Love and Destiny - Szerelem és sors - 2019
Re: Love and Destiny - Szerelem és sors - 2019
Nagyon szívesen mindenkinek.
Ma rakom ki a 34. Részt. Tegnap már nem volt erőm javítani.
Szerintem a kukacos pasas még nem làt, de nagyon furcsàn viselkedik. Vagy tényleg amnézia gyötri...
Ma rakom ki a 34. Részt. Tegnap már nem volt erőm javítani.
Szerintem a kukacos pasas még nem làt, de nagyon furcsàn viselkedik. Vagy tényleg amnézia gyötri...
Kedves bearbear! Köszönjük a fordítást, alig várom a következőt! Lassan sűrűsődnek az események....
pomona7 írta:Kedves bearbear! Köszönjük a fordítást, alig várom a következőt! Lassan sűrűsődnek az események....
Nagyon szívesen.
Igen, sőt, a 35. részben már sunyít a Tanácsos nagyon. Mi lesz még a 36. részben? Hajjaj....
Nagyon szépen köszönöm az új részeket, szép hétvégét kívánok.
Szia Nelli!
Éppen el akartam kezdeni a 34.részt és látom már itt a 35.is köszönöm szépen!
Most megint élvezhetem mert azért minél hosszabb annál jobb,persze az idő
gyorsan repül,annyira nem lehet halmozni
Éppen el akartam kezdeni a 34.részt és látom már itt a 35.is köszönöm szépen!
Most megint élvezhetem mert azért minél hosszabb annál jobb,persze az idő
gyorsan repül,annyira nem lehet halmozni
Már túljutottunk a sorozat felén
Közben rájöttem.
Hévégén még érkezik legalább egy rész.
Nem tudom a Főisten mikor jut már le a halandók közé, mert már lassan mindenki eszik a barackból, csak A'Mo (Ling Xi) nem.
Közben rájöttem.
Hévégén még érkezik legalább egy rész.
Nem tudom a Főisten mikor jut már le a halandók közé, mert már lassan mindenki eszik a barackból, csak A'Mo (Ling Xi) nem.
Szia Nelli!
Reggel azzal kezdtem, hogy az elalvásom pótoltam, újra néztem a 34. részt! Most meg látom, hogy itt a következő is. Ujjjééé! Nem esz meg akkor az avas a kiváncsiságtól.
Nagyon birom a volt vizitündér temperamentumát. Egy kis botozás meg sem kottyan neki. Inkább, mint hogy befogja a száját, mikor igaza van
Na nézem a folytatást.... Köszönöm azt is.
Reggel azzal kezdtem, hogy az elalvásom pótoltam, újra néztem a 34. részt! Most meg látom, hogy itt a következő is. Ujjjééé! Nem esz meg akkor az avas a kiváncsiságtól.
Nagyon birom a volt vizitündér temperamentumát. Egy kis botozás meg sem kottyan neki. Inkább, mint hogy befogja a száját, mikor igaza van
Na nézem a folytatást.... Köszönöm azt is.
Kedves Nelli és Mindenki,aki segített!
Nagyon szépen köszönöm az eddigi részeket.
Eleinte számomra lassan indult el a sorozat,de már gőzerővel halad.Nagyon tetszik.Nagyon szeretem a két főszereplőt és a "kutyájukat" a szörnyecskét.Ez a sorozat is bizonyítja,attól,hogy halhatatlan istenség valaki,nem feltétlen fehér a lelke és makulátlan.Mindegyik a maga érdekeit nézi.Mennydörgés istene és segítői gyakran kihúzzák nálam a gyufát.Legdémonibb pedig Yuan Tong. Néha egy vaslapáttal megegyengetném, ő megérdemli,hogy kivégezzék,Ling Xivel ellentétben,aki démoni aurával egy angyal.
A kukacos pasival jól egymásra találtak.Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből.A nagymamát nagyon nem szerettem.Ha ő nem különbözteti meg ennyire az unokáit és erőlteti a fiát, másképp is alakulhatott volna a történet.Az örökbe fogadott fiút is nagyon utálom.Kedvenceim a Háború istenének testvére és gyógyító párja .Si Mingen szoktam még jókat derülni.
