Untouchable Lovers 2018
Re: Untouchable Lovers 2018
Remélem. Ki fogok lâbalni ebből hamarosan.
- dolores953
Kedves Nelli
Kívánok neked nagyon gyors gyógyulást, és jó egészséget.
Mert 1. az egészség, 2. az egészség, 150. az egészség és csak utána jön minden más.
Kívánok neked nagyon gyors gyógyulást, és jó egészséget.
Mert 1. az egészség, 2. az egészség, 150. az egészség és csak utána jön minden más.
Spoiler: mutasd
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Köszönöm szépen a 33-34.részek feliratait.
Szívesen mindenkinek. Köszönöm a szép szavakat.
Ez a videó nagyon érdekes. Matek kamill a Facebookon is fent van, most néztem meg. A kínai zene is nagyon szép.
Ez a videó nagyon érdekes. Matek kamill a Facebookon is fent van, most néztem meg. A kínai zene is nagyon szép.
Üdv.
Nellikém, olvasom hogy még lábadozol...Kívánok teljes gyógyulást, és amennyire a körülményektől lehet, próbálj valóban pihenni is.
https://www.gyogynovenysziget.hu/a-zene-gyógyító-ereje ilyen érdekességet találtam...
https://www.gyogynovenysziget.hu/a-zene-gyógyító-ereje ilyen érdekességet találtam...
Köszönöm szépen.
Sikerült valamennyire felépülnöm.
Nemsokára jön a 35. rész, most van javítás alatt.
Sikerült valamennyire felépülnöm.
Nemsokára jön a 35. rész, most van javítás alatt.
Örülünk, Nelli!
Kedves Nelli!Kerestem valami jó elvarázsolós sorozatot a még meglévő nyári napokra./A nagy melegben délben picit "lógatom a lábam"/
Megnéztem az első részt és letöltöttem 1.6-ig a feliratot.Köszönöm szépen.Üdv:Paggy
Megnéztem az első részt és letöltöttem 1.6-ig a feliratot.Köszönöm szépen.Üdv:Paggy
köszönöm szépen Rita.
Nagyon szívesen Paggy.
Nagyon szívesen Paggy.
Szia Nelli! Örülök, hogy a lábadozás útjára léptél, várunk vissza nagy szeretettel.
Nelli szívből örülök,hogy jobban érzed magad
Kedves Nelli!Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok és köszönöm szépen ezt a rengeteg munkát ,amit a fordításba öltél.Nagyon jó a sorozat.Hajnali 4-ig néztem.Reggel mint a mosogatórongy olyan voltam,de megérte!!!!Letöltöttem az összes eddigi feliratot. Paggy
Kedves Nelli!
Szívből köszönöm,hogy lefordítottad a 35.részt is
Hát Ma ágyasnak megint sikerült kiakasztania,ő csak
azért él,hogy terveket szövögessen a hercegnő megölésére.
Tényleg ennyire szörnyű lehetett a palotán belüli élet,hogy
az erőszakot hozta fel az emberekben? Ez költői kérdés volt
Szép hétvégét és jó pihenést!
Szívből köszönöm,hogy lefordítottad a 35.részt is
Hát Ma ágyasnak megint sikerült kiakasztania,ő csak
azért él,hogy terveket szövögessen a hercegnő megölésére.
Tényleg ennyire szörnyű lehetett a palotán belüli élet,hogy
az erőszakot hozta fel az emberekben? Ez költői kérdés volt
Szép hétvégét és jó pihenést!
Szia Nelli!
Először is örülök, hogy javulsz és a gyógyulás útjára léptél! Legfonotosabb az egészség, minden más utána jön! Ebben a rohanó világban nagyon kell magunkra vigyázni.
Vittem a 34. részt is kicsit lemaradva.
Köszönöm szépen!.
Cicus! Nagyon tetszik a tradicionális zene amit feltettél! Köszönöm!
Először is örülök, hogy javulsz és a gyógyulás útjára léptél! Legfonotosabb az egészség, minden más utána jön! Ebben a rohanó világban nagyon kell magunkra vigyázni.
Vittem a 34. részt is kicsit lemaradva.
Köszönöm szépen!.
A 36. rész után egészen más világ köszönt ránk. Még én sem ismerem. Lesz, akitől elbúcsúzunk, ls lesz olyan is, akiért aggódni fogunk. Ígérem, igyekezni fogok a 37. résszel.
Egy ideje ez a legizgalmasabb rész. Nem arulok el belőle inkább semmit sem, majd meglátjátok.
Elolvastam az egyik éjjel ezt az újabb rokonság elméletet. Kicsit visszás, hogy muszlim ország, valahogy nem tudom eleinket muszlimoknak elképzelni (és most nem a meglévő muszlim ellenesség szól belőlem, mert nekem semmi bajom velük)
A kínai zene is nagyon jó. Tetszett. Mire véget ér a sorozat egészen kiművelem magam a rokonokból.
Egy ideje ez a legizgalmasabb rész. Nem arulok el belőle inkább semmit sem, majd meglátjátok.
Elolvastam az egyik éjjel ezt az újabb rokonság elméletet. Kicsit visszás, hogy muszlim ország, valahogy nem tudom eleinket muszlimoknak elképzelni (és most nem a meglévő muszlim ellenesség szól belőlem, mert nekem semmi bajom velük)
A kínai zene is nagyon jó. Tetszett. Mire véget ér a sorozat egészen kiművelem magam a rokonokból.
Kedves Nelli !
Nagyon szépen köszönöm az eddigi részeket és a 36.részt is !
Kívánok szép és nagyon jó vasárnapot !
Mara
Nagyon szépen köszönöm az eddigi részeket és a 36.részt is !
Kívánok szép és nagyon jó vasárnapot !
Mara
Nelli írta: "Elolvastam az egyik éjjel ezt az újabb rokonság elméletet. Kicsit visszás, hogy muszlim ország, valahogy nem tudom eleinket muszlimoknak elképzelni..."
Szia Nelli,hol olvastad ezt a muszlim országot a magyarokkal kapcsolatban?
Valami elírás lehetett,vagy rossz fordítás,mert a magyarok soha nem voltak muszlimok ez
100%-ig biztos!!! A Napvallást gyakorolták és egy Istenben hittek.
Most felcsigáztál,hogy megváltozik sok minden a 37.résztől.Rita is most kezd fordítani egy
kínai kosztümös filmet,biztos láttad te is és a képek alapján úgy látom mintha Ma ágyas lenne
ott a főszereplő.
Szia Nelli,hol olvastad ezt a muszlim országot a magyarokkal kapcsolatban?
Valami elírás lehetett,vagy rossz fordítás,mert a magyarok soha nem voltak muszlimok ez
100%-ig biztos!!! A Napvallást gyakorolták és egy Istenben hittek.
Most felcsigáztál,hogy megváltozik sok minden a 37.résztől.Rita is most kezd fordítani egy
kínai kosztümös filmet,biztos láttad te is és a képek alapján úgy látom mintha Ma ágyas lenne
ott a főszereplő.
f.ági írta:
f.ági írta:
Ági örülök,hogy tetszik és nagyon szívesen
Cicus, nem ebben olvastam, hanem egy másikban. Majd a gépnél előkeresem. Az a rokon nép lett később muszlim ami wei fennhatósága alatt állt egy ideig. Hirtelen nem jut eszembe a nevük.
Ma ágyas valóban visszatér az új sorozatban,(mármint a színésznő) belenéztem az első részbe, és egy nagyon aranyos, kedves, szép lányt láttam. Nagyon szerethető a szerepe. Biztos vagyok benne, hogy ez a tehetséges színésznő még sok meglepetést fog okozni, annyira hihetően játszik. Nagyon tehetséges. Remélem még sok sorozatban láthatjuk.
Ma ágyas valóban visszatér az új sorozatban,(mármint a színésznő) belenéztem az első részbe, és egy nagyon aranyos, kedves, szép lányt láttam. Nagyon szerethető a szerepe. Biztos vagyok benne, hogy ez a tehetséges színésznő még sok meglepetést fog okozni, annyira hihetően játszik. Nagyon tehetséges. Remélem még sok sorozatban láthatjuk.
Cicus ez az a cikk:
Őket említik Wei-ben is, a sorozatban. Csak direkt a nevüket nem mondják ki, de a történet idejében ők Wei fennhatóság alatt álltak.
Spoiler: mutasd
Őket említik Wei-ben is, a sorozatban. Csak direkt a nevüket nem mondják ki, de a történet idejében ők Wei fennhatóság alatt álltak.
Írtam egy "litániát "és elszállt az egész
Most vettem észre,hogy van 36.rész is már fenn,amit nagyon
szépen köszönök,de azért vigyázz magadra most
Ma ágyas még rátett egy lapáttal,de nem akarom lelőni a poént
hiszen még nem látta mindenki.Azért örülök,hogy az új soriban
az aranyos oldalát mutatja majd
Most vettem észre,hogy van 36.rész is már fenn,amit nagyon
szépen köszönök,de azért vigyázz magadra most
Ma ágyas még rátett egy lapáttal,de nem akarom lelőni a poént
hiszen még nem látta mindenki.Azért örülök,hogy az új soriban
az aranyos oldalát mutatja majd