The Legends - Legendák - 2019
Re: The Legends - Legendák - 2019
Nagyon szívesen. Hamarosan jön a 18. rész.
Azt a mindenit! Ez gyors volt, köszönöm a 18.-at is!
Végre elárulták Sima Rong és Yue Zhu
Spoiler: mutasd
Szia Nelli!
Ez aztán a boldogság,már itt is van az újabb 2 rész
Nagyon szépen köszönöm
Nagyon szépen köszönöm
cicus írta:Szia Nelli!
Nagyon szépen köszönöm
És még egy újabb rész Eldöntöttem, hogy húsz részt befejezek a hó végéig
Remélem 31 napos a hónap
Katica szerzett nekünk ismét pár képet
Nem bír leállni
Az első kép utáni képeket spoiler alá raktam.
Nem bír leállni
Az első kép utáni képeket spoiler alá raktam.
Hú, Nelli! Fantasztikus vagy! Köszönöm szépen! Mindjárt nem is The 100-at nézek, hanem az új részeket!
Ugyanis piszokul furdalta az oldalam, mi lesz igy most már, hgoy kiderült Zhao Yao számára Li Chen Lan nem is az akinek gondolta.
Katica képei nagyon jók! Birom vöröske csókos nézését ahogy Li Chen Lan előtt áll.
Az utóbbi pedig lehengerlő
Ugyanis piszokul furdalta az oldalam, mi lesz igy most már, hgoy kiderült Zhao Yao számára Li Chen Lan nem is az akinek gondolta.
Katica képei nagyon jók! Birom vöröske csókos nézését ahogy Li Chen Lan előtt áll.
Az utóbbi pedig lehengerlő
Jianghu (harcos világ) szektái:
(Jianghu - harcművészek közössége, jelentése folyók és tavak)
A Xu Zong Szekta, ott gyógyítók vannak.
Xu Zong Szekta - ennek volt tagja a Déli-hegyek Ura, Gu (Chen) Han Guang - Yama Ostora
Tanulótársa, Jiang Szektamester lesz az új vezetője a szektának. Állandó vetélytársa a Déli-hegyek Urának, mivel mindketten orvosok.
A Ming Xuan Szekta - Zhang Yu szektavezető
Ezer por pavilon - Qian Chen pavilon
akinek Zi Dan mester tanítványa, az Ifjú Qin mester, Qian Xuan, Qin Qian Xian pavilonmester a vezetője.
Az ő unokahúga Qin Zhi Yan szökik át a Wan Lu Szektába és az ő arcát használja Lu Zhao Yao. Szerelmes a Jianxin Szekta Ifjú Mesterébe Liu Chang Lingbe. Szerelmük kölcsönös.
Wan Lu Szekta - Lu Zhao Yao egykori szektája, most Li Chen Lan a vezetője.
Déli-Hold Rend
Ennek volt tagja az a lány, akinek a Nyugati-hegyek Urát kellett volna megölnie. A 19-20.részben fejtik szerelmüket. Sima Rong, a Nyugati-hegyek Ura, később ezt a lányt, Yue Zhut fogja fából kifaragni bábnak.
Jianxin Szekta
Liu Wei mestere
húga Liu Su Ruo aki szerelmes az Arany Halhatatlanba. Az Arany Halhatatlannal nem tudták befejezni az esküvőjüket.
Liu Wei fia Liu Chang Ling aki szerelmes Qin Zhi Yan kisasszonyba.
Guan Yu palota
Itt lakik a Déli-hegyek Urának, Gu Han Guangnak szerelme, Shen Palotamester. Neki küldi minden hónapban az orvosságot és titokban szerelmes belé, de sosem mer vele találkozni.
(Jianghu - harcművészek közössége, jelentése folyók és tavak)
A Xu Zong Szekta, ott gyógyítók vannak.
Xu Zong Szekta - ennek volt tagja a Déli-hegyek Ura, Gu (Chen) Han Guang - Yama Ostora
Tanulótársa, Jiang Szektamester lesz az új vezetője a szektának. Állandó vetélytársa a Déli-hegyek Urának, mivel mindketten orvosok.
A Ming Xuan Szekta - Zhang Yu szektavezető
Ezer por pavilon - Qian Chen pavilon
akinek Zi Dan mester tanítványa, az Ifjú Qin mester, Qian Xuan, Qin Qian Xian pavilonmester a vezetője.
Az ő unokahúga Qin Zhi Yan szökik át a Wan Lu Szektába és az ő arcát használja Lu Zhao Yao. Szerelmes a Jianxin Szekta Ifjú Mesterébe Liu Chang Lingbe. Szerelmük kölcsönös.
Wan Lu Szekta - Lu Zhao Yao egykori szektája, most Li Chen Lan a vezetője.
Déli-Hold Rend
Ennek volt tagja az a lány, akinek a Nyugati-hegyek Urát kellett volna megölnie. A 19-20.részben fejtik szerelmüket. Sima Rong, a Nyugati-hegyek Ura, később ezt a lányt, Yue Zhut fogja fából kifaragni bábnak.
Jianxin Szekta
Liu Wei mestere
húga Liu Su Ruo aki szerelmes az Arany Halhatatlanba. Az Arany Halhatatlannal nem tudták befejezni az esküvőjüket.
