38,5 kg-t nyomnak és nekik 3 ml konyak már komoly mennyiség ;)
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. június 9. 21:04

Rita írta:
boszorkany írta:Elhiszem,hogy faradt vagy Rita,foleg igy evvegen.Emlitettem,hogy 7 evig dolgoztam egy iskolaban,lattam a tanarokat "kornyadni" ;) ,de nekem is megvolt a magam "futasa",hogy minden rendben menjen.Az utolso nyari szunetben meg munkat is kihoztam ide magammal,hogy itt lehessek egy honapig. :D A sok hajtas ellenere szerettem a munkamat meg az iskolat is,benne a gyerekeket,tanarokat.

Éva, most gondolkodtam el rajta, hogy iskolás korom óta hozzá vagyok szokva, hogy tíz hónap
munka után jön a nagy pihenő. Erre van beállva a szervezetem, és a nyári szünet alatt ki is
pihenem magam. De már ilyenkor, közvetlenül előtte, bizony gyerek-tanár nagyon várja már,
hogy vége legyen a tanévnek.

Kép

Oh,egy vodor kislany,nagyon edes! ;))
Nekem volt boven munkam nyaron is,hogy mire kezdodik a suli minden rendben legyen,foleg,hogy kollegium is tartozott hozza,de jo volt azert.
Ez az iskola,ahol dolgoztam:
http://www.kettesy.sulinet.hu/
Itt eppen bemutatot tartok az uj olvasogep hasznalatarol pesti gyerekeknek.
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 10. 6:16

boszorkany írta:Itt eppen bemutatot tartok az uj olvasogep hasznalatarol pesti gyerekeknek.
Kép

Éva! Fájó szívvel mondom, hogy megint nem látszik a képed. Pedig ezt az
olvasógépet (is) megnéztem volna.

Szép napot kívánok Mindannyiunknak!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 10. 6:23

dolores953 írta:
Ritám ez nagyon jó kérdés: engem nem is vágna földhöz három szem konyakos meggy , de
az ázsiai lánykák cca. 38,5 kg-t nyomnak és nekik 3 ml konyak már komoly mennyiség ;)

Mondasz valamit! Serdülő lánykaként egyszer vettem magamnak 10 darab dianás cukrot.
Mindet meg is ettem, és bizony éreztem a fejemben. Ez volt az első, és az utolsó komoly
élményem az alkohollal. A konyakos meggyet nem szeretem. Biztonságban vagyok!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. június 10. 7:12

Érdekes élmény lehetett az olvasógép! Milyen messze jutott azóta a technika! :) !
Aranyos a macsekos giff is...nem is gondoltam volna, hogy ilyesmire is rá lehet őkelmét tanítani.... :D !
Majdnem elfelejtettem mit akartam még...tényleg álmos vagyok :)) ..ja igen a konyakos meggy..én nagyon szeretem, és ha nagyobb dobozba kapok, nagyon nehéz nem rájárni...na az még nekem is a fejembe száll... :D .Szerencsére az a tipus vagyok én is aki elalszom, nem "randarílozok" :D ..De ez is max kétszer ha előfordul egy évben... :)) ja és szigorúan csak itthon.... =))
Nyekk

HozzászólásSzerző: Nyekk » 2016. június 10. 14:23

Nagyon szépen köszönöm 5-6. részeket! :) Szép hétvégét kívánok! :movingflower:
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. június 10. 15:36

Rita írta:
boszorkany írta:Itt eppen bemutatot tartok az uj olvasogep hasznalatarol pesti gyerekeknek.
Éva! Fájó szívvel mondom, hogy megint nem látszik a képed. Pedig ezt az
olvasógépet (is) megnéztem volna.

Szép napot kívánok Mindannyiunknak!

Kép

Szia Rita,nem tudom mi lehet az oka,mindent ugy csinalok,ahogy a tobbi kepnel. :(
Viszont,ha rakattintasz az iskola linkjere,amit betettem a vegen van egy video az iskola eletebol.Ott mutatjak(ezek mar ujabbak)az olvaso TV-ket.
A kollegium butorai pedig regiek,meg en csinaltattam a gyerekeknek 2001-ben. ;)
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. június 10. 15:42

Kata58 írta:Érdekes élmény lehetett az olvasógép! Milyen messze jutott azóta a technika! :) !
Aranyos a macsekos giff is...nem is gondoltam volna, hogy ilyesmire is rá lehet őkelmét tanítani.... :D !
Majdnem elfelejtettem mit akartam még...tényleg álmos vagyok :)) ..ja igen a konyakos meggy..én nagyon szeretem, és ha nagyobb dobozba kapok, nagyon nehéz nem rájárni...na az még nekem is a fejembe száll... :D .Szerencsére az a tipus vagyok én is aki elalszom, nem "randarílozok" :D ..De ez is max kétszer ha előfordul egy évben... :)) ja és szigorúan csak itthon.... =))

Szia Kata,igen az,erdekes,mert az idejaro gyerekek latascsokkentek,van,aki csak tavcso szemuveggel lat,bar az utobbi evekben mar vak gyerekek is
voltak az iskola tanuloi vagy egyeb serultek.
Egyebkent sok mindent ugy csinalnak,mint a lato gyerekek.Mikor elso nap beleptem kozejuk,elcsodalkoztam,hogyan tudnak ugy futni stb.
Aztan mar ez volt a normalis szamomra.Sokan tovabb tanulnak egyetemen is,klassz,ertekes felnottekke valnak,oriasi akaratero van bennuk.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. június 10. 16:58

