Wanted (2016)
Re: Wanted (2016)
Köszönöm szépen az újabb részt, nagy meglepetést és örömöt okoztál.
Zita6462 írta:Kedves Najang, próbáld meg a másik felirattal, a Next-el remélem az passzol.
Kedves Zita!
Köszi a tanácsot, az jó hozzá!!!
Egyre izgalmasabb, jönnek a kérdések garmadával...vajon ki lesz a hunyó?
Sziasztok! Nagyon sajnálom, de a héten ne várjatok tőlem fordítást. A munka a finisben van és a párom is haza jött, ami könnyebbség és boldogság, de elveszi az időt a hobbimtól. Bár ezt most nem bánom. Gondolom tudjátok, hogy könyvelő vagyok és ez az utolsó 4 nap a legkeményebb időszaka a mi szakmánknak, főleg, ha a kedves ügyfelek az utolsó pillanatba még felrúgják a kész beszámolókat. Szóval most még el sem kezdtem a Wanted 4. részét, de ami késik nem múlik. A jövő hét már csak a fordításé lesz. Remélem. Szeretlek Titeket, remélem nem haragszotok rám.
Zitám hajrá!!! Ne aggódj addig nézünk mást..vagy olvasunk...unalom kizárva. Üdv a kedves párodnak is...
Nagyon izgalmas...én már többször végignéztem...és nem tudom megunni, na persze a felirat meg hab a tortán...nemsokára jön majd a folytatás...
Kata58 írta:Nagyon izgalmas...én már többször végignéztem...és nem tudom megunni, na persze a felirat meg hab a tortán...nemsokára jön majd a folytatás...
Jön bizony, már itt is van!
drága Zita, köszönöm szépen..máris vittem...
Kedves Kata, nagyon szívesen!
Hát egyre keményebb, igazi krimi. Izgatottan várom majd a folytatást...
Spoiler: mutasd
Üdv.
Köszönöm szépen az 5.rész feliratát.
Köszönöm szépen az 5.rész feliratát.
Köszönöm az 5. részt, holnap megnézem, mert alig látok az álmosságtól, és nagyon késő van...jó éjszakát
szia Zita, köszönettel vittem a 6. részt is..kellemes nyarat, ...azt hiszem jövő héttől újra melegünk lesz...
Kedves Kata, nagyon szívesen. Ha az várható ami, kint van a páromnál Németországban, akkor meghalunk a jövő héten. Éjszaka esik nappal 35-40 fok van. 100 % páratartalom. Tiszta trópusok. Fulladnak meg a melegtől. Az időjósok szerint jövő hétre nálunk is ez lesz.
drága Zita, akkor felfedezzük a vízalatti internetet, és ki sem szállunk a kádból
Amúgy nagyon nehezen viselem a túlzott meleget...és a magas párát...Sajnos..
Amúgy nagyon nehezen viselem a túlzott meleget...és a magas párát...Sajnos..
Köszönöm szépen.
Nagyon szívesen, holnap jön a 7. rész is.
Köszönet előre is...!
-
Köszönöm az eddigi munkádat, s nagyon várom a következő r. feliratát.
Köszönettel vittem a 7. rész feliratát! Izgalmas nagyon ...
Nagyon szívesen. Fent a 8. rész felirata. A videókra még várni kell egy kicsit.
Drága Danna, most látom csak, milyen jó képeket tettél fel. Nagyon köszönöm. Igen ez egy körömrágós sorozat. Én is minden alkalommal, amikor fordítom, nagyon izgulok. Jó sorozat. Örülök, hogy Kata felhívta rá a figyelmem. Megéri a sok munkát.
-
Köszönöm szépen a 8. rész feliratát vittem. További jó munkát!
Nagyon szívesen, köszönöm, igyekszem.