Familiar Wife
Re: Familiar Wife
Szerbusz Rita
Újra koreai sorit kapunk. Nagyon örülök és köszönöm.
Újra koreai sorit kapunk. Nagyon örülök és köszönöm.
Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm az 1.részt , már töltöm is a megfelelő verziót.
Nagyon szépen köszönöm az 1.részt , már töltöm is a megfelelő verziót.
Kedves Éva és GeunSuk!
Zita fórumában vagytok, ő fordítja a sorozatot. Ő volt az is, aki magyar feliratot varázsolt
a Bad Guys: Vile City című sorozathoz is. És mivel a koreai sorozatok kedvelője, számíthattok
rá, hogy még több koreait fog nektek fordítani.
Zita fórumában vagytok, ő fordítja a sorozatot. Ő volt az is, aki magyar feliratot varázsolt
a Bad Guys: Vile City című sorozathoz is. És mivel a koreai sorozatok kedvelője, számíthattok
rá, hogy még több koreait fog nektek fordítani.
Nagyon aranyos vagy Zita! Köszönöm, hogy belevágtál a Ji Sung-os sorozatba.az első részt már viszem is. Szép hétvégét kívánok!
Zita6462 írta:Megkérdezte tőlem Apám valamelyik nap, amikor itt ültem a gép előtt és fordítottam: hogy "Lányom, te ezért kapsz pénzt?" Mondom, nem, ezért én köszönömöt és szeretetet kapok. "Azt is fizetség", válaszolta. Azt is el kell mondjam, 3 hónappal ezelőtt, gyakorlatilag megvakult, 3 éve siket, csak hallókészülékkel hall. Lassan-lassan elszigetelődik a világtól, de az elméje tiszta.
Zita! Tőlem is többen megkérdezték már ezt, és nagyon csodálkoztak, hogy van olyan
ember, aki évekig képes ingyen dolgozni. Persze azt sem értik, hogy a sok kedves szó,
a dicséret, a mások öröme, helyettesíteni tudja a pénzt... sőt... Apukád értette!
Minden jót kívánok édesapádnak!
köszi szépen
Kedves Zita!
Szívből köszönöm a sorozat fordítását és az első részt,amit
már nézhetünk is Nagyon örülök neki,mert már nézegettem
a sorozatot,de szomorúan konstatáltam,hogy sajnos nem fordítja
senki.Aztán amikor lemondtam róla alig telt el 2 hét és már itt is
van.
További szép estét
Szívből köszönöm a sorozat fordítását és az első részt,amit
már nézhetünk is Nagyon örülök neki,mert már nézegettem
a sorozatot,de szomorúan konstatáltam,hogy sajnos nem fordítja
senki.Aztán amikor lemondtam róla alig telt el 2 hét és már itt is
van.
További szép estét
- boszorkany
Kedves Zita!Koszonom a lehetoseget a sorozat megnezesehez,Ji Sung a kedvenceim kozott is a legkedvencebb.
Koszonetem a munkadert.
Koszonetem a munkadert.
Drága Rita, nagyon köszönöm. Igen Édesapán érti, és ezt (is) tőle örököltem.
Kedves mindenki (ha megbocsátotok, nem sorolok fel mindenkit) Nagyon szívesen. Ha minden jól megy, még ma jön a 2. rész is.
szia Zita, megnéztem végre az első részt, hát a vége meghökkentett, és egyből egy időutazásos film ugrott be.
viszont megint érdekes karaktert fog játszani, bizony egy kicsit még furcsa a Defendant után...de majd belerázódunk... . Szerintem a feleségnek szülés utáni depresszió és pánikroham gondjai vannak amik verbális majd fizikai tettlegességben nyilvánul meg..hát nem örülök neki az egyszer biztos. De türelmesen várok a folytatásra. Most nem leskelődöm...de hogy meddig az még rejtély További jó fordítgatást...
viszont megint érdekes karaktert fog játszani, bizony egy kicsit még furcsa a Defendant után...de majd belerázódunk... . Szerintem a feleségnek szülés utáni depresszió és pánikroham gondjai vannak amik verbális majd fizikai tettlegességben nyilvánul meg..hát nem örülök neki az egyszer biztos. De türelmesen várok a folytatásra. Most nem leskelődöm...de hogy meddig az még rejtély További jó fordítgatást...
Kedves Zita!
Nagyon örülök, hogy fordítod ezt a sorozatot. Köszönöm szépen az első két részt.
Nagyon örülök, hogy fordítod ezt a sorozatot. Köszönöm szépen az első két részt.
Kedves Kata, lesz ez még rosszabb is. Nem csak sima depi.
Enikő, nagyon szívesen.
- boszorkany
Kata58 írta:Köszönettel vittem az első részt, mind a feliratot, mind a részeket illetően.!Örömteli munkát kívánok!
Kedves Kata,boldog nevnapot kivanok Neked.
kedves Kata, csatlakozom az előttem szólóhoz. Boldog névnapot!
- boszorkany
Zita6462 írta:Enikő, nagyon szívesen.
Kedves Zita,online nezem az altalad forditott sorozatot(sajnos a gepem nem birja el az 1080-asat) Ketszer is nekifutottam,mert azt hittem rossz linkre kattintottam,de nem mindket linken az elso epizod van.Lehetne ezen korrigalni?koszonom szepen
Megnézem.
Bocsánat, rossz linkeket csatoltam. Már a 2. rész van fent.
Üdv.
Köszönöm szépen a 2.rész feliratát.
Köszönöm szépen a 2.rész feliratát.
Végre egy sorozat, amit folyamatában is nézni fogok
Az első két rész nagyon dinamikusan indult, rögtön belecsaptak a történet közepébe.
Rettenetsen szeretheti a feleségét, ha
Az első két rész nagyon dinamikusan indult, rögtön belecsaptak a történet közepébe.
Rettenetsen szeretheti a feleségét, ha
Spoiler: mutasd
-
Zita Kedves-- Az első koreai sorozat amit láttam Ji Sung-gal volt a ---Secret--- azóta is Ő ott van a szívem csücskében. Általa lettem koreai sorozat rajongó. Igaz hogy most már bővült egy picit a rajongásom mert szívesen nézek tajvanit meg kínait is. Hálás köszönet hogy fordítani kezdted ,és hálás köszönet Nellinek is az online elérhetőségéért.
- boszorkany
Zita6462 írta:Bocsánat, rossz linkeket csatoltam. Már a 2. rész van fent.
Koszonom szepen a cseret,mar meg is neztem:)
Kedves Terezke, nagyon örülök, hogy örömöt okoztunk. Ezért éri meg ezt csnálni.
Kedves Zita és boszorkány/Éva/ köszönöm a jókívánságot!
Kedves Zita, VITTEM az újabb feliratot, látom Nelli próbál felkészíteni a rosszaságok halmazára...egyébként
Köszönettel vittem a 2. rész feliratát...
Kedves Zita, VITTEM az újabb feliratot, látom Nelli próbál felkészíteni a rosszaságok halmazára...egyébként
Spoiler: mutasd
Köszönettel vittem a 2. rész feliratát...