Untouchable Lovers 2018
Re: Untouchable Lovers 2018
Köszönöm az újabb részeket!
Nagyon szívesen.
Szia Nelli!
Köszönöm Neked és Erzsinek is ezt a nagy munkát! 52 részt és ahogy irtad nem volt könnyű forditani.
A következőnél is Veletek tartok!
Spoiler: mutasd
Köszönöm Neked és Erzsinek is ezt a nagy munkát! 52 részt és ahogy irtad nem volt könnyű forditani.
A következőnél is Veletek tartok!
- racznemagdi
Kedves Rita, nagyszerű sorozatot választottál. Köszönöm szépen a feliratokat. Ma értem a végére, nagyon szép sorozat volt, a képi világ is gyönyörű, nem is beszélve a főszereplőről... Kicsit "agyonvariálták" a végét, de ez nem rontott rajta. Egy ici-picivel több romantikát belefűzhettek volna - mondjuk egy csókot - de majd hozzáképzelem....
F.àgi, nem tudom hova tűnt a szolgáló, nem említik egyszer sem. Igen, a romantika az kellett volna, legalább egy csók vagy valami... Lehet még kiskorú volt a forgatás idején a főszereplő és azért nem volt csók .
- dolores953
Kedves Nelli
Végre túl vagyok egy hatalmas változáson, és elkezdtem az elmaradásom pótlását.
A 34. résznél kellett abbahagynom a sorozatot, de most remélem, hogy tudom folytatni.
Köszönöm a teljes fordítást, és ha evvel végeztem, az új sorozatba is belenézek,
hátha tetszeni fog.
Végre túl vagyok egy hatalmas változáson, és elkezdtem az elmaradásom pótlását.
A 34. résznél kellett abbahagynom a sorozatot, de most remélem, hogy tudom folytatni.
Köszönöm a teljes fordítást, és ha evvel végeztem, az új sorozatba is belenézek,
hátha tetszeni fog.
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Nagyon szívesen. Sok változás lesz, majd meglátod.
A Martial nagyon izgalmas, várunk szeretettel.
A Martial nagyon izgalmas, várunk szeretettel.
Kedves Nelli, gratulálni szeretnék ehhez az igen hosszú sorozat befejezéséhez. Bár még nem láttam, csak belenéztem, egyenlőre a hozzászólásokat olvastam, csak ugye mivel nem sokat láttam. még belőle...Viszont a másik történet az jobban vonz, de most szeretném utolérni magam WX sorijával, legalább naprakészre, 4 résszel vagyok lemaradva, utána meg a Martinelt.
szép estét mindenkinek....
Spoiler: mutasd
szép estét mindenkinek....
A Live című sorozatba én is belenéztem és nagyon jónak találom. Már csak az öröklétre kell befizetnem, hogy meg tudjam nézni. vagy sokszorozom magam.
Nagyon szépen köszönöm a sorozat fordítását!
- racznemagdi
Igaz, egyszer már megköszöntem a feliratokat, de én azóta sem tudok szabadulni az élménytől. Mivel sok minden nem volt tiszta és felmerült bennem a sok "miért", ezért már többször megnéztem újra. Mikor az ember megnéz egy feliratos sorozatot csak siet egyik rész a másik után, érdekli, mi fog történni, mivel figyelni kell az arcokra, beazonosítani, ki kicsoda, kivel van stb.. figyelni kell a feliratra, rengeteg apró részlet felett elsiklunk. Így voltam ezzel a sorozattal is. Miután minden a helyére került és választ kaptam a miért-ekre, látom, hogy ez milyen remek sorozat. És minden főbb szereplő - karakter az. Csak dícsérni tudom az írót és a rendezőt is. Tuti, hogy megőrzöm és még biztos megnézem újra... Nellinek nagyon hálás vagyok a feliratokért - köszönöm szépen!
Szia Nelli ! ! !
Hálásan köszönöm a sorozat választását és annak feliratai.
Hálásan köszönöm a sorozat választását és annak feliratai.
Nagyon szívesen mindenkinek!
Szia!
Fel tudnád tölteni a Megára újra?
Előre is köszi!
Előre is köszi!
Thigra írta:Szia!
Előre is köszi!
Nincsenek meg a feliratfájlok sem....
Thigra írta:Thigra írta:Szia!
Előre is köszi!
Nincsenek meg a feliratfájlok sem....
minden fent van, egy kicsit figyelmesebben olvasd el az ismertetőket.
spoiler szavakra rákattintva mindent megtalálsz..