I Will Never Let You Go 2019
Re: I Will Never Let You Go 2019
Kedves Nelly nagyon jó a sorozat, köszönöm szépen hogy fordítod.
Üdv.: Mné/Marika
Üdv.: Mné/Marika
Köszönöm az eddigi részek letöltési lehetőségét és a feliratokat! Az előzetes alapján nagyszerű szórakozásnak ígérkezik a sorozat!
Nagyon szívesen mindenkinek.
Keddnél előbb nem lesz új rész, mert most a Martial 51-52. részét fordítom. Legkorábban holnap este tudom elkezdeni fordítani a negyedik részt. Nemsokára vége a Martial második évadának és akkor gőzerővel tudom ezt csinálni.
Keddnél előbb nem lesz új rész, mert most a Martial 51-52. részét fordítom. Legkorábban holnap este tudom elkezdeni fordítani a negyedik részt. Nemsokára vége a Martial második évadának és akkor gőzerővel tudom ezt csinálni.
Szia Nelli!
Én rögtön három résszel kezdtem, amit nagyon köszönök!
Nagyon jónak igérkezik, ez már ebből a pár részből is látszik.
Én rögtön három résszel kezdtem, amit nagyon köszönök!
Nagyon jónak igérkezik, ez már ebből a pár részből is látszik.
szia Nelli, csak nyugodtan, addig is vagy megnézzük még egyszer, vagy van más, vagy van más tennivaló, úgyhogy nyugodtan haladj a magad tempójában. Legyen szép heted!
azért belesek ám.. ha másért nem, akkor hogy vannak e új részek fenn amit lehet menet közben töltögetni...
Kellemes hétvégét!
Kellemes hétvégét!
Nagyon szépen köszönöm a fordítást
Nagyon szívesen. A negyedik részben új szereplőkkel ismerkedhetünk meg. Elég zűrös a leányzó helyzete. Menekülne, de nem tud....
Üdv.
Köszönöm szépen a 4.rész feliratát.
Köszönöm szépen a 4.rész feliratát.
Kedves Nelli, nagyon megörvendeztettél az új felirattal, köszönettel vittem is! Kellemes hétvégét mindenkinek!
Szia Nelli!
Nagyon köszönöm a 4.részt Tegnap már nagyon késő volt,de
éreztem be kell néznem hozzátok és ott volt! Nem is bírtam ki,
hogy ne nézzem meg,annyira tetszik ez a sorozat.Szegény lányt
már nagyon sajnálom,mert már a léte olyan indulatokat vált ki
egyesekből,hogy folyamatosan veszélyben van az élete.Nem is
csodálkozom,hogy a vikin hatosával vetítik hetente.
Az All Out of Love is így ment le és nagyon jó volt,mert képes
voltam úgy megnézni,hogy nem fordította le senki magyarra
Úgy hogy biztos vagyok benne ez is a kedvencem lesz.
Szép hétvégét!
Nagyon köszönöm a 4.részt Tegnap már nagyon késő volt,de
éreztem be kell néznem hozzátok és ott volt! Nem is bírtam ki,
hogy ne nézzem meg,annyira tetszik ez a sorozat.Szegény lányt
már nagyon sajnálom,mert már a léte olyan indulatokat vált ki
egyesekből,hogy folyamatosan veszélyben van az élete.Nem is
csodálkozom,hogy a vikin hatosával vetítik hetente.
Az All Out of Love is így ment le és nagyon jó volt,mert képes
voltam úgy megnézni,hogy nem fordította le senki magyarra
Úgy hogy biztos vagyok benne ez is a kedvencem lesz.
Szép hétvégét!
Igen, ahogy mondod, már a léte is sértő. Egyelőre nem tudom egyeztetni,hogy a saját testvére sem tudja elviselni, és a leghőbb vágya megölni. Meglátjuk mi sül ki ebből. Vagy érdekből "szeretik" lásd. Lin család, vagy a hatalom miatt szeretik vagy éppen próbálják elpusztítani.
Nagyon szépen koszonom a feliratokat. Neki futottam mivel mind a két foszereplo a kedvenc színészeim kozé tartozik. Ismét nem csalódtam.
Nagyon jó kis sorozat van beindulóban ...biztos hogy kedvenceim kozé fog tartozni! Izgatottan várom a kovetkezo feliratokat!!!
Nagyon jó kis sorozat van beindulóban ...biztos hogy kedvenceim kozé fog tartozni! Izgatottan várom a kovetkezo feliratokat!!!
