Műfaj: romantikus komédia
Részek száma: 17
Vetítette: TTV / SETTV
Vetítési időszak: 2009. 06. 07. – 2009. 09. 27.
Ország: Tajvan
Nyelv: mandarin
Főbb szereplők:
Lan Cheng Long – Yan Da Feng
Chen Qiao En – Xie Fu An
Roy Qiu – Han Dong Jie
Jocelyn Wang – Jiang Zhen Zhen
Xiu Jie Kai - Yan Yang
Történet:
Xie Fu An nagymamája 60 évvel ezelőtt megmentette egy fiatalember, Wang Cai életét. Mivel értett a gyógyfüvekhez
és a kínai orvosláshoz, meg is gyógyította a férfit, közben egymásba szerettek. Mikor a fiatalember felépült, és készült
hazatérni, megígérte a lánynak, hogy vissza fog érte jönni. Fu An nagymamája azóta is türelmesen vár, és hisz benne,
hogy első szerelme eljön érte.
Wang Cai, csak tettette, hogy szereti a lányt, lábadozása alatt kikutatta a család titkos receptjét, amivel aztán milliárdos
lett. Természetesen egy percig sem gondolta komolyan, hogy vissza fog térni a lányért.
A nagyi minden tudását átadta unokájának, Fu An-nek, aki egy véletlennek köszönhetően szintén megmenti nagyanyja
szerelmének az életét, nem tudván, hogy ki is az idős férfi.
Mikor Wang Cai megtudja, ki az, aki újból megmentette a halál torkából, előveszi a lelkiismerete, és elindul megkeresni
a 60 éve megismert lányt, akinek egyszer ígéretet tett, és akinek a gazdagságát köszönheti.
Sajnos pont aznap van a nagymama temetése, és az unokájával, Fu An-nel is elkerülik egymást. Kerestetni kezdi a lányt,
mert rá, illetve leendő férjére szeretné hagyni a vagyonát.
Vajon mit szól ehhez az egészhez a nagyapa két vér szerinti örököse, a lánya, és másik gyermekétől származó unokája,
Yan Da Feng, akik eddig csak egymással rivalizáltak a hatalmas vagyonért?
Az Easy Fortune, Happy Life nagyon könnyed, mulatságos, szórakoztató romantikus komédia. Boldog vagyok, hogy újra
élvezhetem Chen Qiao En játékát, akit nagyon megszerettem a The Queen of SOP kínai sorozatban. Remélem, hogy az
általam még nem ismert Lan Chen Long méltó partnere lesz.
Jó szórakozást kívánok!
Fordította: ezoritu
Formázta, időzítette, javította: Kriszti
Online feltöltés: bearbear
Online nézhetőség:
Videók letöltése: