Familiar Wife
Re: Familiar Wife
Hálásan köszönöm, hogy a fordításoddal lehetővé teszed, hogy mi akik nem ismerünk idegen nyelvet is színvonalasan és kényelmesen szórakozhassunk az otthonunkban. KÖSZÖNÖM!
Nagyon szívesen!
Meghoztam a 9. részt.
Bocsánat a késésért, a megfázás 2. támadása túl jól sikerült. Plusz itthon volt a párom és mit tagadjam a fordítás másodlagos lett. Sajnos csak 2-3 havonta találkozunk és ez így még 37 év után is kevésnek bizonyul.
Bocsánat a késésért, a megfázás 2. támadása túl jól sikerült. Plusz itthon volt a párom és mit tagadjam a fordítás másodlagos lett. Sajnos csak 2-3 havonta találkozunk és ez így még 37 év után is kevésnek bizonyul.
szia Zitám, nem kell szabadkoznod, első a család, utolsó a hobbi. Inkább te vigyázz magadra, mert nem jó dolog, ha ágynak esik az ember, és az sem ha erőnek erejével lábon hord ki dolgokat, hogy aztán meglegyen a böjtje. .Van annyi más tennivaló, néznivaló, hogy úgyis kis maratonokban nézek én is egy két sorozatot, pláne, hogy új divat , hogy a rész vége nem a vége, hanem a köv. eleje...van amikor a történés láncolata 3 részből egy lesz egy. Ilyenkor én is jobb szeretem ha egyben megnézem. /nem mindig sikerül/.
Nálam is rendesen fel van borulva a napi, heti rendszer. Ma pihenőt kaptam, az itthoni lemaradásomat és a pihenést iktattam be mindenképp, mert holnap is megyünk. . csak az bánt, hogy Samuel az istennek sem jön ki a szobából... . Pedig volt pár gyönyörű idő...hát reménykedem, hogy egyszer csak ráérez hogy kint is van világ. Hiába nem kapcsolok be bent semmit, de az meg kockázatos, nehogy valami olyat csináljon ami ránézve veszélyes..elvégre nem látok át a falon. Nem panaszkodom, csak érzékeltetni akartam, hogy nálunk sem a szokásos úgymond ügymenet megy .
Kellemes hetet mindenkinek és jó egészséget...gyógyulást,
Köszönet az újabb feliratért!
Nálam is rendesen fel van borulva a napi, heti rendszer. Ma pihenőt kaptam, az itthoni lemaradásomat és a pihenést iktattam be mindenképp, mert holnap is megyünk. . csak az bánt, hogy Samuel az istennek sem jön ki a szobából... . Pedig volt pár gyönyörű idő...hát reménykedem, hogy egyszer csak ráérez hogy kint is van világ. Hiába nem kapcsolok be bent semmit, de az meg kockázatos, nehogy valami olyat csináljon ami ránézve veszélyes..elvégre nem látok át a falon. Nem panaszkodom, csak érzékeltetni akartam, hogy nálunk sem a szokásos úgymond ügymenet megy .
Kellemes hetet mindenkinek és jó egészséget...gyógyulást,
Köszönet az újabb feliratért!
Drága kata, nagyon köszönöm a biztató szavaid. Jó szórakozást!
Köszönöm..
Kedves Kata, remélem Samuelt is kicsalogatja a tavaszi idő!
Köszönöm szépen az új részt.
Nagyon szépen köszönöm az új részt
Köszönöm szépen az újabb részt!!!
- boszorkany
Kedves Zita!
Koszonom szepen a munkadat,amivel lehetove tetted,hogy egyik legkedvesebb szineszem(Ji Sung) sorozatat lathatom
Koszonom szepen a munkadat,amivel lehetove tetted,hogy egyik legkedvesebb szineszem(Ji Sung) sorozatat lathatom
Igazán nincs mit. Meghoztam a 10. részt is. Eddig ez volt a legjobb rész. Kaptunk egy kis elégtételt is. Szeretni fogjátok. Jó szórakozást!
Drága Zitám, most csak begyűjtve a felirat, amit köszönettel vittem is. Holnap kemény napom lesz...3 frontos támadás...de túl leszek rajta...aztán jöhet megint egy kis maraton..Addigra meg a többiek is meglepnek talán egy egy felirattal...mert mindegyik sori olyan izgalmas
Kedves Kata58, nagyon szívesen, remélem túl vagy a "3 frontos támadás"-on sikeresen.
szia Zita, a 3-ből kettő lett, de sikeresen túlélve... . a 3. holnapra halasztódott.... Úgyhogy utána lesz egy kis minimaraton.
Most újabban azt csinálom, hogy megnézek egy két induló sorozatot, és ha tetszik elkezdem begyűjteni..aztán majd csak lesz felirata...
Most legjobban a Wantedet és a Timet várom hogy valaki felkarolja és vagy újrakezdje, vagy folytassa ott ahol a másik abbahagyta.
Remélem arra felétek nem kapott fel senkit a szél!
Ui...nem tudom a 1o részt is megköszöntem e már, de jobb kétszer mint egyszer sem...
Most újabban azt csinálom, hogy megnézek egy két induló sorozatot, és ha tetszik elkezdem begyűjteni..aztán majd csak lesz felirata...
Most legjobban a Wantedet és a Timet várom hogy valaki felkarolja és vagy újrakezdje, vagy folytassa ott ahol a másik abbahagyta.
Ui...nem tudom a 1o részt is megköszöntem e már, de jobb kétszer mint egyszer sem...
Köszönöm szépen a 10.-et is
Üdv.
Köszönöm szépen a 9-10.rész feliratát.
Köszönöm szépen a 9-10.rész feliratát.
Nagyon szívesen.
Kata58 írta:szia Zita, a 3-ből kettő lett, de sikeresen túlélve... . a 3. holnapra halasztódott.... Úgyhogy utána lesz egy kis minimaraton.
Szurkolok a 3.-hoz is. Remélem ezt az akadályt is jól veszed.
Szia Zita, most nálunk volt tech malőr...megint napolva...
Nagyon szépen köszönöm a 10. rész feliratát
Köszönöm szépen a 10. rész fordítását!!!!
Nagyon szívesen, készül a 11. rész is.
Sziasztok, kész is van a 11. rész. Megint jó a történet, egyre izgalmasabb.