Nagyszerű élmény látni az elért sikereket!több ismerősöm is van, aki egyáltalán nem lát..a bátyám pedig egy orvosi hiba miatt 3o -évesen teljesen megvakult....szörnyű volt..de részben a cukor szövődményeként kellett elvégezni a műtétet, de valamit túladagoltak. Elsők között volt akit lézerrel műtöttek..bezzeg abból nem volt újsághír, hogy mársi van egy nem sikerült műtét.."pedig csak a retinát akarták visszavarrni... az egyik távoli unokaöcsém meg olyan programot talált fel szinte gyerekfejjel, hogy világszenzáció lett belőle, még Erzsébet királynő is személyesen gratulált neki.
Sajnos nem tartjuk a kapcsolatot...Anyu rokonságának vonala...ott szinte mindenki elvált...talán kettőről tudok akik nem váltak el...egy másik érdekesség..engem kivéve...majd mindneki legalább két 3 nyelvet beszél...van olyan unokahugom aki Amerikába ment férjhez, rekord idő alatt letette a nyelvvizsgát, valami laborvizsgát és a jogsit angolul...pedig nem sokkal előtte kezdett hobbiból angolt tanulni...Ilyen talentumokkal sajnos én nem dicsekedhetem.... :(
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 10. 18:28

Éva, azért nem tudtam, hogy mi az az olvasógép, mert nem tudtam, hogy milyen iskoláról
van szó. Így már minden világos. Megnéztem a videót is, köszi!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 10. 18:35

Kata! Már írtam valamikor, hogy egy évben kétszer szoktam inni. Mind a kétszer az
iskolában(!). Pedagógusnapon, és a téli szünet előtt. Ez a két alkalom, amikor koccintunk
a kollégákkal. Attól a kevéstől is azonnal ég, és kipirosodik az arcom.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 10. 18:40

Nyekk írta:Nagyon szépen köszönöm 5-6. részeket! :) Szép hétvégét kívánok! :movingflower:

Nagyon szívesen az új feliratokat!

Kellemes hétvégét kívánok!

Kép
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. június 10. 19:22

Kata58 írta:Nagyszerű élmény látni az elért sikereket!több ismerősöm is van, aki egyáltalán nem lát..a bátyám pedig egy orvosi hiba miatt 3o -évesen teljesen megvakult....szörnyű volt..de részben a cukor szövődményeként kellett elvégezni a műtétet, de valamit túladagoltak. Elsők között volt akit lézerrel műtöttek..bezzeg abból nem volt újsághír, hogy mársi van egy nem sikerült műtét.."pedig csak a retinát akarták visszavarrni... az egyik távoli unokaöcsém meg olyan programot talált fel szinte gyerekfejjel, hogy világszenzáció lett belőle, még Erzsébet királynő is személyesen gratulált neki.
Sajnos nem tartjuk a kapcsolatot...Anyu rokonságának vonala...ott szinte mindenki elvált...talán kettőről tudok akik nem váltak el...egy másik érdekesség..engem kivéve...majd mindneki legalább két 3 nyelvet beszél...van olyan unokahugom aki Amerikába ment férjhez, rekord idő alatt letette a nyelvvizsgát, valami laborvizsgát és a jogsit angolul...pedig nem sokkal előtte kezdett hobbiból angolt tanulni...Ilyen talentumokkal sajnos én nem dicsekedhetem.... :(

Sajnalom a batyadat Kata:(A ferjem szemet is lezerrel mutottek,nem sikerult jol.A hugomet meg szikevel es ma is tokeletes a latasa.
Gratulalok,tehetseges csaladod van!
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. június 10. 19:25

Rita írta:Éva, azért nem tudtam, hogy mi az az olvasógép, mert nem tudtam, hogy milyen iskoláról
van szó. Így már minden világos. Megnéztem a videót is, köszi!

Kép

Orulok,hogy megnezted a videot,igy lathattad hol is dolgoztam.Ma en meg a kepgaleriat neztem meg,jo erzes volt latni nehany tanart,akik meg ott vannak meg az alapito igazgatonkat.(nemreg volt 90eves)
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2016. június 11. 13:10

Próba.

Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2016. június 11. 13:12

Köszönöm szépen Rita. Mindig ilyen virágos utad legyen.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. június 11. 15:52

Wow! nagyon szép a virágos lépcső...kár, hogy az illata nem jön át :D
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 11. 16:17

nildiko írta:Köszönöm szépen Rita. Mindig ilyen virágos utad legyen.

Szia Ildikó! Köszi!
Először is, látom, hogy újra megy a képfeltöltés! Nagyon örülök neki! Ilyen
csodaszép képekkel lennénk szegényebbek, mint amit fentebb betettél.

Ez is a te fotód?

Nagyon szívesen a feliratokat!

Épp fordítok, és jót nevettem ezen a képen. Vajon hány ember van a szobában?

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 11. 16:47

Ez a rész tele van találós kérdésekkel, muszáj vagyok visszajönni.
Ki ő, a sorozatban szereplő három fiatalember közül?

Kép
VuVej

HozzászólásSzerző: VuVej » 2016. június 11. 20:02

Szia Rita!
Köszönöm a 3-6. részek feliratait. Egyelőre gyűjtöm őket. :ympeace:
Ildi

Jól mutat az a "cipős" párna az ágy mellett a szobában :))

Vissza: “Tajvan”