boszorkany írta:Elhiszem,hogy faradt vagy Rita,foleg igy evvegen.Emlitettem,hogy 7 evig dolgoztam egy iskolaban,lattam a tanarokat "kornyadni",de nekem is megvolt a magam "futasa",hogy minden rendben menjen.Az utolso nyari szunetben meg munkat is kihoztam ide magammal,hogy itt lehessek egy honapig.
A sok hajtas ellenere szerettem a munkamat meg az iskolat is,benne a gyerekeket,tanarokat.
dolores953 írta:Szia Rita
Nagyon köszönöm az 5-6.rész feliratát.![]()
Élvezet volt olvasgatni a hozzászólásokat, és igen, még mindig imádom.
Da Feng az a városi majom már kihúzta nálam a gyufát... hát mit képzel,
három szem konyakos meggyér' mindent lehet ?![]()
Amikor megláttam Fu An körmét milyen rövid, úgy sajnáltam, hogy nem volt hosszabb.![]()
Legalább cakkosabb lett volna az a hát( már ha az esemény valódi lett volna.)
Úgy örültem, amikor Da Feng rájött Fu An hol volt az éjszaka, kezdődhet a féltékenység...![]()
Tetszett a balta mint hátvakaró, de legalább a hűtlenkedők meggondolják magukat.
Köszönöm Krisztinek is munkáját.
Kata58 írta:tudtam, hogy csak ide kell belépni máris fülig érhet az ember szája![]()
annyira tetszettek a hozzászólások na meg a képek...mondjuk a balta nem jutott volna eszembe...
....izgatottan várom én is a sori folytatását...és hogy egy icipicit leskelődhessek....gyorsan filmezek egy picit, lehet mégis lesz itt is vihar
nem szeretem itt visszhangzik..ha dörög brrr
Rita írta:Szia dolores! Nagyon nevettem Da Fengen és a három szem konyakos meggyen!
De megfordítom: ki az aki kiüti magát három szem konyakos meggytől?
Rita írta:boszorkany írta:Elhiszem,hogy faradt vagy Rita,foleg igy evvegen.Emlitettem,hogy 7 evig dolgoztam egy iskolaban,lattam a tanarokat "kornyadni",de nekem is megvolt a magam "futasa",hogy minden rendben menjen.Az utolso nyari szunetben meg munkat is kihoztam ide magammal,hogy itt lehessek egy honapig.
A sok hajtas ellenere szerettem a munkamat meg az iskolat is,benne a gyerekeket,tanarokat.
Éva, most gondolkodtam el rajta, hogy iskolás korom óta hozzá vagyok szokva, hogy tíz hónap
munka után jön a nagy pihenő. Erre van beállva a szervezetem, és a nyári szünet alatt ki is
pihenem magam. De már ilyenkor, közvetlenül előtte, bizony gyerek-tanár nagyon várja már,
hogy vége legyen a tanévnek.
boszorkany írta:Itt eppen bemutatot tartok az uj olvasogep hasznalatarol pesti gyerekeknek.
dolores953 írta:
Ritám ez nagyon jó kérdés: engem nem is vágna földhöz három szem konyakos meggy , de
az ázsiai lánykák cca. 38,5 kg-t nyomnak és nekik 3 ml konyak már komoly mennyiség
Rita írta:boszorkany írta:Itt eppen bemutatot tartok az uj olvasogep hasznalatarol pesti gyerekeknek.
Éva! Fájó szívvel mondom, hogy megint nem látszik a képed. Pedig ezt az
olvasógépet (is) megnéztem volna.
Szép napot kívánok Mindannyiunknak!
Kata58 írta:Érdekes élmény lehetett az olvasógép! Milyen messze jutott azóta a technika!!
Aranyos a macsekos giff is...nem is gondoltam volna, hogy ilyesmire is rá lehet őkelmét tanítani....!
Majdnem elfelejtettem mit akartam még...tényleg álmos vagyok..ja igen a konyakos meggy..én nagyon szeretem, és ha nagyobb dobozba kapok, nagyon nehéz nem rájárni...na az még nekem is a fejembe száll...
.Szerencsére az a tipus vagyok én is aki elalszom, nem "randarílozok"
..De ez is max kétszer ha előfordul egy évben...
ja és szigorúan csak itthon....
Nyekk írta:Nagyon szépen köszönöm 5-6. részeket!Szép hétvégét kívánok!
Kata58 írta:Nagyszerű élmény látni az elért sikereket!több ismerősöm is van, aki egyáltalán nem lát..a bátyám pedig egy orvosi hiba miatt 3o -évesen teljesen megvakult....szörnyű volt..de részben a cukor szövődményeként kellett elvégezni a műtétet, de valamit túladagoltak. Elsők között volt akit lézerrel műtöttek..bezzeg abból nem volt újsághír, hogy mársi van egy nem sikerült műtét.."pedig csak a retinát akarták visszavarrni... az egyik távoli unokaöcsém meg olyan programot talált fel szinte gyerekfejjel, hogy világszenzáció lett belőle, még Erzsébet királynő is személyesen gratulált neki.
Sajnos nem tartjuk a kapcsolatot...Anyu rokonságának vonala...ott szinte mindenki elvált...talán kettőről tudok akik nem váltak el...egy másik érdekesség..engem kivéve...majd mindneki legalább két 3 nyelvet beszél...van olyan unokahugom aki Amerikába ment férjhez, rekord idő alatt letette a nyelvvizsgát, valami laborvizsgát és a jogsit angolul...pedig nem sokkal előtte kezdett hobbiból angolt tanulni...Ilyen talentumokkal sajnos én nem dicsekedhetem....
Rita írta:Éva, azért nem tudtam, hogy mi az az olvasógép, mert nem tudtam, hogy milyen iskoláról
van szó. Így már minden világos. Megnéztem a videót is, köszi!
nildiko írta:Köszönöm szépen Rita. Mindig ilyen virágos utad legyen.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég