Carmi írta:Drága
Ritám, végre itt az új sorozatod!!! Jaj, de jó!!!
Még mindig nagyon le vagyok terhelve, a szóbeli érettségik még előttem állnak, ezen a héten is volt egy nap, amikor 10 órát tanítottam, két nap meg 8-8 órát, de... már csak három hét, és jön a nyááár nekem is!!!
Az idő is végre napsütéses, a lakás is kezd kicsit felmelegedni, és a hűtőben fél kiló eper várja repesve, hogy megegyem. Hah! És vár a sorozatod is. Hah! Ahogy az agyam zsibbadtsága engedi, meg is nézem az első részeket, és jövök mesélni róluk.
Neked is kitartást az utolsó hetekhez a suliban. Ilyenkor mintha nehezebben telnének a napok.
Szia Rika! Annyira szeretném, ha az első két rész után is ennyire örülnél az Easy Fortune-nek! Ez a sori antiagyzsibbasztó, szóval kifejezetten jót tesz egy fárasztó nap után. Ha időd és kedved
engedi nyugodtan belekezdhetsz! Nincs elcserélt gyerek, nincsenek súlyos családi titkok, nincs vér,
nincs gazdag-szegény ellentét. Mindenki hibbant egy kicsit, de ahogy kell alakul a végére. Van egy
józan lányka, és egy arrogáns gazdag ficsúr, akiknek egymásba kéne szeretniük, de lesz egy második
fiú is, akit szívesebben látnánk a lány oldalán, de neki tuti, hogy a gazdag hólyag kell majd. Szóval
klisé-klisé hátán, de nem fárasztó, inkább mulatságos jelenetekkel. Azt hiszem, szeretni fogjuk a
sorit!
Tűkön ülve várom, milyen lesz az első benyomásod! Jó eprezést!
Már én is nagyon várom a szünetet!A másodhegedűs: