The Legends - Legendák - 2019
Re: The Legends - Legendák - 2019
Egzotikus hozzávalókból készít Gu Han Guang orvosságot. Rákerestem
Az első összetevő:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Angyalgy%C3%B6k%C3%A9r
A második a pseudo ginseng
A harmadik pedig a Főnix gyökér, ami a (google szerint) a főnix ginseng.
De, legalább most nem kígyó epét kell innunk.
Az első összetevő:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Angyalgy%C3%B6k%C3%A9r
A második a pseudo ginseng
A harmadik pedig a Főnix gyökér, ami a (google szerint) a főnix ginseng.
De, legalább most nem kígyó epét kell innunk.
Kedves Nelli!
Nagyon szépen köszönöm nektek a 11-12. részek feliratainak a fordítását.
Nagyon hálás vagyok a sok-sok kiegészítés miatt, lehet, hogy ezek nélkül most nem nagyon boldogulnék, a sok szekta, a sok hegy, ez régen itt volt de most már ott van.Így nagy segítség.
Nagyon édi a szerelmes Li Chen Lan. De ott a titokban szerelmes segédje, aki majd biztosan okoz még egy két kellemetlen pillanatot.
Szép délután kívánok mindenkinek.gyomar
Nagyon szépen köszönöm nektek a 11-12. részek feliratainak a fordítását.
Nagyon hálás vagyok a sok-sok kiegészítés miatt, lehet, hogy ezek nélkül most nem nagyon boldogulnék, a sok szekta, a sok hegy, ez régen itt volt de most már ott van.Így nagy segítség.
Nagyon édi a szerelmes Li Chen Lan. De ott a titokban szerelmes segédje, aki majd biztosan okoz még egy két kellemetlen pillanatot.
Szép délután kívánok mindenkinek.gyomar
Na igen, a segéd... Szerintem kezd ő is rájönni, hogy Zhao Yao valamiféle reinkarnàciójàval állunk szemben. Továbbá, elég valószínű a szerelem is. Remélem nem kezd el àrmànykodni...
Szia Nelli!
Köszönöm szépen a 13.részt Nagyon szépek ezek a gyógynövények,az első
hasonlít a bodzára és az a piros bogyó is jól néz ki Én is kezdtem aggódni,
hogy itt is lesz már egy rivális,de Li Chen miatt nem aggódom,mert számára
csak egy nő létezik
Köszönöm szépen a 13.részt Nagyon szépek ezek a gyógynövények,az első
hasonlít a bodzára és az a piros bogyó is jól néz ki Én is kezdtem aggódni,
hogy itt is lesz már egy rivális,de Li Chen miatt nem aggódom,mert számára
csak egy nő létezik
A 14. részben mondanak egy mondókát, angolul a Puzzle rings szavakat emlegetik Erre rákerestem. Fogalmam sincs mi köze a mondókás játékhoz, de elég érdekes:
(a mondókás játékot nem ismered, tehát csak tükörfordításban lefordítottam a szavakat)
(a mondókás játékot nem ismered, tehát csak tükörfordításban lefordítottam a szavakat)
Szia Nelli!
Végre utolértelek Benneteket! Köszönöm szépen az eddigi részeket!
Hát ezt a gyűrűt szétszedés után jó kis munka mig felrakja az ember az ujjára.
Kiváncsi leszek a sejtések mikor igazolódnak be teljesen, vagy azért megmarad kicsit homályosan, hogy izguljunk még kiből mit vált ki a várakozás.
- Zhao Yao alakváltozására értem-
Qin Zhi Yan kisasszony hogy milyen tutyimutyi tud lenni? Oké, hogy halhatatlan, de lehetne benne egy kis keménység is.
Mekkora szivás volt, hogy nem az ő vérét vitte az Északi hegyek ura a kardon felébreszteni az Arany halhatatlant.
A piros pöttyös homlokú Pavilonmester szimpatikus, meg a doki Déli hegyek ura is.
Az angyalgyökeret használom sziv és érrendszerre.
Köszönöm a magyarázatokat és a képeket. Kezdek most már képben lenni ki kicsoda. Bár vannak még homályos foltok. Irtam ezt, mig el nem olvastam a szektákról a tájékoztatót. Huhh, akkor ki merem jelenteni tényleg vannak még homályos részek
A szerelem és gyűlölet jó kis párositás. Kiváncsi leszek melyik is fog győzni, mert ugye a kinai sorozatoknál ez totál nem egyértelmű. Jó sok része lesz még forditva, igy bármi megtörténhet.
Kiváncsi leszek a sejtések mikor igazolódnak be teljesen, vagy azért megmarad kicsit homályosan, hogy izguljunk még kiből mit vált ki a várakozás.
Qin Zhi Yan kisasszony hogy milyen tutyimutyi tud lenni? Oké, hogy halhatatlan, de lehetne benne egy kis keménység is.
Mekkora szivás volt, hogy nem az ő vérét vitte az Északi hegyek ura a kardon felébreszteni az Arany halhatatlant.
A piros pöttyös homlokú Pavilonmester szimpatikus, meg a doki Déli hegyek ura is.
Köszönöm a magyarázatokat és a képeket. Kezdek most már képben lenni ki kicsoda. Bár vannak még homályos foltok. Irtam ezt, mig el nem olvastam a szektákról a tájékoztatót. Huhh, akkor ki merem jelenteni tényleg vannak még homályos részek
A szerelem és gyűlölet jó kis párositás. Kiváncsi leszek melyik is fog győzni, mert ugye a kinai sorozatoknál ez totál nem egyértelmű. Jó sok része lesz még forditva, igy bármi megtörténhet.
f.ági írta:Szia Nelli!
Ezt az angyalgyökeret lehet itt is kapni? Mi a neve?
Torokra nem tudsz valamit?
A Pavilonmester nekem is nagyon tetszik.
A Déli-hegyek Ura is csinos. Van azért itt jó pár szép szál legény
Szia Nelli!
Az angyalgyökeret ebben a formájában szedem a sziv és érrendszerre:
https://www.vital-max.eu/aranygyoker_sw ... gIvbPD_BwE
Torokra én és bármilyen szájban lévő gyulladásra a diófalevél , cickafark és kamilla 1-1 arányú keverékét - ami egy evőkanál- forrázom le, hagyom negyed órát állni. Ezzel öblögetek naponta többször, sokszor, valamint egy pohárral meg is iszom belőle. Nagyon hatásos. Ha köhögsz, akkor meg a bükki füvesember torokbarát teája. Ütős, de nagyon hatásos. Nekem a fiúk, akiknek muszáj meginni a gyógyteát ha valami bajuk van, maguktól kérik úgy, hogy tudod anya az a köhögésre való borzadály.
Remélem segitettem.
Az angyalgyökeret ebben a formájában szedem a sziv és érrendszerre:
Spoiler: mutasd
Torokra én és bármilyen szájban lévő gyulladásra a diófalevél , cickafark és kamilla 1-1 arányú keverékét - ami egy evőkanál- forrázom le, hagyom negyed órát állni. Ezzel öblögetek naponta többször, sokszor, valamint egy pohárral meg is iszom belőle. Nagyon hatásos. Ha köhögsz, akkor meg a bükki füvesember torokbarát teája. Ütős, de nagyon hatásos. Nekem a fiúk, akiknek muszáj meginni a gyógyteát ha valami bajuk van, maguktól kérik úgy, hogy tudod anya az a köhögésre való borzadály.
Remélem segitettem.
Jujj de jóóó,itt a 14.rész is,köszönöm szépen
Az a gyűrű amit kitettél emlékeztet egy hasonlóra amit sok évvel
ezelőtt láttam és mintha bányász jelvény lett volna az összerakás
után.
Szép estét
Az a gyűrű amit kitettél emlékeztet egy hasonlóra amit sok évvel
ezelőtt láttam és mintha bányász jelvény lett volna az összerakás
után.
Szép estét
Szuper! Köszönöm a két új részt!
Az angyalgyökeret ebben a formájában szedem a sziv és érrendszerre:Spoiler: mutasd
Remélem segitettem.
Köszönöm, kipróbálom. Nekem a torkom szorul össze néha, úgy érzem na majd iszom rá valamit.
Üdv.
Köszönöm szépen a 11-14.részek feliratait.
Köszönöm szépen a 11-14.részek feliratait.
Szia Nelli!
Nem tudok rájönni, hogy Li Chen Lan látja-e Zhao Yao-t amikor láthatatlan? A női segéd is elkövette élete legnagyobb baklövését, amikor nem sietett a lány megmentésére.
A másik: a szintén nagy hatalommal bíró piros pöttyös homlokú kedvenc hogy a bánatban nem veszi észre a két lány cseréjét?
Még egy kérdés: Akkor most Li Chen Lannak két kardja lesz? Egyik az egyik oldalon, másik a másikon? Mit is tud az új kard? Gondolom behatóbban részletezik, vagy kiderül majd.
Sajnálom szegény Ah Da-t. A végén a két lány miatt totálisan fel fog borulni a bioritmusa. lesz még a női segéd részéről rá is féltékenység szerintem.
Nem tudok rájönni, hogy Li Chen Lan látja-e Zhao Yao-t amikor láthatatlan? A női segéd is elkövette élete legnagyobb baklövését, amikor nem sietett a lány megmentésére.
A másik: a szintén nagy hatalommal bíró piros pöttyös homlokú kedvenc hogy a bánatban nem veszi észre a két lány cseréjét?
Még egy kérdés: Akkor most Li Chen Lannak két kardja lesz? Egyik az egyik oldalon, másik a másikon? Mit is tud az új kard? Gondolom behatóbban részletezik, vagy kiderül majd.
Sajnálom szegény Ah Da-t. A végén a két lány miatt totálisan fel fog borulni a bioritmusa. lesz még a női segéd részéről rá is féltékenység szerintem.
Szerintem nem látja, amikor láthatatlan, csak éjjel, de eddig mindig napnyugta után jelent meg neki.
Szerintem Qin Qian Xian az Ezer Por Pavilonmestere, a pöttyös homlokú, látja őt, de még nem beszélt róla. Egészen másképp néz rá, mint az eredeti unokahúgára. Bár ezt eddig nem említették, csak tippelek. Továbbá, szerintem ő mentette meg Zhao Yaot és ő zárta a labirintusba.
A 15. részben lesz majd egy fontos mondat, amiben leírják, hogy lu Zaho Yao miatt rejtette el a "belső démonát" Qin Qian Xian.
Qin Qian Xian mestere is megjósolta már az elején, hogy a vesztét Lu Zhao Yao okozza (amikor azt mondta, ne menjen el Li Chen Lan kivégzésére)
Szerintem ő találta meg Lu Zhao Yao testét és bezárta a labirintusba, már csak azért is ezt gondolom, mert a labirintusban, amikor kereste az unokahúgát, rögtön odament a jégbarlangoz...
Az új kardot Lu Zhao Yaonak hozta, mert a 13. részben kért tőle egy csodálatos fegyvert. Ezért ment oda a Liuhe Halhatatlanok Szigetére. A 13. részben a lugasban erről beszélnek.
Lu Zhao Yao:
Ma néztem, ahogyan az őrök gyakorolnak. Félelmetesek voltak. Mindegyiknek van egy különleges fegyvere. Ah Danak kovácsolt kalapácsa van, de Lin Ziyu ostora is nagyon szép. Az északi-hegyek Urának ezüst kék botját is láttam. Azt hallottam, a Déli hegyek Ura akupunktúrás tűket használ,
amikkel nem csak embereket lehet menteni, hanem nyom nélkül megölni is. Viszont nekem nincs fegyverem, amivel megvédhetném magam.
Lu Zhao Yao:
Mester...
Li Chen Lan:
A négy tenger határain belül van olyan fegyver, amit magadnak szeretnél?
Lu Zhao Yao:
Úgy hallottam, a tengerentúlon, a Halhatatlanok szigetén, Liuhen, egy féltve őrzött kard van, melyet a hegycsúcs kövei, a villámok és a fagy edzett nap mint nap, és így vált a világ legértékesebb kardjává. Ez a...
Li Chen Lan:
Liuhe Tianyi Kard.
<i>(Liuhe Tianyi = "egyesítsük együtt a világot")</i>
Li Chen Lan:
Jó ízlésed van.
-
Nagyon szépen köszönöm az újabb rész feliratát
Sajnos szeretném jelezni, hogy az első résznél még passzol de most nézem a második részt hogy ott már nem passzol Asiatorrents oldalról lementett The Legends (2019) 1080p DVD ve verzióhoz lementett videóhoz a felírat.
Nagyon teszik egyébként a sorozat
Köszönöm a fordítást
Sajnos szeretném jelezni, hogy az első résznél még passzol de most nézem a második részt hogy ott már nem passzol Asiatorrents oldalról lementett The Legends (2019) 1080p DVD ve verzióhoz lementett videóhoz a felírat.
Köszönöm a fordítást
Köszönöm 1-15 részt.
Szia Nelli!
Nagyon szépen köszönöm a 15.részt is
Szép hétvégét
Nagyon szépen köszönöm a 15.részt is
Szép hétvégét
Szia Nelli!
Köszönöm szépen a 15. részt.
A magyarázatokat is. A kardnál ahogy olvastam mit irtál, hát persze, totál kiment a fejemből miért is indult megszerezni. "Ismétlés a tudás anyja"
Köszönöm szépen a 15. részt.
A magyarázatokat is. A kardnál ahogy olvastam mit irtál, hát persze, totál kiment a fejemből miért is indult megszerezni. "Ismétlés a tudás anyja"
melinda1984 írta:Nagyon szépen köszönöm az újabb rész feliratát
Köszönöm a fordítást
Ahhoz a verzióhoz jó, amit én adtam meg, az összes többihez nem jó.
A leírásban megadtam a pontos elérhetőséget.
Kedves Nelli és Erzsike!
Nagyon szépen köszönöm nektek a 13-14-15. részek feliratainak a fordítását.
gyomar
Nagyon szépen köszönöm nektek a 13-14-15. részek feliratainak a fordítását.
gyomar
Üdv.
Köszönöm szépen a 15.rész feliratát.
Köszönöm szépen a 15.rész feliratát.
Ah Wu, az Új-hegy Szekta mestere... nos, kiderült, hogy
Ma este jön a 16. rész. Pár napig pihentem, de ismét az eddigi tempóban folytatjuk tovább.
Spoiler: mutasd
Ma este jön a 16. rész. Pár napig pihentem, de ismét az eddigi tempóban folytatjuk tovább.
Szia Nelli!
Köszönet Neked és Erzsébetnek a 16. részért!
Nemsokára nézem is!
Köszönet Neked és Erzsébetnek a 16. részért!
Nemsokára nézem is!
Szia Nelli!
Nagyon köszönöm a 16.részt
Nagyon köszönöm a 16.részt
Köszönöm szépen a 17. részt!