I Will Never Let You Go 2019
Re: I Will Never Let You Go 2019
Kedves Nelli!
Hálásan köszönöm neked a 39-40-41. részek feliratinak a fordítását.
Nagyon fájdalmas részek voltak a 39-40.részek,/a 41. este nézem/ a jó barát árulása (amit gyanítom , hogy Ő nem annak vette) csak a császárnak akart jót. A szeretett tanár halála, majd a végén árulás miatt bilincs.Eközben a folyamatos aggódás Bu Qi miatt. Imádom azokat a jeleneteket amikor próbálja kibékíteni Bu Qi-t, és persze, hogy sikerül neki.
Szép hetet kívánok mindenkinek. gyomar
Hálásan köszönöm neked a 39-40-41. részek feliratinak a fordítását.
Nagyon fájdalmas részek voltak a 39-40.részek,/a 41. este nézem/ a jó barát árulása (amit gyanítom , hogy Ő nem annak vette) csak a császárnak akart jót. A szeretett tanár halála, majd a végén árulás miatt bilincs.Eközben a folyamatos aggódás Bu Qi miatt. Imádom azokat a jeleneteket amikor próbálja kibékíteni Bu Qi-t, és persze, hogy sikerül neki.
Szép hetet kívánok mindenkinek. gyomar
Kedves Nelli!
Nagyon szépen köszönöm a 35-41 részek fordítását és a hunokról szóló videót.
Nagyon szépen köszönöm a 35-41 részek fordítását és a hunokról szóló videót.
A "jó barát"... aljas, aljasabbnál aljasabb. Nemsokára jön a 42. rész, akkor majd rájöttök mire gondolok. Nem a császár iránti hűség ösztönözte... egészen más. Ezt nem gondoltam volna róla.
- boszorkany
Kedves Nelli,koszonom szepen a 40-41-ik epizodok forditasat. Nagyon erdekes volt a leiras,amit gyujtottel nekunk,hogy kicsit kepben legyunk.
Nagyon szívesen.
A 42. részben Bai Ma a Nyugati Hu és Han család házasságából származó ember. Új szereplő a 42. résztől. Nyugat Hu az tulajdonképpen Wei és a Han pedig Liu Song. Mindkettőt az Untouchable Lovers című sorozatban ismerhettük meg.
A 42. részben Bai Ma a Nyugati Hu és Han család házasságából származó ember. Új szereplő a 42. résztől. Nyugat Hu az tulajdonképpen Wei és a Han pedig Liu Song. Mindkettőt az Untouchable Lovers című sorozatban ismerhettük meg.
Köszönöm szépen örömmel vittem, még jó hogy benéztem újra az oldalra...Izzik a levegő...
Üdv.
Köszönöm szépen a 42.rész feliratát.
Köszönöm szépen a 42.rész feliratát.
Köszönöm szépen a 42.részt is
Köszönöm szépen az újabb részt...
Szia Nelli!
Nagyon köszönöm a 43.részt
Nagyon köszönöm a 43.részt
Üdv.
Köszönöm szépen a 43.rész feliratát.
Köszönöm szépen a 43.rész feliratát.
Gondoltam, hogy a békés együttélés korszaka nem fog sokáig tartani. Jiangsen pedig jobban az idegeimre megy, mint a doki. Dong Fang Shi legalább nem titkolja el és elvállalja, hogy mekkora tapló néha, de az a kis féltékeny görény számomra a leggonoszabb ember a sorozatban. Liu Qingwu a másik, aki ugyanilyen érzelmeket vált ki belőlem.
Köszönöm szépen a 44.részt
-
sziasztok nekem kellene 36 résztöl a forditás ha valaki tud benne segitenn
annazoltannedeak írta:sziasztok nekem kellene 36 résztöl a forditás ha valaki tud benne segitenn
A legelső hozzászólásnál az első oldalon az online szó alatt tudod megnézni online a részeket. Bemásolom ide az online linkeket. Meg kell nyomni a mutasd szót, gombot.
Online:
Spoiler: mutasd
annazoltannedeak írta:sziasztok nekem kellene 36 résztöl a forditás ha valaki tud benne segitenn
Ez a legelső oldal:
viewtopic.php?f=137&t=246
Legfelül az én nevem az első hozzászólásnál. Az online részleget a képek alatt találod. Olvasd végig, ami tkiírtam. Ha nem találod meg, akkor szólj nyugodtan és megpróbálom másképp leírni.
Köszönöm szépen az újabb részt, gyorsan megnézem, aztán startolnunk kell hazuról, csak a mosógépet kell megvárnom míg végez.../nincs kedvem vasalni.../
bearbear írta:Gondoltam, hogy a békés együttélés korszaka nem fog sokáig tartani. Jiangsen pedig jobban az idegeimre megy, mint a doki. Dong Fang Shi legalább nem titkolja el és elvállalja, hogy mekkora tapló néha, de az a kis féltékeny görény számomra a leggonoszabb ember a sorozatban. Liu Qingwu a másik, aki ugyanilyen érzelmeket vált ki belőlem.
Teljesen egyetértek, és néha én is olyan szívesen kupán vágnám mindkettejüket....
s még nem is értünk a meglepetések végére...más sem lesz különb...sajnos..
Köszönöm szépen az új részt
Üdv.
Köszönöm szépen a 44-45.részek feliratait.
Köszönöm szépen a 44-45.részek feliratait.
3.ként vittem az újabb részt, köszönöm szépen!Kellemes vasárnapot és hátfőt!
Üdv.
Köszönöm szépen a 46-47.részek feliratait.
Köszönöm szépen a 46-47.részek feliratait.
Szia Nelli!
Nagyon szépen köszönöm a 46-47.részt Az utolsó részeket
egyben fogom megnézni,mert halálra izgulom már magam majdnem
minden rész után.
Nagyon szépen köszönöm a 46-47.részt Az utolsó részeket
egyben fogom megnézni,mert halálra izgulom már magam majdnem
minden rész után.
Hát cicus nem vagy egyedül...én már végignéztem, de hihetetlen hogy tudják fokozni...
Szia Kata!
Örülök,hogy nem vagyok egyedül,de mostmár lassan
azt sem hiszem el,hogy a vége jó lesz
Örülök,hogy nem vagyok egyedül,de mostmár lassan
azt sem hiszem el,hogy a vége jó lesz