A Rókát alakító színész a Hua Rong főszereplője,mintha nem is ugyanaz a színész lenne.Aranyos kis sorozat már előre várom,hogy fordítsd.
További kellemes hétvégét kívánok.
Nagyon szépen köszönöm az eddigi részeket.
Eleinte számomra lassan indult el a sorozat,de már gőzerővel halad.Nagyon tetszik.Nagyon szeretem a két főszereplőt és a "kutyájukat" a szörnyecskét.Ez a sorozat is bizonyítja,attól,hogy halhatatlan istenség valaki,nem feltétlen fehér a lelke és makulátlan.Mindegyik a maga érdekeit nézi.Mennydörgés istene és segítői gyakran kihúzzák nálam a gyufát.Legdémonibb pedig Yuan Tong. Néha egy vaslapáttal megegyengetném, ő megérdemli,hogy kivégezzék,Ling Xivel ellentétben,aki démoni aurával egy angyal.
A kukacos pasival jól egymásra találtak.Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből.A nagymamát nagyon nem szerettem.Ha ő nem különbözteti meg ennyire az unokáit és erőlteti a fiát, másképp is alakulhatott volna a történet.Az örökbe fogadott fiút is nagyon utálom.Kedvenceim a Háború istenének testvére és gyógyító párja .Si Mingen szoktam még jókat derülni.
A Rókát alakító színész a Hua Rong főszereplője,mintha nem is ugyanaz a színész lenne.Aranyos kis sorozat már előre várom,hogy fordítsd.
További kellemes hétvégét kívánok.
Hát én beleszerettem a rókába, pont ezért választottam a Hua Rongot. Ebből örök szerelem lesz. Nem is értem miért.
Ugyanolyan szerelem, mint amikor Xu Kait megláttam az Untouchable Lovers sorozatban, akkor már tudtam, hogy nekem KELL egy olyan sorozat, amiben főszerepet játszik.
Sziasztok!
Hálásan köszönöm nektek a 29-30-31-32-33-34-35. részek feliratainak a fordítását.
gyomar
Hálásan köszönöm nektek a 29-30-31-32-33-34-35. részek feliratainak a fordítását.
gyomar
Jajj de jó! Köszönöm Nelli a 36. részt!
Per pillanat nem enged a megáról letölteni...., remélem megjavul.... Na, nem fog ki rajtam, nézem online.
Köszönöm a sok-sok ide való feltöltésed!
Per pillanat nem enged a megáról letölteni...., remélem megjavul.... Na, nem fog ki rajtam, nézem online.
Köszönöm a sok-sok ide való feltöltésed!
Tegnap velünk is vacakolt a mega valamiért. Biztos most a mega agybajos. Néha a videa... nem baj, legyenek agybajosak, csak ne egyszerre
Kellemes szórakozást a 36. részhez. Yuan Tong ismét remekel. Remélem már eltávolítja valaki onnan azt a cafkát. Idegekkel nem bírom a féltékeny, álnok, számító, beképzelt pofáját.
Kellemes szórakozást a 36. részhez. Yuan Tong ismét remekel. Remélem már eltávolítja valaki onnan azt a cafkát. Idegekkel nem bírom a féltékeny, álnok, számító, beképzelt pofáját.
bearbear írta:Biztos most a mega agybajos. Néha a videa... nem baj, legyenek agybajosak, csak ne egyszerre
Igy ahogy irod!
Na megyek és nézem is.
Szia Nelli!
Köszönöm szépen az új részt Én is rögtön felismertem a
rókánkat a Hua Rong-ban is nagyon jó fej azért is örülök,
hogy fordítod majd
Köszönöm szépen az új részt Én is rögtön felismertem a
rókánkat a Hua Rong-ban is nagyon jó fej azért is örülök,
hogy fordítod majd
Azonnal szedjétek le megáról a részeket, mert valamiért folyamatosan letilt. Majd orvoslom a helyzetet nemsokára, vagyis megpróbálom... valaki jelentette a linkeket...
