Martial Universe, 1-2 évad, 2018
Re: Martial Universe 2018
Szívesen. Már csak nyolc rész és vége az első évadnak.
Qing Tan nem okozott nagy meglepetést, erre már fel voltam készülve, na a de görényre... arra egyáltalán nem számítottam.
Érdekel a Tigrissel mi lesz? Lehetséges, hogy ő is birtokolja az egyik követ? Ha igen, akkor szerintem az a tűz lesz, hiszen ő is tűz piton tigris.
Qing Tan nem okozott nagy meglepetést, erre már fel voltam készülve, na a de görényre... arra egyáltalán nem számítottam.
Érdekel a Tigrissel mi lesz? Lehetséges, hogy ő is birtokolja az egyik követ? Ha igen, akkor szerintem az a tűz lesz, hiszen ő is tűz piton tigris.
Üdv.
Köszönöm szépen a 33-34.részek feliratait.
Köszönöm szépen a 33-34.részek feliratait.
Nagyon szépen köszönöm az új részeket
Na most aztán megint összejött egy pár rész,nagyon
ügyesek vagytok
Na most aztán megint összejött egy pár rész,nagyon
ügyesek vagytok
Szívesen.
Ez a két rész elég nehéz lesz minden tekintetben. Egyre jobban bonyolódnak a szálak, és amilyen iramban haladnak, ez tényleg nem fért volna bele egy évadba.
A karácsony környékén lesz egy kis lassulás, de amint vége az első évadnak, azonnal ugyanitt, körülbelül ugyanilyen tempóban megyünk tovább a második évadra.
Úgy gondolom a második évadnak felesleges lenne új témát nyitni, ezert nem is fogom külön jelezni máshoz ezt...
Ez a két rész elég nehéz lesz minden tekintetben. Egyre jobban bonyolódnak a szálak, és amilyen iramban haladnak, ez tényleg nem fért volna bele egy évadba.
A karácsony környékén lesz egy kis lassulás, de amint vége az első évadnak, azonnal ugyanitt, körülbelül ugyanilyen tempóban megyünk tovább a második évadra.
Úgy gondolom a második évadnak felesleges lenne új témát nyitni, ezert nem is fogom külön jelezni máshoz ezt...
Köszi Nelli a forditást, és beértelek egyre izgalamsabba történet, és nagyon jól játszanak a szinészek.
Nagyon tetszik ahogy Lin Dong (Yang Yang) a kisfiúból felnő és felvállaja a feladatát.
Nagyon tetszik ahogy Lin Dong (Yang Yang) a kisfiúból felnő és felvállaja a feladatát.
Spoiler: mutasd
Szia Nelli!
Nem győzöm kapkodni a fejemet,hogy milyen gyorsak vagytok.
Nagyon szépen köszönöm az újabb 2 részt x Komolyan már
attól félek,hogy nem érlek utól benneteket,pedig nézni
sokkal könnyebb,mint fordítani,ráadásul ilyen profi módon
kiszolgálni a nézőket ahogy ti teszitek.
Gyönyörű napot ma is
Gyönyörű napot ma is
A regény szerint pozitív vége kellene, hogy legyen, hát remélem úgy is lesz, annak ellenére, hogy ismét két nagyon szomorú rész jön. hatalm,asat csalódtam Lin Lang Tian-ban. h anem lenne a görény és a tigris valamit Lin Dng folyamatos civakodása, akkor végig lehetne bőgni az egész sorozatot. Ezzel viszont jól feloldják a feszültséget. Yang yang-ot én még így játszani eddig sehol sem láttam.
cicus írta:Szia Nelli!
Gyönyörű napot ma is
Most is kapkodhatod
Igyekszünk karácsony előtt befejezni az első évadot, és azután már csak a második évad marad, húsz résszel.
Karácsonykor lesz egy kis lassulás, lehet csak heti két rész jön, vagy egy sem....
Üdv.
Köszönöm szépen a 35-36.részek feliratait.
Köszönöm szépen a 35-36.részek feliratait.
Hát bele is szédültem,ahogy ígérted
Köszönöm szépen a 35-36.részt,akkor Karácsonykor
utólérhetlek benneteket.
Köszönöm szépen a 35-36.részt,akkor Karácsonykor
utólérhetlek benneteket.
Köszönöm szépen a mostani kettőt és az előzőeket is, amikről lemaradtam.
Már csak a két szomorú rész van hátra.
Azt hiszem én is viszakozok Lin Lang Tian-nal kapcsolatban, miszerint ő az egyik kedvenc.
Hát.... a 34. részben végleg kihúzta a gyufát nálam.
Viszont az az első csók nagyon aranyos volt.
Tigrisünk változatlanul aranyos. Most is megmosolyogtatott a " hülye vagy " beszólásával.
Már csak a két szomorú rész van hátra.
Azt hiszem én is viszakozok Lin Lang Tian-nal kapcsolatban, miszerint ő az egyik kedvenc.
Hát.... a 34. részben végleg kihúzta a gyufát nálam.
Viszont az az első csók nagyon aranyos volt.
Tigrisünk változatlanul aranyos. Most is megmosolyogtatott a " hülye vagy " beszólásával.
Kicsit nekem furcsa, hogy használják a hülye szót. Eleinte gondolkodtam azon, mivel lehetne felcserélni, annyira azért nem szeretek leírni ilyen szavakat, de be kellett látnom, hogy le kell írni, mivel ezt mondja. Egyébként a tigris és a görény cívódàsa valóban oldja a feszültséget. Valahogy sikerül nekik àtlendíteni a tragédiàt a groteszk irányába. Nélkülünk, azt hiszem, egy véget nem érőnek tűnő tragédia lenne ez az egész.