Liu Wei fia Liu Chang Ling aki szerelmes Qin Zhi Yan kisasszonyba.
Guan Yu palota
Itt lakik a Déli-hegyek Urának, Gu Han Guangnak szerelme, Shen Palotamester. Neki küldi minden hónapban az orvosságot és titokban szerelmes belé, de sosem mer vele találkozni.
Sziasztok Erzsike és Nelli ! ! !
Hálásan köszönöm a sorozat választását és annak feliratait.
Hálásan köszönöm a sorozat választását és annak feliratait.
Szia Nelli!
Köszönöm szépen az új részeket és végre fellélegeztem,hogy a kis
bosszút állni vágyó szépségünk kezdi látni mennyire félreismeri
Li Chen Lan-t Nem véletlenül választotta őt a kard.
Kigyönyörködtem magam a képekben,amit nagyon köszönök
Szép hétvégét
Köszönöm szépen az új részeket és végre fellélegeztem,hogy a kis
bosszút állni vágyó szépségünk kezdi látni mennyire félreismeri
Li Chen Lan-t Nem véletlenül választotta őt a kard.
Kigyönyörködtem magam a képekben,amit nagyon köszönök
Szép hétvégét
Szia Nelli ! ! !
Hálásan köszönöm az utóbbi két részt.Szép hétvégét.
Hálásan köszönöm az utóbbi két részt.Szép hétvégét.
Sziasztok!
Megismerhettük a szerelmes levelek irásának rejtett kódolását, pontosabban ki hogy értelmezi a leirtakat.
Nelli! Köszönöm az új szekták tájékoztatóját. Remélem több nem lesz Ugyanis lehet, hogy a befogadó képességem ilyen téren véges
Megismerhettük a szerelmes levelek irásának rejtett kódolását, pontosabban ki hogy értelmezi a leirtakat.
Nelli! Köszönöm az új szekták tájékoztatóját. Remélem több nem lesz Ugyanis lehet, hogy a befogadó képességem ilyen téren véges
Üdv.
Köszönöm szépen a 16-20.részek feliratait.
Köszönöm szépen a 16-20.részek feliratait.
- racznemagdi
Kedves Nelli, te aztán gyors vagy, nagyon szépen köszönöm, hogy fordítod és az eddigi feliratokat is.
f.ági írta:Sziasztok!
Összesen tíz szekta van + a Wan Lu Szekta.....
de nem számít, hiszen úgyis Li Chen Lan a legfontosabb
bearbear írta:Összesen tíz szekta van + a Wan Lu Szekta.....
Ez igy igaz!
f.ági írta:bearbear írta:Összesen tíz szekta van + a Wan Lu Szekta.....
Ez igy igaz!
A helyzet az, hogy én sem jegyzem ám meg... fordítás közben puskázom.., ki kell mindig írnom papírra a szektákat és a neveket is megjegyzésekkel, a gépen külön tartok egy mappát fotókkal és nevekkel, mert nehezen azonosítom be az embereket...
Köszönöm a feliratokat!
bearbear írta:A helyzet az, hogy én sem jegyzem ám meg... fordítás közben puskázom.., ki kell mindig írnom papírra a szektákat és a neveket is megjegyzésekkel, a gépen külön tartok egy mappát fotókkal és nevekkel, mert nehezen azonosítom be az embereket...
Megnyugodtam.
Köszönöm a két mostanit is. Nézem is. Szuperek vagytok!
Meg is néztem! De hogy mindig a legizgalmasabb résznél marad abba!
Ez a halhatatlan szektavezérnő egy boszorkány. Mikor fog kiderülni, hogy megbűvölte apát és fiát a többieknek?
Nagoyn birom Zhao Yaot és Li Chen Lant ahogy méregetik egymást. Az utóbbi mosolya...., hát, hogy is mondjam csak, nagyon aranyos.
Tehát, ha a homlokát megbezegeli, akkor látja a lányt? Van önuralma a pasinak az is biztos. Én már rég elröhögtem volna magam a helyében, amikor szemben áll és farkas szemet néz a lány vele.
A piros pöttyös homlokú palotamester is kezd szervezkedni a testvére halála miatt. Majd kiderül kit is tud bevonni a cél érdekében.
Ez a halhatatlan szektavezérnő egy boszorkány. Mikor fog kiderülni, hogy megbűvölte apát és fiát a többieknek?
Nagoyn birom Zhao Yaot és Li Chen Lant ahogy méregetik egymást. Az utóbbi mosolya...., hát, hogy is mondjam csak, nagyon aranyos.
Tehát, ha a homlokát megbezegeli, akkor látja a lányt? Van önuralma a pasinak az is biztos. Én már rég elröhögtem volna magam a helyében, amikor szemben áll és farkas szemet néz a lány vele.
A piros pöttyös homlokú palotamester is kezd szervezkedni a testvére halála miatt. Majd kiderül kit is tud bevonni a cél érdekében.
Az Ezer Por Pavilonmestere már észrevette,
Várom már, mikor bukik le az a retkes szuka, Su Ruo
Szerintem a lovat is az Arany halhatatlan miatt szerette. Teljesen megszàllottja annak a vén kecskének. Pedig az a kecske inkább Zhao Yaora feni a fogát. Egyértelmű, hogy szerelmes belé és ezt a szipirtyó is észrevette már.