Untouchable Lovers 2018
Re: Untouchable Lovers 2018
Szerintem a tábornok nem tudja, hogy nem a régensherceget szereti. Mesterkélt amikor vele van, de amikor az orvossal, akkor sokkal természetesebben viselkedik. Várom, mikor jön erre rá.
Ráadásul hónapok óta minden napját az orvossal tölti, együtt mennek erre-arra...
Rong Zhi, habár a császár is elmondta, hogy nem jeletheti ki, kit szeret, mégis elég ocsmány húzásnak tartom, amit csinál. Ha nyíltan nem is, de burkoltan azért tudtára adhatta volna a tábornoknak, mi a helyzet. Húzza az agyát mindenkinek.
Igyekszem a 44. résszel, most nyomoznak a gyilkossági eset miatt. Elég érdekes lesz ez a rész. Nagyon kíváncsi vagyok, ki lehet agyilkos, de a 43. részben az volt nekem furcsa, hogy azok a pillangós a falon vannak, és nagyon élethűek. Lehet azok nem is mesterséges pillangók,hanem ugyanilyen technikával kiszárított egyedek... erre tudtam hirtelen gondolni, de még én sem tudom mi lesz ezzel, vagy egyáltalán van-e jelentősége. Tippelgetek csak.
Ráadásul hónapok óta minden napját az orvossal tölti, együtt mennek erre-arra...
Rong Zhi, habár a császár is elmondta, hogy nem jeletheti ki, kit szeret, mégis elég ocsmány húzásnak tartom, amit csinál. Ha nyíltan nem is, de burkoltan azért tudtára adhatta volna a tábornoknak, mi a helyzet. Húzza az agyát mindenkinek.
Igyekszem a 44. résszel, most nyomoznak a gyilkossági eset miatt. Elég érdekes lesz ez a rész. Nagyon kíváncsi vagyok, ki lehet agyilkos, de a 43. részben az volt nekem furcsa, hogy azok a pillangós a falon vannak, és nagyon élethűek. Lehet azok nem is mesterséges pillangók,hanem ugyanilyen technikával kiszárított egyedek... erre tudtam hirtelen gondolni, de még én sem tudom mi lesz ezzel, vagy egyáltalán van-e jelentősége. Tippelgetek csak.
Ismét előtérbe került, aki rong Zhi memóriazavaràt okozta, és elszakította őket egymástól az első felvonás végén. Annyira meglapult a háttérben, hogy el is felejtettem, ő a hibás a szerelmesek szétszakítàsàért.
Úgy tűnik most ki fog derülni a sok mocsok, amit elkövetett.
Milyen nyugodtan ölette meg Qi csàszàrnő szolgàit is.
Nem tudom mi lesz ebből és milyen hatással lesznek a régensherceg sorsára a szipirtyó gaztettei.
Úgy tűnik most ki fog derülni a sok mocsok, amit elkövetett.
Milyen nyugodtan ölette meg Qi csàszàrnő szolgàit is.
Nem tudom mi lesz ebből és milyen hatással lesznek a régensherceg sorsára a szipirtyó gaztettei.
Nelli,nagyon szépen köszönöm a 44.részt.Azt hittem ebben
megoldódik a relytély,de még nincs vége A pillangók,gyanúsak voltak már
Neked ott a falon és itt be is bizonyosodott,de én nem is emlékeztem erre
a nőre,úgy,hogy ha befejeződik a sorozat újra fogom majd nézni valamikor.
Azért jó,hogy Te emlékeztél és tisztább így a kép...de még mindig nem
tiszta Mindenesetre most már nyilvánvaló lett az tábornok számára,hogy
nem ő Rong Zhi álmainak az asszonya,de azt még tagadja,hogy ő is másba
szerelmes.Komolyan egyre izgalmasabb,ahogy lassan derülnek ki a dolgok,nem
laposodik el a cselekmény.
megoldódik a relytély,de még nincs vége A pillangók,gyanúsak voltak már
Neked ott a falon és itt be is bizonyosodott,de én nem is emlékeztem erre
a nőre,úgy,hogy ha befejeződik a sorozat újra fogom majd nézni valamikor.
Azért jó,hogy Te emlékeztél és tisztább így a kép...de még mindig nem
tiszta Mindenesetre most már nyilvánvaló lett az tábornok számára,hogy
nem ő Rong Zhi álmainak az asszonya,de azt még tagadja,hogy ő is másba
szerelmes.Komolyan egyre izgalmasabb,ahogy lassan derülnek ki a dolgok,nem
laposodik el a cselekmény.
A song-i rész azzal fejeződött be, hogy Feng anyacsászárnő küldte Rong Zhi számára a szívférget, amitől mindent elfelejt. Ő szakította szét egymástól őket. Pedig akkor Rong Zhi el akart valahova szökni a hercegnővel.
Később ugye kiderült, hogy megölette Qi özvegy császránő szolgáit, továbbá az útjába kerülő szolgákat sem kímélte.
Most pedig kiderült, hogy őa felelős a Nyolcadik herceg anyjának a haláláért, továbbá a szolgáinak megöléséért.
A néhai császár halálát is ő okozta.
Továbbá ő volt az aki éket vert Ma Xueyun és Chuyu közé valamint a császár és Rong Zhi közé. Most pedig Chuyu és a tábornok közé. Szépen meghúzta magát a háttérben, még én is elfelejtettem sokszor, hogy ő küldte a testvérvel Rong Zhi-nak a férget. Tényleg kiment a fejemből, mivel olyan ájtatosan viselkedik...
Ki tudja még miket követett el.
Később ugye kiderült, hogy megölette Qi özvegy császránő szolgáit, továbbá az útjába kerülő szolgákat sem kímélte.
Most pedig kiderült, hogy őa felelős a Nyolcadik herceg anyjának a haláláért, továbbá a szolgáinak megöléséért.
A néhai császár halálát is ő okozta.
Továbbá ő volt az aki éket vert Ma Xueyun és Chuyu közé valamint a császár és Rong Zhi közé. Most pedig Chuyu és a tábornok közé. Szépen meghúzta magát a háttérben, még én is elfelejtettem sokszor, hogy ő küldte a testvérvel Rong Zhi-nak a férget. Tényleg kiment a fejemből, mivel olyan ájtatosan viselkedik...
Ki tudja még miket követett el.
Köszönöm az új részt !Lesz még pár csavar ebben a történetben az már biztos!
Igen, lesz. A következő részben is, amit majd estére hozok.
Köszönöm az újabb részeket. Nagyon élvezhető a sorozat, nem kevés részben a fordítás minősége miatt! Gratulálok és köszönöm!
Nagyon szívesen, örülök neki, hogy fordíthatom.
Kiakasztott Rong Zhi megint... már nem várok tőle semmi jót. Ennyire mulya alakot... Pipogya és kétszínű.
Kiakasztott Rong Zhi megint... már nem várok tőle semmi jót. Ennyire mulya alakot... Pipogya és kétszínű.
Köszönöm szépen az új részt,ez is nagyon jó volt. Ahogy írtad is most sok mindenre fény derült.
Végülis ha belegondolunk ezek az emberek,akik ilyen családban nőnek fel ,közel a hatalomhoz ezt a programot
kapják,erről szól az életük a harcról,cselszövésről,mert egyrészt ott a hatalom vágy és a félelem is,hogy ha nem
ők ölnek őket ölik és ezt látjuk itt is.Rong Zhit csak a hatalom érdekelte és ott nem lehet szó érzelemről és ahogy
a régenshercegnő is mondta hozzá a tábornok illik,mert egymást tudják segíteni ebben a küzdelemben,de Rong
Zhi beleszeretett és az érzéseket nem tudja elnyomni.Belül ő is olyan és legalább már látja magát,de tudjuk
változni nagyon nehéz és ha akar is az ember akkor is sok időre van szükség.Kívül még tartja magát a régi,tanult
programhoz,de gyengül és ha igazán mély ez a szerelem ( legalábbis úgy néz ki eddig) nem hiszem,hogy elnyeri
amit akar a hatalmat.Nagyon várom,mi fog itt még történni és marad-e a hercegnő...Persze én is nagyon haragszom
a régenshercegre
Végülis ha belegondolunk ezek az emberek,akik ilyen családban nőnek fel ,közel a hatalomhoz ezt a programot
kapják,erről szól az életük a harcról,cselszövésről,mert egyrészt ott a hatalom vágy és a félelem is,hogy ha nem
ők ölnek őket ölik és ezt látjuk itt is.Rong Zhit csak a hatalom érdekelte és ott nem lehet szó érzelemről és ahogy
a régenshercegnő is mondta hozzá a tábornok illik,mert egymást tudják segíteni ebben a küzdelemben,de Rong
Zhi beleszeretett és az érzéseket nem tudja elnyomni.Belül ő is olyan és legalább már látja magát,de tudjuk
változni nagyon nehéz és ha akar is az ember akkor is sok időre van szükség.Kívül még tartja magát a régi,tanult
programhoz,de gyengül és ha igazán mély ez a szerelem ( legalábbis úgy néz ki eddig) nem hiszem,hogy elnyeri
amit akar a hatalmat.Nagyon várom,mi fog itt még történni és marad-e a hercegnő...Persze én is nagyon haragszom
a régenshercegre
Üdv.
Köszönöm szépen a 43-45.részek feliratait.
Köszönöm szépen a 43-45.részek feliratait.
De jó,hogy benéztem,mert már itt van a 46.rész is,
amit szívből köszönök.
amit szívből köszönök.
Cicus, pár dolgonbiztosan meg fogsz lepődni (kivéve ha előre megnézted )
Köszönöm a 44-46 feliratokat
Most néztem meg és teljesen a hatása alatt vagyok nagyon
érdekes volt vissza hallani a gondolataimat a császártól,hogy pontosan
azért vált ő is ilyenné,mert ezt látta maga körül.Érdekes az emberi
természet mert ő is Rong Zhi is és Kang herceg is biztos abban,hogy ő
az egyedüli aki tökéletesen tudja működtetni a császárságot,mert a
másikban látják a hibát,de magukban nem.Vagy mégis mert ahogy
Rong Zhi végre mégis kimondja az igazságot és megtagadja a császári
parancsot,aztán elmondja a tábornoknak is,hogy mit gondol a
kapcsolatukról és magáról,egyértelmű,hogy ismeri magát és a nőt is.
Igazából érző szívű jó emberek,de a programot követik,ami olyan
tettekben nyilvánul meg amit nem a szívük diktál.Itt látszik,hogy
állandóan befolyásolják őket,a régenshercegnő fülébe is ott duruzsol
az asztrológus,akinek persze a nőre fáj a foga és a császár is Rong Zhi-
hoz küldi az ágyast és hogy ez hova fog vezetni,ki tudja előre
A másik nagy meglepetés,hogy a herceg nem is őrült meg,mindenesetre
jól játszotta és a hasonmás önfeláldozása,mélyen megrendített.
Hát nem unalmas ez a film csak gratulálni tudok annak aki írta
Szép napot ma is,végre a Telihold meghozta az esőt is
érdekes volt vissza hallani a gondolataimat a császártól,hogy pontosan
azért vált ő is ilyenné,mert ezt látta maga körül.Érdekes az emberi
természet mert ő is Rong Zhi is és Kang herceg is biztos abban,hogy ő
az egyedüli aki tökéletesen tudja működtetni a császárságot,mert a
másikban látják a hibát,de magukban nem.Vagy mégis mert ahogy
Rong Zhi végre mégis kimondja az igazságot és megtagadja a császári
parancsot,aztán elmondja a tábornoknak is,hogy mit gondol a
kapcsolatukról és magáról,egyértelmű,hogy ismeri magát és a nőt is.
Igazából érző szívű jó emberek,de a programot követik,ami olyan
tettekben nyilvánul meg amit nem a szívük diktál.Itt látszik,hogy
állandóan befolyásolják őket,a régenshercegnő fülébe is ott duruzsol
az asztrológus,akinek persze a nőre fáj a foga és a császár is Rong Zhi-
hoz küldi az ágyast és hogy ez hova fog vezetni,ki tudja előre
A másik nagy meglepetés,hogy a herceg nem is őrült meg,mindenesetre
jól játszotta és a hasonmás önfeláldozása,mélyen megrendített.
Hát nem unalmas ez a film csak gratulálni tudok annak aki írta
Szép napot ma is,végre a Telihold meghozta az esőt is
-
Köszönöm az újabb részek feliratait! SZép napot!
Valahol tudtam, hogy nem őrült meg, abban a részben, mikor megőrül, akkor mondja is rong Zhi, ha túl akarja élni, akkor meg kell őrülnie. Így nem vonható felelősségre.... Szerintem ezzel mindenki tisztában volt, a császár is... Nem tudom az àgyasa túléli-e... Illetve szerintem rong Zhi direkt engedte el, de ez az én tippem. A kings Woman című sorozatban ez a kang herceg a császár.
Szerintem nem fog senki senkit megmérgezni, de ez csak tipp. Viszont a tábornok biztosan bosszút fog állni, hiszen megsértették.
Szerintem nem fog senki senkit megmérgezni, de ez csak tipp. Viszont a tábornok biztosan bosszút fog állni, hiszen megsértették.
Nagyon köszönöm az új részt! Nem fog mivel nem lesz rá ideje ahogy elkezded forditani a következö részt már is rájösz miért!
Néha olyan érzésem van, hogy rajtam kívül már mindenki látta ezt a sorozatot.
Szia Nelli!
Végre utolértelek én is, bár annyira belemerültem, hogy elfeledkeztem róla egy résszel többet töltöttem le, kerestem a 47. feliratát.
El sem olvastam a hozzászólásokat, csak most a végén. Nagyon jól összefoglaltad az özvegy anyacsászárnő bűneit. Én is totál elfeledkeztem róla mit művelt a féreggel, de igy szépen összeállt a kép.
Rong Zhiról még mindig nem tudom eldönteni, hogy egy félszeg pipogya aki inkább a hatalomra vágyik, mint a szerelemre, vagy tényleg egy számitó alak, aki felhasznál mindenkit a cél érdekében. Bár legalább már tiszta vizet öntött a pohárba a tábornokkal kapcsolatban. Szerintem a doki nem fogja hagyni, hogy a nő valamiféle bosszún törje a fejét, ott lesz a közelben és megakadályozza.
Jót vigyorgok mindig a segédje szerelmes próbálkozásain. Nem lehet könnyű egy harcművészetekben jártas nőt meghóditani.
Abban bizok azért, hogy a hatalomra vágyás és az érzelem Rong Zhinál valahogy egyensúlyt talál és billen is a mérleg az utóbbi felé.
Kang herceg az őrületével nagyon gyanús volt. Ugyanez a megoldás volt egy másik látott sorozatban is a császári rokon számára, hogy életben maradjon. Bár én arra gondoltam, hamarabb elárulja az ágyasnak, kiváncsi leszek ő életben marad-e.
Köszönöm Nelli az eddigieket, nagyon jó volt most ennyit egyszerre nézni - pontosabban öt részt -, de igyekszem nem lemaradni azért.
Végre utolértelek én is, bár annyira belemerültem, hogy elfeledkeztem róla egy résszel többet töltöttem le, kerestem a 47. feliratát.
El sem olvastam a hozzászólásokat, csak most a végén. Nagyon jól összefoglaltad az özvegy anyacsászárnő bűneit. Én is totál elfeledkeztem róla mit művelt a féreggel, de igy szépen összeállt a kép.
