The Legends - Legendák - 2019
Re: The Legends - Legendák - 2019
Kezd keményedni a helyzet. Piros pontos homlokú Szektamester meddig akar még aludni? Ideje volna felkelnie annak is!
A meggyilkolt szektában Jiang Szektamester tanitványa a dobozban biztos,hogy meghalt? Abban reménykedtem megmenti a Déli-hegyek Urát.
A meggyilkolt szektában Jiang Szektamester tanitványa a dobozban biztos,hogy meghalt? Abban reménykedtem megmenti a Déli-hegyek Urát.
Éva készített egy Klippet a sorozatot felhasználva:
Megszakadt a szívem.
Köszönöm szépen a 49.részt,de már kezdek félni
Kezdhetsz....
cicus írta:bearbear írta:Alice azt mondta, fordítani fogja majd ezt a sorozatot, tehát 99% esély van rá.
Hát ez igazán jó hír,köszönöm szépen Akkor várok türelmesen
és figyelem majd
Más fordítja....
https://azsiaekkovei.hu/cdorama/arsenal ... ry-academy
-
Sziasztok!
Először is Köszönöm szépen a feliratokat!!!
Én most fogom nézni a 45.részt Kicsit félek a végétől, bár lassan kezdem megszokni ezeket a kínai sorozatokat, hogy mindig kell a végén lennie 1-2-sok tragikus dolognak
...
Ha már megint szóba került az Arsenal Military Academy c. sorozat, a múltkor láttam belinkelve a videót róla, és engem meg vett kilóra nem is bírtam magammal, muszáj volt végig néznem a főszereplők miatt.... (3,5nap alatt sikerült is ) hát annyira jól szórakoztam rajta, a két főszereplőnkön látszott hogy mennyire közvetlenek egymással, és a "kis démonunk" hogy mennyire lubickolt a szerepében... mint egy nagy gyerek. Nekem kicsit felüdülés volt látni ilyen szerepben, hisz a mostani sorozatban olyan kis csöndes-magának való végig.
Először is Köszönöm szépen a feliratokat!!!
Én most fogom nézni a 45.részt Kicsit félek a végétől, bár lassan kezdem megszokni ezeket a kínai sorozatokat, hogy mindig kell a végén lennie 1-2-sok tragikus dolognak
...
Ha már megint szóba került az Arsenal Military Academy c. sorozat, a múltkor láttam belinkelve a videót róla, és engem meg vett kilóra nem is bírtam magammal, muszáj volt végig néznem a főszereplők miatt.... (3,5nap alatt sikerült is ) hát annyira jól szórakoztam rajta, a két főszereplőnkön látszott hogy mennyire közvetlenek egymással, és a "kis démonunk" hogy mennyire lubickolt a szerepében... mint egy nagy gyerek. Nekem kicsit felüdülés volt látni ilyen szerepben, hisz a mostani sorozatban olyan kis csöndes-magának való végig.
Ó, jajj!!
Ilyen áron nem is tudom örüljek-e a Pavilonmesternek. Persze örülök, de kicsit vérzik is a szivem.
Ilyen áron nem is tudom örüljek-e a Pavilonmesternek. Persze örülök, de kicsit vérzik is a szivem.
Pár résszel ezelőtt, Jiang Wu megmondta Lu Zhao Yaonak, hogy csak akkor ébredhet fel a Pavilonmester, ha ő meghal. Hát igaz lett :/
Az ötvenedik részben említi Jin Xiu a Hongmen Bankettet.
Erről készült egy film is White Vengeance - Fehér bosszú címmel. A Qin dinasztia i.e. 206-os bukása után két testvér, Lui Bang és Xiang Yu szállt harcba a hatalomért és az új dinasztia megalapításának jogáért.
Megszerveztek egy találkozót, mi Xiang Yu vereségével zárult le, és megalapították a Han-dinasztiát, melynek első császára Liu Bang lett.
Ezt a fogadást azért rendezték, hogy mindenkit, aki az ellenfélhez tartozik, lemészároljanak.
Itt meg tudjátok nézni a filmet is:
http://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=162&t=165&p=22805#p22805
Akik erre a Hongmen bankettre mennek, azok tisztában vannak azzal, hogy lesz ott valami gond, el fogják őket árulni, ezért is mondja Jin Xian a többieknek, mert ezzel akarja őket figyelmeztetni. (50. részben lesz egy ilyen párbeszéd.)
Az ötvenedik részben említi Jin Xiu a Hongmen Bankettet.
Erről készült egy film is White Vengeance - Fehér bosszú címmel. A Qin dinasztia i.e. 206-os bukása után két testvér, Lui Bang és Xiang Yu szállt harcba a hatalomért és az új dinasztia megalapításának jogáért.
Megszerveztek egy találkozót, mi Xiang Yu vereségével zárult le, és megalapították a Han-dinasztiát, melynek első császára Liu Bang lett.
Ezt a fogadást azért rendezték, hogy mindenkit, aki az ellenfélhez tartozik, lemészároljanak.
Itt meg tudjátok nézni a filmet is:
http://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=162&t=165&p=22805#p22805
Akik erre a Hongmen bankettre mennek, azok tisztában vannak azzal, hogy lesz ott valami gond, el fogják őket árulni, ezért is mondja Jin Xian a többieknek, mert ezzel akarja őket figyelmeztetni. (50. részben lesz egy ilyen párbeszéd.)
Köszönöm szépen az 50.részt is,már csak 5 rész van hátra,
hihetetlen milyen gyorsak vagytok.
Köszönöm,hogy szóltál,már fordítják az Arsenal Military Academy-t.
Meg is néztem és letöltöttem,az is jó hosszú lesz és biztos lesznek
benne kemény részek is,de nagyon kíváncsi vagyok rá,főleg,mert
Pasta_love is azt írta,hogy megnézte és tetszett neki.
Na de most még akkor a Legendák
hihetetlen milyen gyorsak vagytok.
Köszönöm,hogy szóltál,már fordítják az Arsenal Military Academy-t.
Meg is néztem és letöltöttem,az is jó hosszú lesz és biztos lesznek
benne kemény részek is,de nagyon kíváncsi vagyok rá,főleg,mert
Pasta_love is azt írta,hogy megnézte és tetszett neki.
Na de most még akkor a Legendák
- Yagamilight
Kedves Nelli!
Nagyon szépen köszönöm az új részek fordítását!
Lassan lehet maratonozni!
Köszönöm a kitartó munkádat!
Szép napot kívánok!
Yagamilight
Nagyon szépen köszönöm az új részek fordítását!
Lassan lehet maratonozni!
Köszönöm a kitartó munkádat!
Szép napot kívánok!
Yagamilight
A kis ügyesek ,már itt is van az 51.rész amit
köszönök szépen
Szép hétvégét
köszönök szépen
Szép hétvégét
Szívesen.
Bonyolódik a helyzet tovább.
Bonyolódik a helyzet tovább.
Szia Nelli!
Köszönöm szépen az 51 részt is Nektek!
Végre, végre csak életben maradta tanitvány a romok alatt! Na vén kecske most légy okos!
Lin tábornoknak is fel kell kötni a gatyamadzagot, ha kiderül, hogy a testvére nem halt meg.
Az ötösöm jönne be - ha lottóznék persze- igy, mint ahogy az apa megjelent.
Nem sok rész van már hátra, de ahhoz még sok ami történhet. Mi lesz még itt?
Köszönöm szépen az 51 részt is Nektek!
Végre, végre csak életben maradta tanitvány a romok alatt! Na vén kecske most légy okos!
Lin tábornoknak is fel kell kötni a gatyamadzagot, ha kiderül, hogy a testvére nem halt meg.
Az ötösöm jönne be - ha lottóznék persze- igy, mint ahogy az apa megjelent.
Nem sok rész van már hátra, de ahhoz még sok ami történhet. Mi lesz még itt?
- Yagamilight
Szia Nelli!
Köszönöm a 52-53-rész feliratait.
Nincs sok hátra és lehet maratonozni.
Yagamilight
Köszönöm a 52-53-rész feliratait.
