Martial Universe, 1-2 évad, 2018
Re: Martial Universe, 1-2 évad, 2018
Kedves Nelli, Zita és Erzsébet! Gratulálok az újabb sorozatotok
befejezéséhez!
Engem a leginkább az nyűgöz le, hogy milyen szépen tudtok együttműködni a fordítás
folyamatában. Én igazi magánzó vagyok, nem tudom magamról elképzelni ugyanezt,
ezért csodálattal figyeltelek és figyellek benneteket. Ehhez is gratulálok!
További jó hangulatú, örömmel teli közös fordítást kívánok!
befejezéséhez!
Engem a leginkább az nyűgöz le, hogy milyen szépen tudtok együttműködni a fordítás
folyamatában. Én igazi magánzó vagyok, nem tudom magamról elképzelni ugyanezt,
ezért csodálattal figyeltelek és figyellek benneteket. Ehhez is gratulálok!
További jó hangulatú, örömmel teli közös fordítást kívánok!
Re: Martial Universe 2018
Nagyon szépen köszönöm mind két sorozat fordítását, a munkádat, sok örömöt szereztél vele!
Számomra ez a kínai sorozat meghatározó élmény volt. Együtt dolgozni Nellivel nagyon könnyű, de a két nyelv (angol és német) közötti különbség elég nehezen megoldható problémát jelentett. A tárgyak, helyszínek, varázslatok, szereplők nevei szinte kivétel nélkül máshogy hangzottak a két fordításban. Mindez összehangolása Nelli vitathatatlan érdeme. Először fordítottam kínai sorozatot és bevallom nem rajongtam ezekért a filmekért. Félve fogtam bele, de elsöpört a történet, minden percét élveztem. Jó csapat vagyunk, mindenki aki ebben a munkában részt vett, mindet beleadott amit lehetett. Szívvel lélekkel fordítottuk, a segítőink ugyanolyan lelkesedéssel javították. Örülök és köszönöm, hogy velünk tartottatok! Köszönöm a csapatnak, hogy részt vehettem ebben a rendkívüli teljesítményben!
Szerencsére, egy ilyen jó csapatban, könnyű volt gyorsan és hatékonyan lefordítani a sorozatot. Személy szerint nagyon örülök ennek, mert pár embertől már hallottam azt, hogy közösségi fordítást nehéz készíteni, viszont nálunk ez az elmélet megdőlt. Úgy érzem eredményesen felhúztuk egymást.
Sziasztok!
Köszönöm mind a 2 évad fordítását.Annyi jót írtatok róla hogy kíváncsian állok neki nézni.
Vera
Köszönöm mind a 2 évad fordítását.Annyi jót írtatok róla hogy kíváncsian állok neki nézni.
Vera
Férjem és a magam nevében köszönöm mindannyiótok munkáját.
Kellemes maratonozàst mindenkinek.
Kedves Nelli, Zita és Erzsébet!
Hálásan köszönöm a sorozat fordítását,és a munkátokat. Még az elején tartok,de már nagyon megszerettem a sorozatot.
Most jön a maratonozás.
Kívánok szép hetet mindenkinek.
Hálásan köszönöm a sorozat fordítását,és a munkátokat. Még az elején tartok,de már nagyon megszerettem a sorozatot.
Most jön a maratonozás.
Kívánok szép hetet mindenkinek.
Nagyon szívesen kedves Kormika.
Kicsit elmaradtam a gyűjtögetéssel. Köszönöm szépen a második évad feliratait !
Köszönöm a sorozatot és a fordításokat!
Nagyon szívesen.