Easy Fortune, Happy Life (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Easy Fortune, Happy Life (7/17)

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 18. 7:05

Unni! Tudom! Tényleg nem szoktál leskelődni!

Már írtad a winchestered halálát, sajnálom! De pont ilyenkor jön nagyon jól a mega.
Annyit tölthetsz le róla, amennyi helyed van, ráadásul azzal a tudattal, hogy onnan
soha nem lesz letörölve. Mondjuk olyan malőrök előfordulhatnak, mint a nagy előddel
a Megauploaddal, hogy egyik pillanatról a másikra megszüntették, de erről ne is essen
szó.

Azt elfelejtettem írni, hogy Da Feng kezd egyre birtoklóbb lenni Fu Annel. Marhára
féltékeny Han Dong Jie-re. Néha legszívesebben behúznék neki egyet! Határozottan
emlékeztet Ou Chenre a Summer's Desire-ből. De Peter Hoval nagyon elfogult voltam,
őt nem akartam megverni.

Kép

Dong Jie meg egyre szebb, lassan vetekszik a számomra legszebbel Kim Ji Hoonnal
(ez csak vicc volt, KJH verhetetlen):

Kép

Anthony nagyon édes. A 9. rész azzal kezdődik, hogy Da Feng húst süt neki:

Kép
Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2016. június 18. 12:06

Szép szombatot mindenkinek.
Csak úgy benéztem és kedvemre valót olvastam.
Köszönöm Rita, hogy megértesz bennünket.

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. június 18. 12:38

már a kitett képek is olyan csábítóak! DE ma 6 után a képernyőé az előny Eb magyar meccs... :))
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 18. 20:03

nildiko írta:Szép szombatot mindenkinek.
Csak úgy benéztem és kedvemre valót olvastam.
Köszönöm Rita, hogy megértesz bennünket.

Ildikó! Kapni is jó, de adni is! Alig várom, hogy holnap kitegyem a két feliratot. Én sem
tudok hétfőig várni. Pedig milyen szépen elterveztem, hogy visszatérek a hétfőre!
Erről ennyit!

A korán kelők hat óra felé már tölthetik is!

További kellemes hétvégét kívánok!

Yan Da Feng hibát hibára halmoz. Azt hiszi, hogy megátkozta őt a császárfa, amikor
a mocsárban voltak Fu Annel:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 18. 20:12

Kata58 írta:már a kitett képek is olyan csábítóak! DE ma 6 után a képernyőé az előny Eb magyar meccs... :))

Most olvasom, hogy döntetlen lett az eredmény. Az sem rossz!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. június 18. 20:12

szia Rita Újabb örömhír...nekünk egyáltalán nem baj, ha előbb érkezik felirat \:D/ \:D/ \:D/ :ympray: hálát is adok érte!Ha mázlim van és nem alszom el reggel nagyon...elsők között jövök! :)) :)) :)) :littlehearth:
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2016. június 18. 20:17

Rita írta:
Azt elfelejtettem írni, hogy Da Feng kezd egyre birtoklóbb lenni Fu Annel. Marhára
féltékeny Han Dong Jie-re. Néha legszívesebben behúznék neki egyet! Határozottan
emlékeztet Ou Chenre a Summer's Desire-ből. De Peter Hoval nagyon elfogult voltam,
őt nem akartam megverni. ...
Dong Jie meg egyre szebb, lassan vetekszik a számomra legszebbel Kim Ji Hoonnal
(ez csak vicc volt, KJH verhetetlen):
...
Anthony nagyon édes. A 9. rész azzal kezdődik, hogy Da Feng húst süt neki:

Rita, Da Feng engem is Ou Chenre emlékeztet. :) Peter Hóval én is nagyon elfogult voltam veled együtt, már az első látásra megkedveltem a fizimiskáját. :littlehearth: Nem véletlen, hogy első tajvani színészként pont ő kapott helyett az aláírásomban.
Arról nem is beszélve, hogy 40 éves korára mennyi mindent tett le már az asztalra énekesként és a színészként is. :-bd
Érdemes belekukkantani:
http://wiki.d-addicts.com/Peter_Ho
Összehasonlításképpen Jarryét is beteszem:
http://wiki.d-addicts.com/Jerry_Yan
Bár Jarry Yant előbb megismertem, mint Peter Hót, és ő is nagy kedvencem, de csak később találtam róla az aláírásomba kerülő fotót, amelyik talán kevésbé ismert róla. :littlehearth:

Dong Jie lágyabb arcvonásai közelebb állnak hozzám, mint Da Fengé, de már kezdek megbarátkozni a fiúval. ;) Ezen kívül még Dong Jie kicsit huligánosabb hajviselete is jobban tetszik. :littlehearth:
Óóó, már látom, hogy Anthony el lesz kapatva. :) %%- "Megfogta az isten lábát." :))
Da Feng féltékenységét, birtoklási vágyát még a 80 milliárdnak tudom be, de várhatóan ez a nagy megszerzési vágy, lassan átalakul majd szerelemmé. :movingflower: Úgy képzelem, hogy szinte "észrevétlenül" fog mindez megtörténni... és egyszer csak ráeszmél, hogy szerelmes lett Fu Anbe. :flower1:
Kép
KépKépKép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2016. június 18. 21:31

Rita, nem bírsz aludni? Jó korán kelsz.
Én is jövök rögtön ébredés után, holnap semmi program.
Most itt tengek lengek, nem tudok semmit sem nézni.
Nemrég fejeztem be a 6 sárkányt /Six..../ mikor vége van egy sorozatnak nekem is végem van.
Mindenbe belenéztem, de nem érdekel igazán most egy új dráma sem. Eltart egy kis ideig.

Várom a tiédet, holnap azt fogom nézni.

Legyen szép, pihentető éjszakátok. @};- :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 18. 21:35

Unni! Emlékszem, milyen nagy kedvencünk volt Ou Chen és maga a sori is. Nagyon eltalálták
a Summer's Desire-t! Úgy volt jó, ahogy volt.

Azt sajnálom, hogy Peter Ho zenei karrierje nem úgy alakult, ahogy ő szerette volna. Kezdetben
a színészi sem, aztán beindult a szekér.

Mikor Jerry Yan fotóját kitetted, hirtelen rá sem ismertem. Csodálkoztam is, hogy miért pont
azt választottad. Valóban nem ismert. Szerintem én még nem is láttam máshol, csak nálad.

Én is így gondolom, ahogy te, hogy észrevétlenül alakulnának át Da Feng érzései szerelemmé,
ha nem jutna egy bizonyos dolog nagyapa tudomására. Emiatt nagyon, de nagyon durva ötlettel
áll elő, és ez jócskán megkavarja a dolgokat. Ezt a részt most fordítom. Jövő hétfőn lesz kitéve.
Vagy vasárnap. Nálam már a hétfő is vasárnap, vagy a vasárnap is hétfő.

Te jó ég! Ez is Roy Qiu!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 18. 21:45

nildiko írta:Rita, nem bírsz aludni? Jó korán kelsz.
Én is jövök rögtön ébredés után, holnap semmi program.
Most itt tengek lengek, nem tudok semmit sem nézni.
Nemrég fejeztem be a 6 sárkányt /Six..../ mikor vége van egy sorozatnak nekem is végem van.
Mindenbe belenéztem, de nem érdekel igazán most egy új dráma sem. Eltart egy kis ideig.

Várom a tiédet, holnap azt fogom nézni.

Legyen szép, pihentető éjszakátok. @};- :flower1:

Szia Ildikó! Koránkelő vagyok, mindig is az voltam, és nem is nagy az alvásigényem.

Tudom, ürességet érzel, amit a nagyon jó könyvek befejezése után tapasztalt meg
az ember. Kriszti is, és többen is mondták, hogy nagyon szuper sorozat a Six Flying
Dragons. Biztosan igaz, ha ennyire kikészít, hogy vége van.