Nincs sok hátra és lehet maratonozni.
Yagamilight
Hálás köszönet!!!! Sokszor irtam, hogy fantasztikusak vagytok! Tényleg azok vagytok!
Este nézem csak, mert nagyon sok dolgom van ma is.
Este nézem csak, mert nagyon sok dolgom van ma is.
Nem merek most részleteket írni. Annyit teszek csak hozzá, hogy nekem nem egyértelmű az 52. Részben hogyan zárják el Wanjun kardjàt. Valószínűleg szellemi síkon történik, hiszen Lu Zhao Yaonàl ott van a Liuhe Tianyi kard. Jobban részletezhették volna ezt az egészet. Megnézem majd holnap a YouTube verziót, az hosszabb.... Hátha részletezik.
Ha minden jól megy, estére befejezzük a sorozatot.
Ha minden jól megy, estére befejezzük a sorozatot.
Hú, Nelli, nem is tudok mit mondani!!! Ehhez izzitom az estém.
Annak azért örülök, hogy Jiang Wu szelleme köztük él. Az biztos, hogy nem akkor lesz valaki gonosz, ha démonnak születik, hanem, ha a saját megszállottsága rabjává válik.
Nelli és Erzsike!
Köszönöm ez a fantasztikus gyorsaságot, amivel nem hagytatok bennünket kétségek között a történetet illetően! Olyan tempóban jöttek a feliratok, hogy megemészteni sem volt idő, amit előző részekben láttunk!
Gratulálok Nektek a sorozat befejezéséhez!
Megérdemlitek a pihenést, bár ugye Nelli megsúgta már, hogy jön a következő forditásotok nemsokára.
Négy rész egyben, ez az élvezetek halmozása lesz most este.
Köszönöm ez a fantasztikus gyorsaságot, amivel nem hagytatok bennünket kétségek között a történetet illetően! Olyan tempóban jöttek a feliratok, hogy megemészteni sem volt idő, amit előző részekben láttunk!
Gratulálok Nektek a sorozat befejezéséhez!
Megérdemlitek a pihenést, bár ugye Nelli megsúgta már, hogy jön a következő forditásotok nemsokára.
Négy rész egyben, ez az élvezetek halmozása lesz most este.
Köszönöm szépen, hogy megnéztétek ezt a sorozatot.
A maratonozóknak kellemes maratont.
A maratonozóknak kellemes maratont.
Köszönöm szépen Erzsinek, d. Saroltának, Ezoritunak és Mili56-nak a segítséget.
Nektek pedig, hogy végignéztétek a sorozatot.
Megtisztelő számomra.
Köszönöm.
Nektek pedig, hogy végignéztétek a sorozatot.
Megtisztelő számomra.
Köszönöm.
Hát ez is véget ért.Hálás köszönet Nektek érte.Nagyon fog hiányozni,mert én is
nagyon szerettem ezt a sorozatot,most is éppen azt néztem amikor 2 rész között bekukkantottam a
face-re és láttam,hogy Erzsike felrakta az utolsó részeket is.
Kemény munka volt,rátok is fér a pihenés,de ahogy látom már jön a következő sorozat is
Szép estét és jó éjszakát Mindenkinek
nagyon szerettem ezt a sorozatot,most is éppen azt néztem amikor 2 rész között bekukkantottam a
face-re és láttam,hogy Erzsike felrakta az utolsó részeket is.
Kemény munka volt,rátok is fér a pihenés,de ahogy látom már jön a következő sorozat is
Szép estét és jó éjszakát Mindenkinek
Üdv.
Köszönöm szépen a sorozat fordítását.
Köszönöm szépen a sorozat fordítását.
- Yagamilight
Szia Nelli!
Nagyon szépen köszönöm a sorozat fordítását, a munkádat.
Gratulálok a befejezéshez.
Jöhet a maratonozás.
Köszönettel: Yagamilight
Nagyon szépen köszönöm a sorozat fordítását, a munkádat.
Gratulálok a befejezéshez.
Jöhet a maratonozás.
Köszönettel: Yagamilight