https://mydramalist.com/people/34509-yu-zi-xuan
Nem tudom mi lesz a vége ennek az egésznek, de nagyon szomorú ez a 15. rész.

f.ági írta:Szia Nelli!
Hát akkor úgy néz ki, nagyon benéztem Yu Zi Xuant.
Pedig szentül meg voltam győződve, hogy láttam már máshol is.
Viszont ez a rész megint jó volt.
A Tanácsos nekem nagyon kétélű figura. Nem igazán tudom a rossz oldalhoz se sorolni 100 %-ra, de a jóhoz meg megint nem.
Szerintem a Tanácsos eredendően nem rossz. Viszont ő okozta törzsének pusztulását, és azután azt szolgálta, aki elpusztította népét. Valami titok lappanghat emögött. Valamit nagyon meg akar szerezni, csak azt nem tudom, mit...
A Háború istene vajon a Démon Nagyúr miatt zárta a hidegre Ling Xi-t? Küzd a gondolataival szépen a pasi.
A 16. részben ez részletesen ki fog derülni.
Másik: Ha ő találta meg a lányt csecsemőként, gondolom el is vitte. Bár ahogy befejeződött az a képsor ott is bármi lehetett még. Viszont ő látta, én azt hittem a védőburok láthatatlanná tette. Kiváncsi leszek hogy került Le Bo-hoz, nem gondolnám, hogy ő talált volna rá.
Ő találta meg, de nem biztos, hogy volt ereje onnan elvinni, hiszen a csata után ő álomba merül... hogy ki vitte el onnan, az is a 16. részből derül majd ki.
Yun Feng Főisten meg jól eljátszotta a renoméját a gyógyitóval szemben. Mik ki nem derülnek!
Yun Feng Főistennek szerintem a gyógyító lesz az Isten Próbatétele. Ő ölte meg, a hibáj amiatt, a gyógyító halandó férjét, amikor a földi próbatételén volt... hát nem tudom mi lesz ebből a kapcsolatból. Nagyon elszánt a Főisten...
Ling Yue nevelt lánya borzadály egy természet. Alig várom, hogy valaki jól megleckéztesse. Azt hittem a kis kétszarvú nem éli túl a vele való találkozást.
Az a perszóna... nekem sem tetszik velejéig gonosz!
Azt nem értem, hogy a Déli-hegy Öregembere, ha ismerte Le Bo-t, igy a lányt is kellett ismernie, miért nem jött rá ki is valójában? Vagy csak a személyes és mélyreható találkozásnál képes a jövőbe látni?
Nos, ez számomra is talán, de úgy gondolom, ő csak akkor tud jósolni, ha meditatív állapotba kerül, azt viszont csak hatvan évente egyszer teheti meg. Szerintem senki sem kérdezte tőle ezt, ezért miatta még sosem meditált... Így gondolom.
Nem irtam még, de gyönyörű a zenéje és olyan jó, hogy le van forditva, mert a forditás is nagyon szuper hozzá!
Nagyon szívesen, Mili56 érdeme a dalszöveg
f.ági írta:Szia Nelli!
Meglátásom szerint a Háború Istene bekeményit és megy az elvei szerint.![]()
Ling Xi apja ha már elkezdte az igazságot elmondani, miért nem mondta el legalább azt, hogy a testvére az apja? Na ez maradjon az ő titka....
Köszönöm a mostani részt is
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég