Sorozat lett volna, de dobtam.
Sorozat lett volna, de dobtam.
Dobtam a Sword Dynasty című sorozatot.
Re: Sword Dynasty 2019
Már nagyon várom ...köszönöm szépen a munkátokat !
Szia Nelli!
De jó lesz!!
De jó lesz!!
Nellike drága
jó sorikat választasz nagyon várom
már több kínait nézek mint koreait
köszönöm szépen
jó sorikat választasz nagyon várom
már több kínait nézek mint koreait
köszönöm szépen
Előre is köszönöm Nelli.
Szia!
Nagyon örülök,hogy megint egy jó sorozatot választottál. Nagyon szépen köszönöm az első részt.
Nagy szemtelenség lenne,ha megkérdezhetem,hogy a részeket nem lehetne esetleg feltenni a Megára?
Sajnos nálunk olyan kevés a visszatöltési sebesség,hogy 3 hónap mire egy epizódot visszatöltünk.
Nagyon örülök,hogy megint egy jó sorozatot választottál. Nagyon szépen köszönöm az első részt.
Nagy szemtelenség lenne,ha megkérdezhetem,hogy a részeket nem lehetne esetleg feltenni a Megára?
Sajnos nálunk olyan kevés a visszatöltési sebesség,hogy 3 hónap mire egy epizódot visszatöltünk.
Köszönöm szépen az 1.rész feliratát!
Köszönöm a sorozat 1. részének a forditását.
Üdv.
Köszönöm szépen az 1.rész feliratát.
Köszönöm szépen az 1.rész feliratát.
-
Nagyon köszönöm Nelli ezt azúj sorozatot(is)! Biztosan nagyon jó lesz. Szépek az előzetes képek, illetve a szereplők.
kormika írta:Szia!
Egyelőre próbáljátok videáról leszedni, és később keresek helyet neki megán (nincs helyünk már, szűkösen vagyunk és újat nyitni is kész kínszenvedés, mivel sokat nyitottunk már egy accountra maximum 15 gigát enged felrakni)... illetve a vikis verzióhoz is, onnan is leszedhetitek a részeket.
Re: Sword Dynasty - Kard dinasztia 2019
Köszönöm szépen az új sorozat első részét !
Kivételesen maradok az onlin nézésnél, mert már nincs szinte tárhelyem... . Érdekesnek igérkezik, és nagyon szép a zenéje. Köszönöm, hogy máris le van fordítva a dal is. Milyen sokatmondó szövege van.
A későbbiekben javítani fogok az első részen biztosan, mert még nem alakult ki rendesen a fejemben a szereplőháló...
Le fogom egyszerűsíteni a neveket valószínűleg.
Említik az első részben a "Hatodik szint, hetedik szint" stb. kifejezéseket.
Ezek szintek, amiket egy harcművész elérhet, a cél maga a halhatatlanság elérése. A témánál leírtam milyen szintek vannak.
Ennél a sorozatnál a harcosok leírásánál mindenhol jelzik, melyik szintél, birodalomnál jár. Illetve mindegyik harcosnak különleges képességei, és fegyvere van.
A harcosok végső célja, elérni a kilencedik szintet.
A Bashan Kard Szekta (Ba-hegy Kardiskola) titkos képessége a Kilenc-Halál Selyemhernyó.
Főhősünk, Ding Ning ezt a különleges képességet örökli mesterétől, Liang Jing Mengtől, akinek szerepét Peter Ho játssza el.
Itt látható amint jön ki belőle a selyemszál:
Le fogom egyszerűsíteni a neveket valószínűleg.
Említik az első részben a "Hatodik szint, hetedik szint" stb. kifejezéseket.
Ezek szintek, amiket egy harcművész elérhet, a cél maga a halhatatlanság elérése. A témánál leírtam milyen szintek vannak.
Ennél a sorozatnál a harcosok leírásánál mindenhol jelzik, melyik szintél, birodalomnál jár. Illetve mindegyik harcosnak különleges képességei, és fegyvere van.
A harcosok végső célja, elérni a kilencedik szintet.
A Bashan Kard Szekta (Ba-hegy Kardiskola) titkos képessége a Kilenc-Halál Selyemhernyó.
Főhősünk, Ding Ning ezt a különleges képességet örökli mesterétől, Liang Jing Mengtől, akinek szerepét Peter Ho játssza el.
Itt látható amint jön ki belőle a selyemszál:
köszönöm izgalmas volt az első rész. Hihetetlen micsoda technikai bravúrokat vetnek be..
Péter Ho -t meg meg sem ismertem .
Kellemes hetet mindenkinek!
Péter Ho -t meg meg sem ismertem .
Kellemes hetet mindenkinek!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a válaszodat,és kívánok további szép hetet.
kormika írta:Nagyon-nagyon szépen köszönöm a válaszodat,és kívánok további szép hetet.
Nagyon szívesen. Videáról le tudod szedni? Mellékeltem a videa linkeknél egy leírást, onnan hogyan kell letölteni.
Szia Nelli !
Köszönöm a sorozat fordítását A főszereplő az egyik kedvencem a kínai
színészek közül és több filmben láttam már.Talán online fogom majd nézni
meglátom,ha elkezdtem
Köszönöm a sorozat fordítását A főszereplő az egyik kedvencem a kínai
színészek közül és több filmben láttam már.Talán online fogom majd nézni
meglátom,ha elkezdtem
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet ,már szaladok is érte.
Lassan megtudjuk, ki-kicsoda. Nemsokára megpróbálok összehozni valamilyen szereplőbemutatást. Várom a tavaszt. Iszonyatosan álmos vagyok.
Köszönettel vittem a javított változatot.
Szia Nelli!
Még csak most kezdtem el nézni, köszönöm a két elkészült részt!
Ami legelőször megragadott, az a képi megjelenitésének szépsége volt. Szinte olyan, mintha ott lenne a szobában. Lassan haladok, mert mindent olvasok, megállitom közben, mert nem érek a végére az anyagnak. Meg visszatekerek, nézem a szinteket..... Tegnap fekve néztem, ma már ülve
Nagyon jó sorozat lesz!
Ami legelőször megragadott, az a képi megjelenitésének szépsége volt. Szinte olyan, mintha ott lenne a szobában. Lassan haladok, mert mindent olvasok, megállitom közben, mert nem érek a végére az anyagnak. Meg visszatekerek, nézem a szinteket..... Tegnap fekve néztem, ma már ülve
Nagyon jó sorozat lesz!
f.ági írta:Szia Nelli!
Nagyon jó sorozat lesz!
Az Elődnek kötőhártya gyulladása van, nekem a szokásos
Elvagyunk. Macska alszik.
Lassabban haladok most ezzel, mert hajtom ki a Destinyt.
Azért varásnapig megpróbálom befejezni a harmadik részt.
Jól látod, a képi világ miatt választottam ezt a sorozatot. Hihetetlen az operatőri munka benne.
A történet sem szokványos és a szereplők is nagyon jók.
Érezni lehet a feszültséget.
Sajnos, hosszadalmas a szereplők leírása a sorozatban, de csak az első pár részben lesz ilyen, ha mindegyiket bemutatták, akkor már kevesebb lesz a hosszú szöveg. Ennél jobban nem tudtam lerövidíteni, mert akkor meg érthetetlen. Igyekszem azért ezzel is, mert nagyon szeretem.
Szia Nelli!
Gyógyulást Nektek, remélhetőleg Előd is minél hamarabb jobban lesz. Legalább jó hir, hogy Mo Qing jól van.
Ha nem volna a bemutatás, azt hiszem én a szuper névmemóriámmal, meg a hozzá tartozó dolgokkal meg is kergülnék
Úgyhogy jól van ez igy.
Gyógyulást Nektek, remélhetőleg Előd is minél hamarabb jobban lesz. Legalább jó hir, hogy Mo Qing jól van.
Ha nem volna a bemutatás, azt hiszem én a szuper névmemóriámmal, meg a hozzá tartozó dolgokkal meg is kergülnék
Úgyhogy jól van ez igy.
Igyekszem azért ma-holnap befejezni a harmadik részt.
Sűrűsödik a történet, hamarosan kiderül honnan származik a fiú, Ding Ning.
Igyekezni fogok a szereplők bemutatásával is, mert kezd a körmömre égni a hiány...
Sűrűsödik a történet, hamarosan kiderül honnan származik a fiú, Ding Ning.
Igyekezni fogok a szereplők bemutatásával is, mert kezd a körmömre égni a hiány...