Bad Guys: Vile City (2017-2018)
Re: Bad Guys: Vile City (2017-2018)
Hú Zita, nagyon gyors voltál, köszönöm hogy befejezted ezt a remek sorozatot! Pihenj egyet, és izgatottan várom a következő kiszemeltedet!
Egy kis frissítővel kezdem, és köszönöm a sorozat eddigi fordításait...már csak a befejező rész van hátra.! Az eddigieket hálásan köszönöm!
Szia Zita!
Gratulálok!! Nagyon ügyesen vitted végig a forditást!
Nem könnyű témát választottál, mert van akinek ez túl kemény, de megéri megnézni, mert a végére jó kis történet áll össze. A bunyók meg ha a technikát nézi az ember még élvezetes is lehet. Főleg, ha a kiszemelt pasas a nyerő.
Megvártam, hogy a 15. résszel együtt nézzem a végét, nem akartam kukucskálni, mert amúgy meg az avas evett volna meg, ha olyan jelenetnél hagyják abba és nem tudom mi jön utána.
Köszönöm szépen ismételten a sorozat forditását. Jövök,ha megnéztem. igyekszem.
Majd elfelejtettem: Nagyon várom az új sorozatotokat is.
Gratulálok!! Nagyon ügyesen vitted végig a forditást!
Nem könnyű témát választottál, mert van akinek ez túl kemény, de megéri megnézni, mert a végére jó kis történet áll össze. A bunyók meg ha a technikát nézi az ember még élvezetes is lehet. Főleg, ha a kiszemelt pasas a nyerő.
Megvártam, hogy a 15. résszel együtt nézzem a végét, nem akartam kukucskálni, mert amúgy meg az avas evett volna meg, ha olyan jelenetnél hagyják abba és nem tudom mi jön utána.
Köszönöm szépen ismételten a sorozat forditását. Jövök,ha megnéztem. igyekszem.
Majd elfelejtettem: Nagyon várom az új sorozatotokat is.
Kedves Zita!
Nagyon szépen köszönöm a sorozat fordítását. Nagyon jó pihenést kívánok Számodra.
Nagyon szépen köszönöm a sorozat fordítását. Nagyon jó pihenést kívánok Számodra.
Drága Kata, Ági és Optimista, nagyon szívesen, örülök, hogy velem tartottatok. Köszönöm a kedves biztató szavaitokat. Először Nellivel közösen fordítunk egy kínai sorozatot, de előtte még van 2 film a terveim között. Azokat is hozom, remélem hamarosan. Kíváncsian várom a véleményeteket a sorozatról. Megmondom őszintén nekem ez a sorozat nagyon bejött. Jó volt a történet, a színészek meg egyszerűen..., na Joo Jin-Mo az örök kedvenc. Mindenkinek kellemes nyarat, kevesebb forróságot, sok pihenést kívánok.
Köszönöm szépen a sorozat fordítását!
Kedves Mojzsita!
Nagyon szívesen, jó szórakozást!
Nagyon szívesen, jó szórakozást!
Kedves Danna, én meg a sok-sok képet köszönöm. Örülök, hogy beszippantott, megvallom engem is.
Kedves Rita!
Nagyon örvendek ennek a fordításnak. Az első szériája jó volt, gondolom - látva a szereplőit - ez sem marad le. Köszönöm a munkádat. Holnap már el is kezdem nézni.
Nagyon örvendek ennek a fordításnak. Az első szériája jó volt, gondolom - látva a szereplőit - ez sem marad le. Köszönöm a munkádat. Holnap már el is kezdem nézni.
Kedves Zita!
Most vettem észre, hogy a tegnapi levelemben eltévesztettem a nevedet. Elnézést kérek. Még egyszer köszönöm a fordításodat
Most vettem észre, hogy a tegnapi levelemben eltévesztettem a nevedet. Elnézést kérek. Még egyszer köszönöm a fordításodat
Kedves Erzsi, ha nem hívod fel rá a figyelmem észre sem veszem, gyerekkorom óta hallgatok erre a névre is, megszoktam. Remélem tetszeni fog, ez a széria is olyan jó mint az első. Én nagy örömmel fordította. Nézzétek el nekem a kezdeti botladozásaimat, bizonyára van benne hiba. Viszont nagy lelkesedéssel csináltam.
Köszönöm ezt a nagyszerű sorozatot és annak kitűnő fordítását!
Kedves leo-leo, szívesen, én köszönöm a biztató szavaid.
Szia Zita!
Nem bántam meg, hogy a két utolsó részt egyben néztem!
Hú, hogy felgyorsultak az események! Az utolsó rész elején nagyon szurkoltam a rossz fiúknak, hogy veszitsenek abban a bunyóban, ahol az ügyész és társai tisztelegtek a rendőr társuk előtt. Na ezt most jól körülirtam, hogy mondjak is valamit, meg ne is
Tehát a nyomozó már tudta a végkifejletet, amikor lenyelte a gyógyszert. Sajnáltam.
Jó kis csapat alakult ki a végére szűkebb és tágabb értelemben is. Viszont, hogy ki volt a végén az a pasas, abban segitséget kérek, mert fogalmam sincs.
Zita, köszönöm még egyszer a forditást! Megérdemelt pihenést kivánok Neked.
Nem bántam meg, hogy a két utolsó részt egyben néztem!
Hú, hogy felgyorsultak az események! Az utolsó rész elején nagyon szurkoltam a rossz fiúknak, hogy veszitsenek abban a bunyóban, ahol az ügyész és társai tisztelegtek a rendőr társuk előtt. Na ezt most jól körülirtam, hogy mondjak is valamit, meg ne is
Tehát a nyomozó már tudta a végkifejletet, amikor lenyelte a gyógyszert. Sajnáltam.
Jó kis csapat alakult ki a végére szűkebb és tágabb értelemben is. Viszont, hogy ki volt a végén az a pasas, abban segitséget kérek, mert fogalmam sincs.
Zita, köszönöm még egyszer a forditást! Megérdemelt pihenést kivánok Neked.
Kedves Zita!
Köszönöm szépen, a sorozat feliratait. Eddig csak gyüjtögettem a részeket, de most már belevágok. Köszönöm mégegyszer a a kitartó munkád
Üdv: Barbi
Köszönöm szépen, a sorozat feliratait. Eddig csak gyüjtögettem a részeket, de most már belevágok. Köszönöm mégegyszer a a kitartó munkád
Üdv: Barbi
Kedves Ági, örülök. hogy tetszett. A végén az a pasi? Hát fogalmam sincs, szerintem egy lehetséges harmadik évad előrevetítése volt. Az egész sorozat alatt nem tűnt fel, tehát csak a folytatást jelenthette. Vagy úgy, hogy jelképként jelentette a folytatást, tehát a szereplők (az életben maradtak) folytatják a harcot, vagy, hogy várható a sorozat folytatása. Én reménykedem abban, hogy a sorozatra gondoltak. Kellemes pihenés, ha még nem voltál nyaralni akkor, jó nyaralást, ha már túl vagy rajta akkor kitartást a meleghez.
Üdv.: Zita
Üdv.: Zita
Kedves Barbi, igazán nincs mit, kis pihenés után jöhet a következő fordítás.
Kedves Zita!
Végre sikerült befejezni ezt a fantasztikus akciódús drámát. Ismételten csak köszönni tudom a munkádat!!
Remek volt, valódi mélységekkel, amiben senki sem fehér vagy fekete... ahogy Je-Moon fogalmazta meg: mindannyian szürkék vagyunk.
Azonban azt gondolom, hogy a Bad Guys: Vile City egy spinoff, nem második szezon.
Saját története van, hullámvasút volt az egész mind érzelmileg, mind kihívásokban.
Kiemelkedő volt a karakterek megformálása, mindenki tökéletesen illett a maga szerepkörébe, én különösen Il-Hoo és Sung-Cheol játékát szerettem.
A legantipatikusabb karakter számomra Ji-Soo ügyész volt.
Amire viszont nem számítottam, és mondhatni csalódott voltam, hogy Jin-Pyeong, mint az egyik kulcsfigura csak a sorozat feléig játszott.
Lett volna benne még potenciál.
Sok a belső konfliktus, komoly különbségek vannak a bűnözés kezelésének módjáról.
Úgy tűnik, hogy lesz BG. 3.. ?
Tae-Soo (Jo Dong-Hyuk) bukkan fel az első évadból a befejezésnél.
Talán össze kellene hozni egy megállíthatatlan csapatot a két drámából.. nem lenne esélyük a bűnözőknek.
Egyszerűen nagyszerű dráma volt.. és alig várom az újabb csemegét!
Addig is kellemes pihenést kívánok!!
Végre sikerült befejezni ezt a fantasztikus akciódús drámát. Ismételten csak köszönni tudom a munkádat!!
Remek volt, valódi mélységekkel, amiben senki sem fehér vagy fekete... ahogy Je-Moon fogalmazta meg: mindannyian szürkék vagyunk.
Azonban azt gondolom, hogy a Bad Guys: Vile City egy spinoff, nem második szezon.
Saját története van, hullámvasút volt az egész mind érzelmileg, mind kihívásokban.
Kiemelkedő volt a karakterek megformálása, mindenki tökéletesen illett a maga szerepkörébe, én különösen Il-Hoo és Sung-Cheol játékát szerettem.
A legantipatikusabb karakter számomra Ji-Soo ügyész volt.
Amire viszont nem számítottam, és mondhatni csalódott voltam, hogy Jin-Pyeong, mint az egyik kulcsfigura csak a sorozat feléig játszott.
Lett volna benne még potenciál.
Sok a belső konfliktus, komoly különbségek vannak a bűnözés kezelésének módjáról.
Úgy tűnik, hogy lesz BG. 3.. ?
Tae-Soo (Jo Dong-Hyuk) bukkan fel az első évadból a befejezésnél.
Talán össze kellene hozni egy megállíthatatlan csapatot a két drámából.. nem lenne esélyük a bűnözőknek.
Egyszerűen nagyszerű dráma volt.. és alig várom az újabb csemegét!
Addig is kellemes pihenést kívánok!!
Kedves Danna, teljesen egyetértek veled. Jó volt ez a sori. Noh ügyészt én sem értettem miért kellett a felénél kiírni, bár a folytatásban az önfeláldozása példát mutat. Szerettem ezt a sorozatot és nagyon remélem lesz 3. évad.
Kedves Zita! Köszönöm szépen a sorozat fordítását!
Kedves Marika, nagyon szívesen.
Kedves Zita !
Köszönöm szépen a sorozat fordítását, köszönöm a feliratokat !
Köszönöm szépen a sorozat fordítását, köszönöm a feliratokat !
Kedves Zita, köszönöm a munkádat!
Kedves Zita!
Köszönöm a fordításodat. Nagy munka volt, de megérte!
Kedves Rita!
Üdvözöllek Téged is!
Örülök, hogy itt megtaláltam a fordítást. Jó volt olvasni a hozzászólásokat.
Köszönöm a fordításodat. Nagy munka volt, de megérte!
Kedves Rita!
Üdvözöllek Téged is!
Örülök, hogy itt megtaláltam a fordítást. Jó volt olvasni a hozzászólásokat.