Bad Guys: Vile City (2017-2018)
Re: Bad Guys: Vile City (2017-2018)
Kedves Optimista, nagyon szívesen.
Szia Zita!
Most kezdtem a 8.-at. Hát jó kis vizválasztó lesz ez a rész.
Letudva az első feladat, lesz egy jó kis összeszedett csapat, mi jöhet még! ? Nem mintha az előző nem tett volna ki magáért.
A börtönben azért Jo Young-Kook jó kis lelki terror előadást tartott Heo Il-Hoo -nak. Letörtöltem volna a mosolyt a végén a képéről.
Viszont, hogy az a pasas aki szedte a pirulákat rákos, megdöbbentett. Mindjárt más szinben tüntette fel, hogy a női nyomozó figyelemmel és törődéssel volt iránta. Na folytatom tovább a nézést.
Azt hiszem ezt a 3-as csapatot én jól benéztem. Nem igazán mondanám rá, hogy jó kis csapat igy a végére érve a résznek. Viszont a régiek találkozása igencsak meglepőre sikeredett az utolsó percekben.
Kiváncsian várom a fejleményeket.
Most kezdtem a 8.-at. Hát jó kis vizválasztó lesz ez a rész.
Letudva az első feladat, lesz egy jó kis összeszedett csapat, mi jöhet még! ? Nem mintha az előző nem tett volna ki magáért.
A börtönben azért Jo Young-Kook jó kis lelki terror előadást tartott Heo Il-Hoo -nak. Letörtöltem volna a mosolyt a végén a képéről.
Viszont, hogy az a pasas aki szedte a pirulákat rákos, megdöbbentett. Mindjárt más szinben tüntette fel, hogy a női nyomozó figyelemmel és törődéssel volt iránta. Na folytatom tovább a nézést.
Azt hiszem ezt a 3-as csapatot én jól benéztem. Nem igazán mondanám rá, hogy jó kis csapat igy a végére érve a résznek. Viszont a régiek találkozása igencsak meglepőre sikeredett az utolsó percekben.
Kiváncsian várom a fejleményeket.
Kedves Zita!
Szeretném kérdezni, hogy az avistazon kívül, honnan tudom letölteni a sorozatot, hogy a felirat ne ilyen nagyon sokat késsen. 2 helyről is letöltöttem, de nagy csúszással jön a felirat. Köszönettel.
Szeretném kérdezni, hogy az avistazon kívül, honnan tudom letölteni a sorozatot, hogy a felirat ne ilyen nagyon sokat késsen. 2 helyről is letöltöttem, de nagy csúszással jön a felirat. Köszönettel.
Kedve f.ági, nekem a 8. rész volt a legnehezebb. Nagyon kiakadtam a kis ügyész miatt. A 3. csapatban meg ne bízz. Lesz ott még baj, dögivel.
Kedves bubu52, sajnos nem tudom honnan szedhetnéd le. Azt tudom, hogy a 720p-t 36 másodperccel csúszik, de hogy hol lehet olyan verzió ahol nincs ez a csúszás nem tudom. A 720 p-s 22 GB, a 1080p-s 23.9 szóval nem sokkal nagyobb. A kép minősége viszont megéri leszedni a nagyobbat, ráadásul az is aranycsillagos.
Kedves Zita!
Letölteném a nagyobbat is ha nem csúszna. Köszönöm a válaszod.
Letölteném a nagyobbat is ha nem csúszna. Köszönöm a válaszod.
Kedves Bubu! A sorozat legelső oldalán az ismertető alján három lehetőséget is megadtak Zitáék,
ahonnan le lehet tölteni a felirathoz passzoló videókat. Az avistaz nem jó neked, de a többi nem
torrent oldal jó kell, hogy legyen.
Ezek azok:
http://www.mediafire.com/folder/c8nn0jb00g0xg/Bad_Guys_2
Az online linkek közül pedig az openload-ot lehet letölteni.
ahonnan le lehet tölteni a felirathoz passzoló videókat. Az avistaz nem jó neked, de a többi nem
torrent oldal jó kell, hogy legyen.
Ezek azok:
http://www.mediafire.com/folder/c8nn0jb00g0xg/Bad_Guys_2
Az online linkek közül pedig az openload-ot lehet letölteni.
Tényleg, el is felejtettem, hogy Nelli feltett több letöltési lehetőséget is. Plusz online-n is nézhető. Kedves bubu52, válogathatsz, de az avistás 1080p biztosan nem csúszik. Jó szórakozást a sorozathoz, biztosan nem bánod meg.
Üdv.
Köszönöm szépen a 14.rész feliratát.
Köszönöm szépen a 14.rész feliratát.
Kedves Rita!
Nekem nincs torrentem, sem fizetősöm. Rámentem arra a linkre is de regisztrálást és fizetőst dob fel. De köszönöm a segítséget. Klaviatúrával kis munkával lehet a feliratot előre vagy hátra csúsztatni.
Nekem nincs torrentem, sem fizetősöm. Rámentem arra a linkre is de regisztrálást és fizetőst dob fel. De köszönöm a segítséget. Klaviatúrával kis munkával lehet a feliratot előre vagy hátra csúsztatni.
Kedves Bubu, igazad van, én sem tudok a megadott linkről letölteni, nem tudom miért,
pedig én is szoktam használni a Mediafire-t, de így még nem jártam.
pedig én is szoktam használni a Mediafire-t, de így még nem jártam.
Meghoztam az utolsó előtti részt. Sajnálom, hogy mindjárt vége.
Kedves Zita!
Köszönöm szépen az újabb feliratot!
Köszönöm szépen az újabb feliratot!
Igazán nincs mit. Nagyon szívesen.
Szia Zita!
Köszönöm az utolsó előtti részt is. Folytatás következik estére.
..................................
Majdnem utolértelek Benneteket.
15. van hátra és meg kell mondanom a végére egyre jobban tetszik és egyre jobban belejövök a bunyóba.
Jó kis csapat jött űjra össze és talán mindegyik rájött, hogy összetartoznak, még ha idegenkedtek is a gondolattól a legelején.
Töretlen a lelkesedésem a kedvencemért , bár a csapatból mindenki szimpatikus.
Az ügyésznő meg változatlanul egy kigyó.
Köszönöm az utolsó előtti részt is. Folytatás következik estére.
..................................
Majdnem utolértelek Benneteket.
15. van hátra és meg kell mondanom a végére egyre jobban tetszik és egyre jobban belejövök a bunyóba.
Jó kis csapat jött űjra össze és talán mindegyik rájött, hogy összetartoznak, még ha idegenkedtek is a gondolattól a legelején.
Töretlen a lelkesedésem a kedvencemért , bár a csapatból mindenki szimpatikus.
Az ügyésznő meg változatlanul egy kigyó.
Kedves Ági, nagyon örülök, hogy ennyire tetszik. Igyekszem a befejező résszel. Remélem nem csalódsz majd.
Bubu, openloadrol le tudod tölteni.
Hát eljött ez a nap is. Elhoztam a befejező részt. Szomorú vagyok és boldog is, befejeztem de hiányozni fog.
Kedves Zita! Gratulálok az első befejezett sorozatodhoz! Ügyesen, gyorsan a végére értél!
Kiszámítható és pontos voltál, ami nagyon fontos erénye egy fordítónak.
Pihenj kicsit, aztán újra munkára fel! Holnap jön a Nellivel közös sorozatotok. Biztosan
nagyon klassz lesz! Remélem, lesz hozzá német felirat is!
Kiszámítható és pontos voltál, ami nagyon fontos erénye egy fordítónak.
Pihenj kicsit, aztán újra munkára fel! Holnap jön a Nellivel közös sorozatotok. Biztosan
nagyon klassz lesz! Remélem, lesz hozzá német felirat is!
Gratulálok a sorozat befejezéséhez.
Nagyon köszönöm lányok, de nélkületek nem ment volna.
-
Szia!
Bekukkantottam a honlapra, és meglepődve látom, hogy sok-sok új fordítás került fel ismét az oldalra, íg többbek között letöltöttem ennek a sorinak is a feliratait, amit nagyon szépen köszönök Neked.
Üdv.,
Éva
Bekukkantottam a honlapra, és meglepődve látom, hogy sok-sok új fordítás került fel ismét az oldalra, íg többbek között letöltöttem ennek a sorinak is a feliratait, amit nagyon szépen köszönök Neked.
Üdv.,
Éva
Kedves Éva, nagyon szívesen.