4. Hideg sárgadinnyeleves (gluténmentes)
Elküldve: 2018. június 24. 15:32
Friss aromájú, üdítő leves, forró nyári napokra. Nagyon könnyű elkészíteni.
Előételként és desszertként is fogyasztják.
Spoiler: mutasd
A videóról:
A dél-indiai születésű Manjula Jain, akit „India Nagyija”-ként is emlegetnek, vegetáriánus családban nőtt fel. Édesanyjától sajátította el a hagyományos indiai vegetáriánus ételek elkészítését. Alapelve, kevés fűszer alkalmazása, hogy a hozzávalók eredeti íze megmaradjon. Az ételek nagy többsége egyszerűen, gyorsan elkészíthető. A hozzávalók itthon is hozzáférhetők, üzletekben vagy akár online is beszerezhetők.
Az adagok „csészében" és „kanálban" vannak megadva. Egy nyolc (vagy több) részes mérőkanál készlet beszerzésével indulhat is a főzés. Egy ilyen szettel a következő mennyiségek mérhetők (mindre szükség lesz):
Spoiler: mutasd
A recepteket folyamatosan fordítom, mindig jelzem majd az újabbak érkezését!
Kellemes főzőcskézést, az elkészült ételekhez pedig jó étvágyat kívánok!
Fordította: ezoritu
Online feltöltés: bearbear
Online nézhetőség:
Spoiler: mutasd
Videó letöltése:
Spoiler: mutasd