Holnapra kicsit múlik ez az érzés, és képes leszel megnézni az Easy Fortune újabb
részeit, amik jól ki fogják kapcsolni az agyadat. Jól fogsz szórakozni!

Micsoda képek vannak Dong Jie-ről!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. június 18. 22:25

Na lányok most aztán jól felcsigáztatok..alig várom, hogy odaérjünk amikor nagypapa bedobja a csalit...hogy odaérjünk...D. J. melyik szerepében játszik így öltözve...a mostani szerepe nagyon tetszik....
Én képes vagyok az adott sorozatomat ..zeneileg is agyonhallgatni, pláne ha van ostja...olyankor újra leperegnek előttem a legjobb pillanatok amik kapcsolódnak hozzá...Így vagyok a Desirevel, a BAW-val, A Healerrel stb. nem tudom megunni őket..vagy a Faith fantasztikus volt zeneileg is valahogy annyira megtalálják a hangulatot,hogy azzal szerintem még fokozzák is amit látunk.... :)) DE most már lassan tényleg jó éjszakát! i-)
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2016. június 18. 23:04

Kata, engem is felcsigázott Rita! Vajon nagyapa mire jöhetett rá???
Két dolog jutott eszembe hirtelenjében...
Spoiler: mutasd
Talán a Zhen Zhen-féle viszonyra, vagy, hogy DF akarta eltetetni láb alól Fu Ant.

Rita, milyen nőies fotók ezek Roy Qiúról... főként az a piros napernyős. :) Ha nem látnám a bajuszborostáját, még rosszra is gondolhatnék. :))
Kata, a Faith(2012) felemlítése megint eszembe juttatta Lee Philipet, aki a dokit játszotta.
Talán emlékszel rá, hogy hirtelen meghalasztották úgy,(kiírták a soriból) hogy mi semmit sem láthattunk az eseményekből. :-o
Később derült ki, hogy a forgatás során súlyos szemsérülést szenvedett, mindez azért történt.
Mostanában újfent próbáltam információt találni róla, de nem sikerült, pedig kíváncsi lennék rá, hogy vajon mi van vele. Lehet, hogy teljesen felhagyott a színészettel és mérnökként dolgozik, netán még Amerikába is visszatért? ;;) Remélem, sikerült megmenteni a szemét! :ympray:
Egyébként csak négy soriban szerepelt. Én még a The Legendben és a Secret Gardenben láttam.
Szép álmokat Lányok, i-) én még kicsit filmezek, mert egész nap talpaltam itt Orfűn a nyaralóban, és holnap sem lesz másként. ;;)
Kép
KépKépKép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 19. 6:42

Unni2011 írta:Kata, engem is felcsigázott Rita! Vajon nagyapa mire jöhetett rá???
Két dolog jutott eszembe hirtelenjében...
Spoiler: mutasd
Talán a Zhen Zhen-féle viszonyra, vagy, hogy DF akarta eltetetni láb alól Fu Ant.

Rita, milyen nőies fotók ezek Roy Qiúról... főként az a piros napernyős. :) Ha nem látnám a bajuszborostáját, még rosszra is gondolhatnék. :))

Unni! Ráhibáztál! A kettőből az egyik a jó megoldás. De a nagyobb durranás, hogy mit talált
ki a nagyapa. Erről azonban csak a jövő héten.

Kis keresgélés után sem tudtam rájönni, hogy melyik kosztümös filmben kellett piros ruhás
kéjhölgynek öltöznie. Ám egy másik "csajos" fotóra is rábukkantam:

Kép
nildiko

Re: Easy Fortune, Happy Life (9/17)

HozzászólásSzerző: nildiko » 2016. június 19. 8:03

Kedves Rita, nemrég ébredtem.
Köszönöm a 8-9 rész feliratát.
Persze, hogy meg tudom nézni, amit már elkezdtem arra nagyon kíváncsi vagyok.
Új sztoriba kezdek nehezen. /Nekem elég nehéz film volt a Six, rengeteg politikával volt megtűzdelve./

Szép vasárnapot!