Meglátásom szerint a második évadban fog vamennyire majd oldódni ez a feszültség. Remélem.
Meglátásom szerint a második évadban fog vamennyire majd oldódni ez a feszültség. Remélem.
Üdv.
Köszönöm szépen a 37-38.részek feliratait.
Köszönöm szépen a 37-38.részek feliratait.
- racznemagdi
Köszönöm szépen az újabb részeket, már csak 2 rész és nézhetem.
Nagyon szépen köszönöm a 37-38.részt
A hülye szó használata,már nekem is feltünt,de nemcsak
itt,hanem más kínai sorozatokban is,de azt hittem a fordító
nem jól értette,de akkor ezek szerint valami más lehet az
oka,hogy akkor és ott használják
A hülye szó használata,már nekem is feltünt,de nemcsak
itt,hanem más kínai sorozatokban is,de azt hittem a fordító
nem jól értette,de akkor ezek szerint valami más lehet az
oka,hogy akkor és ott használják
Nagyon szépen köszönöm az eddigi részek fordítását!
Boldog Mikulást!!!! Köszönöm szépen az új részeket.
Kedves Nelli és Zita! Nagyszerű ötlet volt, hogy összeálltatok. Külön-külön is gyorsak
megbízhatóak, kiszámíthatóak vagytok, de ketten együtt villámgyorsak vagytok!
Gratulálok az első évad befejezéséhez! És egyben jó kedvet és sok szabadidőt kívánok
a második évad fordításához!
megbízhatóak, kiszámíthatóak vagytok, de ketten együtt villámgyorsak vagytok!
Gratulálok az első évad befejezéséhez! És egyben jó kedvet és sok szabadidőt kívánok
a második évad fordításához!
Üdv.
Köszönöm szépen a 39-40.részek feliratait.
Köszönöm szépen a 39-40.részek feliratait.
Drága Rita, nagyon köszönjük. Köszönjük a biztató szavaid a segítséged és a lehetőséget, hogy megoszthatjuk másokkal az örömünk.
Kedves Nelli és Zita!
Köszönöm szépen az első évad utolsó két részét.
Hálás vagyok az odaadó munkátokért
Jó pihenést és szép adventi napokat kívánok Nektek
Köszönöm szépen az első évad utolsó két részét.
Hálás vagyok az odaadó munkátokért
Jó pihenést és szép adventi napokat kívánok Nektek
Köszönöm szépen az első évad teljes fordítását!
Nagyon szívesen. Az első évad befejezése magában hordozza a reményt, anélkül, hogy lezárták volna a történetet. Az utolsó sorokban azt mondják, a végével újra elérkeztük az elejére. Ez így is van. Egy új történet veszi kezdetét, új meglátások és letisztult érzelmek.
Az első évadban, lassan, helyére került minden és mindenki.
Azt hiszem a második évad már nem a fiatalkorról, az ifjúságról, a merészségből, a bátorság próbájáról fog szólni, hanem a felnőttkorról, a felelősségről és az igazságról.
Lin Dong az első öt rész alatt jött rá, hogy már nem gyerek, sem ő sem pedig a húga. A történetben lejátszódó pár hónap alatt nagyon gyorsan felnőtté vált, és az ifjúbág heve után azt hiszem a második évadban fog teljes egészében rádöbbenni, mekkora felelősség terheli és mennyire nehéz ellentmondani és megküzdeni a sorssal.
Biztos vagyok benne, hogy számos meglepetés vár még ránk.
A héten érkezik az első két része a második évadnak, de a könnyebb nézhetőség kedvéért a számok sorrendje folytatódni fog, főleg, hogy a vikin is így jelölték.
A vikis verzió felirata nem jó az avistazoshoz. Az online részek a youtube-ról származnak majd. Az avistazos verziót ne töltsétek le, mert nem jó hozzá a második évad felirata!!. Természetesen a vikis verzió filmjeit felraktam megára is.
Az első évadban, lassan, helyére került minden és mindenki.
Azt hiszem a második évad már nem a fiatalkorról, az ifjúságról, a merészségből, a bátorság próbájáról fog szólni, hanem a felnőttkorról, a felelősségről és az igazságról.
Lin Dong az első öt rész alatt jött rá, hogy már nem gyerek, sem ő sem pedig a húga. A történetben lejátszódó pár hónap alatt nagyon gyorsan felnőtté vált, és az ifjúbág heve után azt hiszem a második évadban fog teljes egészében rádöbbenni, mekkora felelősség terheli és mennyire nehéz ellentmondani és megküzdeni a sorssal.
Biztos vagyok benne, hogy számos meglepetés vár még ránk.
A héten érkezik az első két része a második évadnak, de a könnyebb nézhetőség kedvéért a számok sorrendje folytatódni fog, főleg, hogy a vikin is így jelölték.
A vikis verzió felirata nem jó az avistazoshoz. Az online részek a youtube-ról származnak majd. Az avistazos verziót ne töltsétek le, mert nem jó hozzá a második évad felirata!!. Természetesen a vikis verzió filmjeit felraktam megára is.
Re: Martial Universe, 1-2 évad, 2018
Üdv.
Köszönöm szépen a 41-42.részek feliratait, valamint a II.évad letöltési lehetőségét is.
Köszönöm szépen a 41-42.részek feliratait, valamint a II.évad letöltési lehetőségét is.
Re: Martial Universe, 1-2 évad, 2018
Köszönöm szépen a 2. évad első két részét