Untouchable Lovers 2018

f.ági

Re: Untouchable Lovers 2018

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. május 21. 0:52

Tetszik ahogy a hercegnő felállitja saját maga védelmét. Érdekes ez a kutyás szagkövetés. Kiváncsi leszek rá mi sül ki belőle.
Bár Kang herceg anyja felettébb gyanúsnak tünik, főleg amiatt, hogy miket kotyvaszt ott a végén.
bearbear

HozzászólásSzerző: bearbear » 2018. május 21. 8:02

Igen, én is gyanúsnak találtam Kang herceg anyját. :-o

Szolgálati közlemény: Tegnap a javítás után nem mentette el a javított verziót a programom, és ezt csak éjjel vettem észre. Ma reggel kijavítottam újra a 20. részt és ki is cseréltem a feliratoknál. :-ss ^:)^
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2018. május 22. 17:45

Kedves Nelli

Nagyon köszönöm a 20. rész feliratát. :)
A régenshercegnőnk igencsak felkötheti a szoknya korcát :)) ,
hogy a királyi udvarban ennyi pletykás férfi és nő legyen.
Minden következmény nélkül meggyanúsítják főhősnőnket,
pedig semmi bizonyítékuk sincs arra, hogy Ő az elkövető.
A harcos amazon pedig megmutatta, hogy kell a férfiakkal elbánni.
Kicsit leselkedtem és alig várom a 21.részt. @};-
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
bearbear

HozzászólásSzerző: bearbear » 2018. május 23. 19:45

Szívesen. Én még nem leselkedtem, de ma este és holnap nekiveselkedek a 21. résznek, eddig még kb. 50 sort sikerült csak megcsinálni belőle, valahogy elszaladta ez a két nap. :D
chain

HozzászólásSzerző: chain » 2018. május 24. 10:42

Üdv
Köszönöm szépen a 19-20.részek feliratait, valamint a letöltési lehetőséget.
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2018. május 26. 21:57

Kedves Nelli!
Köszönöm a 17-20.rész feliratait.
Megkésve,nagyon sok boldog születésnapot kívánok.
bearbear

HozzászólásSzerző: bearbear » 2018. május 27. 0:35

21. rész felirata elkészült. :o meglepő vége van. Egyre szimpatikusabb ez a Huo tábornok.
A facebookon nem enged témát nyitni, nem tudom miért, így ott nem tudom most jelezni a soroztarész elkészültét.
bearbear

HozzászólásSzerző: bearbear » 2018. május 27. 0:35

Vaskica06 köszönöm szépen a jókívánságokat.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. május 27. 7:17

Szia Nelli!
Nagyon szuper! Köszönöm a 21. részt!
Kiváncsi leszek a tábornokra! :-) Eddigi szerepléseiből itélve biztos nem megsimogatni fog valakit, bár ki tudja. :-)
bearbear

HozzászólásSzerző: bearbear » 2018. május 27. 11:48

Valóban nem símogatàs volt. :D eddig ő az egyik legpozitívabb személy. Nem tudom hol van huan yuan. Valahogy hiànyolom. Remélem hamarosan kiderül ki a pavilon mestere. Nem tudom most Ma ágyas terhes vagy csak beteg.... Kicsit aggódtam, habár a szolgálólánya nem szimpatikus nekem. Kicsit sem. Van egy érzésem hogy ő egy beépített embere Kang hercegnek.
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2018. május 27. 16:14

Köszönöm szépen a 21.részt :x
LauraL

HozzászólásSzerző: LauraL » 2018. május 27. 16:53

Köszönöm a 21.-ket is. Nem csak a gyerekeknek jár a gyereknap. Rohanok is nézni. :)
enik

HozzászólásSzerző: enik » 2018. május 27. 19:40

Nagyon köszönöm Nelli ezt a sorozatot, hogy forditod.SZERETEMigy csupa nagy betűvel, bizony tűkön ülve várom mindig az újabb részt. Szeretem a szereplőket, nagyon drukkolok nekik, és hát a zene, a ruhák, a házak, kertek mind elvarázsolnak.Még egyszer köszönöm! :x :x :x Üdvözlettel: Enikő
bearbear

HozzászólásSzerző: bearbear » 2018. május 27. 21:03

Köszönöm szépen mindenkinek.
Bejelenteném, hogy a 22. rész is elkészült. Köszönöm Erzsinek és Sacinak a segítséget.
bearbear

HozzászólásSzerző: bearbear » 2018. május 27. 21:11

enik írta:Nagyon köszönöm Nelli ezt a sorozatot, hogy forditod.SZERETEMigy csupa nagy betűvel, bizony tűkön ülve várom mindig az újabb részt. Szeretem a szereplőket, nagyon drukkolok nekik, és hát a zene, a ruhák, a házak, kertek mind elvarázsolnak.Még egyszer köszönöm! :x :x :x Üdvözlettel: Enikő

Majd a 22. részben hogy meg fogsz lepődni pár dolgon... és azt hiszem a végére előbújnak Rongz Zhi elfeledett érzelmei, aminek még ő maga sincs tudatában. Azt hiszem Ma ágyas teljesen megőrült, elvette az eszét a féltékenység. Nem tudom hogy tudtak ilyen világban létezni a nők és mennyi mindent kellett kitalálniuk, hogy egyáltalán életben maradjanak. Mennyire szemfülesnek kellett lenniük és soha egy másodpercre sem nyugodhattak le, mert mindig éberen kellett odafigyelniük ki milyen cselszövést vet be ellenük és bizony azokért a vélt vagy valós bűnökért halállal lakoltak. :-ss Valóban érdekes és feszültségekkel teli ez a sorozat. A mesés táj és ruhaköltemények mellett elég alaposan bemutatják a szokásokat is, az etikettet. Azt hsizem a kegyetlen világot kegyetlenül szép képek alapján ismerhetjük meg a sorozatban.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. május 27. 21:54

Szia Nelli!

Ez most annyira jól érintett! :-)
Két rész egyszerre! Mármint nekem. :-) Ez lesz az esti mese mára. :-)
Köszönöm szépen!
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2018. május 28. 10:02

Hatalmas meglepetés volt így reggel,amikor megláttam
elkészült a 22.rész fordítása is.Nagyon szépen köszönöm,annyira izgalmas
és már alig vártam,hogy Rhong Zhi elkezdjen már emlékezni. :)
bearbear

HozzászólásSzerző: bearbear » 2018. május 28. 10:21

Ha nem is emlékszik a történtekre, de a lelke mélyén már biztosan emlékszik a szerelemre. Amikor a 22. Részben meglátja Ma kancellárt akkor mondja csak hogy a hercegnő nem számít csak az ágyas és a végén is aggódik nagyon. Meglátjuk mi sül ki ebből. Remélem pozitív vége lesz, kicsit félek most, hogy túlvagyunk a sorozat felén.
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2018. május 28. 11:18

Szia Nelli

Örömmel vittem a 21-22. rész feliratát. :)
Mindkét részt megnéztem már, és nagyon bírtam a történéseket.
Kang herceg csak nem Huo tábornoknőbe szerelmes? Volt már róla szó?
mert ha igen akkor lemaradtam róla. [-x

bearbear írta:... és azt hiszem a végére előbújnak Rongz Zhi elfeledett érzelmei, aminek még ő maga sincs tudatában. Azt hiszem Ma ágyas teljesen megőrült, elvette az eszét a féltékenység.

Szerintem arra a szerelemre csak sokára fog visszaemlékezni. A 2.feleség tesz róla,hogy így legyen.
Kicsit sajnálom őt és meg is értem , szeret egy férfit és csak a második nő annak férfinak az életében.
Engem is evett volna a penész ha így lett volna. :(

Köszönöm még egyszer a fordítást @};- :littlehearth: @};-
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

bearbear

HozzászólásSzerző: bearbear » 2018. május 28. 13:07

Sehol sem mondják ki konkrétan hogy Kang herceg szerelmes a tàbornokba, de a 21. Részben (azt hiszem ott) a fa alatt amikor nagyon mérges és azt mondja, hogy neki az egyetlen igaz gyöngyszem (valami ilyesmi)lenne míg rong zhi-nak semmit sem jelent. Illetve akkor mondja hogy addig üldözi pont emiatt ROng Zhi-t amíg meg nem hal. Úgy tűnik igazán szereti... Viszont most azzal fejeződött be a 22. Rész hogy elkapja azt a nőt aki leesik a gerendàról.... Lehet a szerelme tàrgya megváltozik. :-?
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2018. május 28. 18:27

"bearbear írta:
Ha nem is emlékszik a történtekre, de a lelke mélyén már biztosan emlékszik a szerelemre. Amikor a 22. Részben meglátja Ma kancellárt akkor mondja csak hogy a hercegnő nem számít csak az ágyas és a végén is aggódik nagyon. Meglátjuk mi sül ki ebből. Remélem pozitív vége lesz, kicsit félek most, hogy túlvagyunk a sorozat felén."

Igen én is észrevettem,hogy a szeme sarkából a kancellárra nézett,csak olyan
sokszor és mélyen megbántja a hercegnőt,hogy azt gondolom nehéz lesz visszahódítania.
Én is abban bízok,hogy a hercegnő hatására változni fog a szépséges régensünk és már nem lesz
számára olyan fontos a hatalom.Szerencsére még nézhetjük egy darabig :)
bearbear

HozzászólásSzerző: bearbear » 2018. május 31. 19:57

A 23. rész elkészülte után bátran kijelenthetem, hogy Rong Zhi és a hercegnő között történt valami. :-ss
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2018. május 31. 21:25

bearbear írta:A 23. rész elkészülte után bátran kijelenthetem, hogy Rong Zhi és a hercegnő között történt valami. :-ss

Köszönöm a 23. rész feliratát. ^:)^
A felvetésedre válaszolva, az olyan biztos mint ahogy én nézem ezt a sorozatot. :ymblushing:
Az én kezemből is kiesett volna a szemöldökceruza a hercegi bejelentésre. :littlehearth:
Egyébként Rhong Zhi egész aranyos volt a rúzzsal nem ?
A mostani rész kapcsán Huo tábornoknő nagyon elfoglalt lett evvel a sok akadékoskodó férfival. [-x
Nem tudom, hogy észrevetted-e, hogy a börtönben mintha a Pavilon mestere lett volna. :-?
Még mindíg nem értem mit kavar az a férfi: szörnyen unszimpatikus.
@};- :littlehearth: @};-
mögött hagytuk."

bearbear

HozzászólásSzerző: bearbear » 2018. május 31. 21:57

Viszont kint is kint volt a Pavilon mestere. Vagy melyikre gondolsz? Aki a cellában van? Nagyon figyelt ott két fiatalabb férfi. Biztos lesz valami szerepük. Már nagyon hajt a vágy, hogy megtudjam ki a Pavilon mestere. Huan Yuan továbbra sincs, remélem nem írták le végleg, mert ő nekem nagyon tetszett.
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2018. június 1. 0:35

Köszönöm szépen a 23.részt.A Pavilon mesterrel kapcsolatban nekem is van egy sejtésem,mert felismertem
az álarc ellenére a színészt,mert láttam más filmben is,csak azt nem tudni,hogy került a börtönbe,de szerintem
azt nem most fogjuk megtudni,ha az érzéseim nem csalnak. ;)
Én úgy gondolom,hogy nem történt a hercegnő és Rhong Zhi között semmi,még ha az érzések elő is jöttek,mert
Rhong Zhi félti,hogy megölik,amit látunk is hiszen folyamatosan próbálkoznak az ágyas és Kang herceg is,de Ma
kancellárnak sem lenne ellenére.Micsoda vérszomjas egy társaság a gyilkolás mindennapi dolog ott a palotában is.

Vissza: “Kína”