Kép
feberzs

HozzászólásSzerző: feberzs » 2016. június 19. 8:27

Nagyon köszönöm az újabb részeket. @};-
Emma11

HozzászólásSzerző: Emma11 » 2016. június 19. 9:18

Köszönöm az újabb két részt! :D :D :D
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. június 19. 9:24

Én is köszönöm a feliratot amit elküldtél, mivel megtréfálódtam...az egyik részt már láttam is. Elég kiakasztó volt a kissrácnak ilyen szerepet adni...mintha ez normális dolog lenne mert még egy úgynevezett tanári rajongáson is túlment és csak egy buta baleset lett belőle..én tuti kihagytam volna ezt a jelenetet, attól csak több lett voln ez a történet nem kevesebb...
Örülök, hogy többen is felfedezték végre a mi nagyon kedves D.J.-ket!...Nagyon kell az álszerelmesünknek változnia, hogy elnyerje amit szeretne...ki is kell azt érdemelni...még nyolc rész... :)) :flower1: :littlehearth:
chain

HozzászólásSzerző: chain » 2016. június 19. 9:30

Üdv.
Köszönöm szépen a 8-9. részek feliratait, valamint a letöltési lehetőséget. Kellemes vasárnapot.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. június 19. 10:36

köszönet a 9. részért is...azon frissiben most meg is néztem :)) ..izgalmas volt, nagyon tetszett a vége..és egyáltalán nagyon gyorsan perepgtek az események, nem kis tanulsággal a végén! Most mennem kell csinálni a vasárnapi teendőmet!
Kellemes Vasárnapot! :littlehearth:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2016. június 19. 11:08

Köszönöm Rita a 8-9 részek feliratát. :) :ymapplause:

Az összetorlódott események miatt, csak délután tudom megnézni. #:-s
Az örömhír, hogy a vinyómnak nem lett semmi baja, és már megnyugodva mentem az 50. érettségi találkozóra, ami nagyon jól sikerült. :ymparty: :ymparty: :ymparty:
Majd jövök. :-h :littlehearth:
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2016. június 19. 11:35

Kedves Rita és Kriszti!
Köszönöm az újabb részeket.Ebéd után jobb lesz,mint a desszert.Örülök.hogy DJ többen felfedeztétek.Én nagyon szerettem a karakterét is és a kinézetét is.Főleg szakáll nélkül.Végig neki szurkoltam,pedig tudom nem ő a befutó.Nagyon sok arca van.Jó ez a piros ernyős kép.Rövid hajjal megint másképp néz ki.Nekem az egyik kedvenc színészem. DF tényleg hasonlít Ou Chenre,de rá nem tudtam haragudni,míg DF-re igen.Főleg az ágy jelenet és a bemondónővel való kettős játék miatt nehezteltem rá.Kezd megváltozni és emberibbé válni,így szerethetőbb lett a karaktere ,de ő nem vált a kedvencemmé. DF-nél nagypapa ötlete átértékeli a dolgokat. :D Várom,hogy magyarul is láthassam ezt a részt.
További kellemes vasárnapot kívánok. :)
nb76

HozzászólásSzerző: nb76 » 2016. június 19. 11:38

Szia Rita, nagyon szépen köszönöm a 8-9. részek feliratát! :) További szép vasárnapot, jó pihenést :flower1:
mara55

HozzászólásSzerző: mara55 » 2016. június 19. 11:52

Kedves Rita! @};-
Nagyon szépen köszönöm a 8-9. részt!
Szép vasárnapot kívánok ! %%-
milomartin

HozzászólásSzerző: milomartin » 2016. június 19. 12:12

Kedves Rita!Nagyon szépen köszönömaz ujjabb részeket és màr most vàrom a folytatàst :-ss :-ss
csabamama2

HozzászólásSzerző: csabamama2 » 2016. június 19. 12:55

Rita Kedves!

Köszönöm szépen a 8-9. rész feliratát. Üdv.szeretettel: Ildikó :-bd

Vissza: “Tajvan”