Bad Guys: Vile City (2017-2018)
Re: Bad Guys: Vile City (2017-2018)
Szia Zita!
Még nem volt időm belekezdeni, de köszönettel vittem az új részeket.
Igyekszem azért majd vele!
Még nem volt időm belekezdeni, de köszönettel vittem az új részeket.
Igyekszem azért majd vele!
Sziasztok, meghoztam a 11. részt. Az az igazság, hogy nagyon utálom az ügyésznőt. Eddig sem volt szimpi, de most már kifejezetten gyűlölöm.
Kedves Danna, én köszönöm a képeket. Én is maratonozni szeretek inkább, de itt most nem tudok. Lehet a végén egyben megnézem az egészet.
Köszönöm szépen az eddigi feliratokat. Nagyon örülök neki!
Köszönöm a 11. rész feliratát!
Kedves Mojzsita és Leo-Leo, nagyon szívesen. Kész van a 12. rész is.
Kedves Zita!
Nagy meglepetést okoztál a 12 rész feliratával, amit ezúton is hálás szívvel köszönök!
További szép vasárnapot kívánok!
Nagy meglepetést okoztál a 12 rész feliratával, amit ezúton is hálás szívvel köszönök!
További szép vasárnapot kívánok!
Kedves Optimista, nincs mit, nagyon szívesen.
Szia Zita!
Vittem a hiányzóim, köszönöm szépen!
Vittem a hiányzóim, köszönöm szépen!
Kedves Zita, én is úgy jártam mint Ági, örömmel viszem a hiányzó részeket, és a lemaradt két feliratot!
Látom nem fogok unatkozni a képek alapján...tömény ez a történet nagyon. sok sikert a már csak pár rész elkészültéhez. .
Látom nem fogok unatkozni a képek alapján...tömény ez a történet nagyon. sok sikert a már csak pár rész elkészültéhez. .
Sziasztok, tényleg már csak 4 rész van. Egyre jobban érdekel mi lesz a vége. Most még olyan bonyolult. Mindenkinek szívesen, szeretettel hozom.
Sziasztok, meghoztam a 13. részt. Elnézést a csúszásért, de ez a rész nagyon ramaty volt. A német fordítás valamiért most nem volt az, mint amit idáig megszoktam. Ezzel a résszel megküzdöttünk rendesen Nellivel. Köszönöm neki a végtelen türelmét.
Kedves Zita!
Nincs miért elnézést kérned, mi tartozunk Neked hálával és köszönettel, a sorozat fordításáért. Legyen szép hétvégéd.
Nincs miért elnézést kérned, mi tartozunk Neked hálával és köszönettel, a sorozat fordításáért. Legyen szép hétvégéd.
Üdv.
Köszönöm szépen a 11-13.részek feliratait és a letöltési lehetőséget.
Köszönöm szépen a 11-13.részek feliratait és a letöltési lehetőséget.
Köszönet az újabb részért, hamarosan végzel is ezzel a sorozattal. Kivételesen nem néztem meg a végét, hogy hagyjak magamnak egy kis meglepetést. Kellemes nyarat neked is, remélem azért pihensz is...
Mindenkinek nagyon szívesen. Köszönöm az újabb képeket. Igen nemsokára vége, azt hiszem hiányozni fog. Nem megyek nyaralni, csak majd haza szeptemberben 3 hétre. Meglátogatom a szeretteim, nagyon hiányoznak. Sok az az 1000 km, ami elválaszt tőlük.
Sziasztok, kész a 14. rész. Néha olyan érzésem van mint a társasjátékokban, amikor az ember a cél előtt húz egy játékkártyát, amin az áll, hogy "Vissza a startvonalra". Ez a rész is és az előző is ilyen érzést keltett bennem.
Kedves Danna, hidd el, olyan.
Szia Zita!
Hát unatkozni nem lehet az is biztos, ha elkezdi nézni az ember. Kedvencem Heo Il-Hoo.
Az ügyésznő viszont hátul kullog de nagyon.
A 8. részt kezdem majd, de a nevekkel még mindig birkóznom kell. Valahogy most totál nem tudom megjegyezni senki nevét sem egyedül a két ügyész kivétel.
Hát unatkozni nem lehet az is biztos, ha elkezdi nézni az ember. Kedvencem Heo Il-Hoo.
Az ügyésznő viszont hátul kullog de nagyon.
A 8. részt kezdem majd, de a nevekkel még mindig birkóznom kell. Valahogy most totál nem tudom megjegyezni senki nevét sem egyedül a két ügyész kivétel.
Kedves Zita!
Nagyon szépen köszönöm az újabb részt!
Nagyon szépen köszönöm az újabb részt!
Kedves f.ági! valóban a nevek feladják a leckét, nekem is csak a vége felé vált teljesen tisztává, de vannak új belépők és akkor megint bajba kerülök. Nekem a 8. rész volt a legnehezebb. Majd meglátod miért.