Rong Zhiról még mindig nem tudom eldönteni, hogy egy félszeg pipogya aki inkább a hatalomra vágyik, mint a szerelemre, vagy tényleg egy számitó alak, aki felhasznál mindenkit a cél érdekében. Bár legalább már tiszta vizet öntött a pohárba a tábornokkal kapcsolatban. Szerintem a doki nem fogja hagyni, hogy a nő valamiféle bosszún törje a fejét, ott lesz a közelben és megakadályozza.
Jót vigyorgok mindig a segédje szerelmes próbálkozásain. Nem lehet könnyű egy harcművészetekben jártas nőt meghóditani.
Abban bizok azért, hogy a hatalomra vágyás és az érzelem Rong Zhinál valahogy egyensúlyt talál és billen is a mérleg az utóbbi felé.
Kang herceg az őrületével nagyon gyanús volt. Ugyanez a megoldás volt egy másik látott sorozatban is a császári rokon számára, hogy életben maradjon. Bár én arra gondoltam, hamarabb elárulja az ágyasnak, kiváncsi leszek ő életben marad-e.
Köszönöm Nelli az eddigieket, nagyon jó volt most ennyit egyszerre nézni - pontosabban öt részt -, de igyekszem nem lemaradni azért.
Szia Nelli!
Szép reggelre ébredtem,mert itt van az új rész,amit nagyon szépen köszönök
Kíváncsian várom a fejleményeket és még délelőtt meg is nézem.
Gyönyörű napot ma is
Szép reggelre ébredtem,mert itt van az új rész,amit nagyon szépen köszönök
Kíváncsian várom a fejleményeket és még délelőtt meg is nézem.
Gyönyörű napot ma is
Üdv.
Köszönöm szépen a 46-47.részek feliratait , valamint az epizódok letöltési lehetőségét.
Köszönöm szépen a 46-47.részek feliratait , valamint az epizódok letöltési lehetőségét.
Szia Nelli!
Nagyon szépen köszönöm a 48-49.részt El sem hiszem,hogy már csak 3 rész van hátra,
amiért kicsit szomorú is vagyok,mert nagyon megszerettem ezt a sorozatot.Csak annak
örülök,hogy jön a következő és az is jónak néz ki
Csodás napot ma is
Nagyon szépen köszönöm a 48-49.részt El sem hiszem,hogy már csak 3 rész van hátra,
amiért kicsit szomorú is vagyok,mert nagyon megszerettem ezt a sorozatot.Csak annak
örülök,hogy jön a következő és az is jónak néz ki
Csodás napot ma is
Szia Nelli!
Vittem az új részeket, köszönöm szépen!
Vittem az új részeket, köszönöm szépen!
Köszönöm az új részeket! Sajnos már nem sok van hátra ami nagyon szomorú!Megszeretném kérdezni hogy mit fogsz majd ezútán fordítani?Válaszod elöre is köszönöm!
Kedves Nazura, a Martial Universe című sorozatot fogjuk fordítani.
Sajnos már csak két rész van. Nagyon meglepő dolgok történtek most. Nem jutott álmomban sem eszembe ez Hongxiu-ról. A pavilon mestere hozzá a formájàt, pedig azt hittem megváltozik.
Kicsit össze vágyom zavarodva.
Ez a császár.... A song-i bolond volt de ez
.. velejéig gonosz, pedig milyen szende volt.
Egyedül a hercegnő és a tábornok nem változik sosem.
Sajnos már csak két rész van. Nagyon meglepő dolgok történtek most. Nem jutott álmomban sem eszembe ez Hongxiu-ról. A pavilon mestere hozzá a formájàt, pedig azt hittem megváltozik.
Kicsit össze vágyom zavarodva.
Ez a császár.... A song-i bolond volt de ez
.. velejéig gonosz, pedig milyen szende volt.
Egyedül a hercegnő és a tábornok nem változik sosem.