Szia Nelli!
GYors szedem is, köszönöm, hogy szóltál. Tegnap már a videát sem engedte tv-n nézni, csak a gépen, vgy kis méretben a tv-n, de hát úgy meg nem ért semmit.
Most is csak egyenként engedi tölteni lefelé. Na 51-nél már szórakozik megint, de nem adom fel. Mondjuk máshol is bejön a limit és nem enged letölteni.
GYors szedem is, köszönöm, hogy szóltál. Tegnap már a videát sem engedte tv-n nézni, csak a gépen, vgy kis méretben a tv-n, de hát úgy meg nem ért semmit.
Most is csak egyenként engedi tölteni lefelé. Na 51-nél már szórakozik megint, de nem adom fel. Mondjuk máshol is bejön a limit és nem enged letölteni.
Köszönöm,hogy szóltál,le is szedtem még ami hátra volt
és sikerült is Igaz nézhetném online is,de így jobban szeretem.
és sikerült is Igaz nézhetném online is,de így jobban szeretem.
Szétszedtem most két másik tárra... hátha megmarad... de jobb, ha leszeditek ezentúl mindig, amint kirakjuk... sose lehet tudni.
Más...
Beleszerettem egy sorozatba, elkezdem párhuzamosan fordítani a Love and Destinyvel együtt. Nem fogja érinteni a Love and Destiny betervezett heti részeinek számát...
Beleszerettem egy sorozatba, elkezdem párhuzamosan fordítani a Love and Destinyvel együtt. Nem fogja érinteni a Love and Destiny betervezett heti részeinek számát...
Sziasztok ezt a filmet hogy tudom megnézni itt vagy máshol. Köszönöm ha segítene valaki
ilona1959 írta:Sziasztok ezt a filmet hogy tudom megnézni itt vagy máshol. Köszönöm ha segítene valaki
Az Online szót keresd meg, alatta írja, hogy mutasd, azt kellene megnyomni, a mutasd szót. Alatta vannak a videa linkek.
A 37. részből kiderül, mennyit ér a Tanácsos "szerelme." Szerintem nem szerelmes a lányba, csak azért kell neki, hogy kinyithassa az Alvilág-szakadékát.
Szerintetek? Szerelmes bele? Néha olyan pillantásokat vet rá.. aztán pedig mást mond.
Szerintetek? Szerelmes bele? Néha olyan pillantásokat vet rá.. aztán pedig mást mond.
bearbear írta:A 37. részből kiderül, mennyit ér a Tanácsos "szerelme." Szerintem nem szerelmes a lányba, csak azért kell neki, hogy kinyithassa az Alvilág-szakadékát.
Szia Bearbear, Köszönöm az új részeket! Imádom ezt a sorozatot!!
A kérdésed jó, ez "szerelem" de nem a szó szerinti értelemben, hanem az Ő értelmezésében, tudatalattijában... Ő csak így tud "szeretni". Sajnos ez a klasszikus iskolapéldája a kisajátitó, domináns. másik felett uralkodni akaró "szerelemnek".... Sokszor megvan a romantikus pillantás nála, de a múltjában bekövetkező sérülések miatt sosem lesz képes igazi, egymást kölcsönösen tisztelő, a másiknak is szabadságot adó szerelemre, érzelmi kötődésre....
A mostani helyzetében (a halandó világban változtathatna még a sorsán) még "megmenthetné valaki", de nincs olyan női karakter a történetben, aki erre képes lenne.... sajnos... és még akkor is "kettőn állna a vásár", mert nem biztos, hogy lemondana a bosszúról... stb.
Köszönöm az újabb részeket! A legutóbbin jó nagyokat nevettünk. Nagyon vicces kettejük rivalizálása. Mondjuk azon meglepődtem ,hogy nem ismerték fel egymás elsőre.