pomona7 írta:bearbear írta:A 37. részből kiderül, mennyit ér a Tanácsos "szerelme." Szerintem nem szerelmes a lányba, csak azért kell neki, hogy kinyithassa az Alvilág-szakadékát.
Szerintetek? Szerelmes bele? Néha olyan pillantásokat vet rá.. aztán pedig mást mond.
Szia Bearbear, Köszönöm az új részeket! Imádom ezt a sorozatot!!
A kérdésed jó, ez "szerelem" de nem a szó szerinti értelemben, hanem az Ő értelmezésében, tudatalattijában... Ő csak így tud "szeretni". Sajnos ez a klasszikus iskolapéldája a kisajátitó, domináns. másik felett uralkodni akaró "szerelemnek".... Sokszor megvan a romantikus pillantás nála, de a múltjában bekövetkező sérülések miatt sosem lesz képes igazi, egymást kölcsönösen tisztelő, a másiknak is szabadságot adó szerelemre, érzelmi kötődésre....
A mostani helyzetében (a halandó világban változtathatna még a sorsán) még "megmenthetné valaki", de nincs olyan női karakter a történetben, aki erre képes lenne.... sajnos... és még akkor is "kettőn állna a vásár", mert nem biztos, hogy lemondana a bosszúról... stb.
Igen, valami hasonlóra gondoltam én is, csak nem tudtam volna ilyen profin megfogalmazni. Nagyon idegesítő, ahogy rendezgeti, elküldi aludni, vagy akármi. gyakorlatilag minden porcikáját uralni próbálja. Azért büszke vagyok Ling Xire, hogy a 37. rész elején elküldte a pasast. Akkor láttam rajta, hogy meglepődött. Azt sem értem, minek mászkál utána, milyen jogon ment el a tanárhoz... őt is elriasztotta, megalázta, pedig szerintem a tanár nagyon jó férj lett volna.