Sziasztok, szia Nelli. Nagy örömmel fedeztem fel, hogy vannak fenn új részek, úgyhogy azokat gyorsan le is töltöttem! . Itt esik az eső, nem tudom kinek hiányzott, /nekem nem/ de délig tuti sehova nem megyek, nehogy elessek a még rejtőzködő jégen. Tegnap úgy nézett ki a környék mintha mindenki elköltözött volna, még kocsi is alig alig ment, ahogy gyalogos is. még a kutyásokat sem lehetett lent látni. Úgyhogy remek lehetőség a napi teendők megosztása mellett csak netezni...
Kívánok mindenkinek kellemes időtöltést, és balesetmentes hetet...
Kívánok mindenkinek kellemes időtöltést, és balesetmentes hetet...
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm nektek a 4. rész feliratának a fordítását.
Ez a rész csendes puhatolózások része volt, egy új szereplő kaptunk aki nekem még nem tiszta, hogy barát vagy ellenség.
Nem volt igazán pezsgés, mivel kettősünk nem volt együtt a képernyőn, így csendesség volt inkább a jellemző.
Szép hetet kívánok.gyomar
Nagyon szépen köszönöm nektek a 4. rész feliratának a fordítását.
Ez a rész csendes puhatolózások része volt, egy új szereplő kaptunk aki nekem még nem tiszta, hogy barát vagy ellenség.
Nem volt igazán pezsgés, mivel kettősünk nem volt együtt a képernyőn, így csendesség volt inkább a jellemző.
Szép hetet kívánok.gyomar
De örülök,hogy itt van az 5.rész is
Köszönöm szépen
Köszönöm szépen
Na ennyit a kukucskálásról...most nézzem vagy ne, mert nagyon tetszik, de a fáradtságtól meg már csukódnak a szemeim...na mindegy csak egy kicsit... Köszönettel vittem a feliratot!
Nagyon aranyos volt...Robinhood kettősünk, mert hirtelen ez jutott eszembe na meg a Zorro . Mindenesetre kis hősnőnk akaratlanul is mindig a középpontban találja magát. . szerencsére mindig van védelmezője, még ha most inkább érdekből, de reményeim szerint sikerül magára találni, legfőképpen kideríteni, ki is ő most valójában. De a gyilkos női féltékenység itt is az egeket döngeti..lesz itt még harc, nem is kevés...
Köszönöm hogy láthattam, és külön köszönet a feltöltésekért!
Köszönöm hogy láthattam, és külön köszönet a feltöltésekért!
Nagyon szívesen. Nekem kicsit furcsa Csak az olvassa el a rejtett részt, aki már látta mind az öt részt.
Spoiler: mutasd
Facebookon a napokban hozzászólni is alig tudtam, emiatt nem biztos, hogy ott sűrűn tudok reflektálni a napokban.
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm az 5. rész feliratának a fordítását.
Vágytam egy kis mozgalmas eseményre, de úgy látom, hogy azzal jár, hogy az emberek gyilkolásszák egymást.Így legközelebb lemondok erről.
Pedig még nem is értek be a városba, már mennyi ellenség van minden fele, mi lesz ha beérnek a palotába.
Szép napot kívánok.gyomar
Nagyon szépen köszönöm az 5. rész feliratának a fordítását.
Vágytam egy kis mozgalmas eseményre, de úgy látom, hogy azzal jár, hogy az emberek gyilkolásszák egymást.Így legközelebb lemondok erről.
Pedig még nem is értek be a városba, már mennyi ellenség van minden fele, mi lesz ha beérnek a palotába.
Szép napot kívánok.gyomar
De jó, nagyon szeretem az ilyen sorozatokat. Köszönöm, hogy fordítjátok!!!
Nagyon szépen köszönöm az 4. és az 5. rész feliratát.
Gyomar, szerintem lesz màsmilyen, véres jelenetek nélküli mozgalom is. Most fog bekerülni majd a palotába. Meglátjuk, hogy veszi az akadàlyokat az àgyasok között.
Illetve találkozik majd a herceg többi gyerekével is. Lassan megismerjük majd a szereplőket.
Később majd készítek egy képekkel és nevekkel ellàtott bemutatót is. Jó lenne valahogy egy képen megoldani az egészet.
Illetve találkozik majd a herceg többi gyerekével is. Lassan megismerjük majd a szereplőket.
Később majd készítek egy képekkel és nevekkel ellàtott bemutatót is. Jó lenne valahogy egy képen megoldani az egészet.
Megnéztem a sorit ameddig fenn vannak a részek, nem fogunk unatkozni..eddig amit láttam tetszett...