Olyasmit, mint a Summer's Desire, de egy második Le Jun Kai is
jöhet!
Szép napot kívánok!
Nem Janine Chang lett a párja:

Erzsike54 írta:Kedves Rita ! Még csak most nézem a Summer s Desire filmet ,Nagyon sokszor posztolták a film fő cim dalát hetekig állandóan a fülembe csengett Nézegettem hol tudnák bele nézni és mikor a Chesar töltögettem akkor láttam hogy te fordítottad le .Nagyon meg örültem gyorsan meg kerestem az Avistón és már a 14 résznél járok .Ezt a filmet meg tartom mert a többszőr nézős kategoriába tartozik Imádom hogy nem kell csak erre a három karakterre koncentrálnunk ,bár mindenki jó a menedzser lány idegesítő egy kicsit .Ha végeztem meg nézem a Chasert utána keresek Peter Hoo filmet .Köszönet a fordításért még lehet a végén vissza térek .Erzsébet
anikochan írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen a sorozat fordítását. Kíváncsi lettem Peter Ho-ra.
Kata58 írta:Annyira örülök, hogy kezdik ezt a csodás sorozatot felfedezni....Csak rágondolok az openingjére és már kész is vagyok ...
Jó szórakozást azoknak akik még csak most vetik bele magukat ebbe az ellenállhatatlan sorozatba!![]()
![]()
Kata58 írta:Valami érkezni fog az biztos...úgyhogy én nem is nyugtalankodom emiatt...úgyis be van ígérve a teázás is..és már sütöttünk, lovagoltunk együtt..most már majd az is jöhet,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tamika írta:Kedves Rita! Most fogom újra nézni! IMÁDTAM elsőre. Köszönöm,hogy láthattam és érthettem! Nagyon szeretem a fordításaidat.
Anikó Berényi írta:Ez a sori gépemen van és marad is:) Nem csak Peter Ho miatt, bár kétségtelen, sokban hozzájárult, hogy elkezdtem nézni:) Nem bántam meg,számomra különösen kedves sorozat! Köszönöm:)!!! És a Le Jun Kai-t is, amit ezután néztem meg !Üdv:Anikó
bearbear írta:Ha lehet olyasmit mondani, hogy legkedveltebb sorozatok listája, évente újranézős, akkor ez a sorozat biztosan benne van az első öt legkedveltebben. valahogy az elejétől a végéig húzódik a feszültség, és még az utolsó pillanatban sem enged el.Nagyon izgalmas, mozgalmas, rengeteg érzelmi szálat megmozgat.
bearbear írta:A Love Me If You Dare címűt a múltkor néztem újra, az is rengetegszer többszörösen nézős. Amikor nincs kedvem valami újhoz, vagy fáradtabb vagyok, ezeket szedem elő. Nem érzem időveszteségnek az újranézést.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég