sm:)e
Re: sm:)e
Koszonom szépen a forditást én a KoreanDramasx rol toltottem az uptoboxal 1-18 részt a felirat passzol hozzá és a 19 résztol a Doramax264 rol...és remélem hogy itt is passzolni fog a felirat....
Koszonom szépen a forditást én a KoreanDramasx rol toltottem az uptoboxal 1-18 részt a felirat passzol hozzá és a 19 résztol a Doramax264 rol...és remélem hogy itt is passzolni fog a felirat....
Bocsi hogy egy csokor macseszt kuldtem de a fc is elszéllt valahova most már ugy ossze vissza nyomogtam az egeret persze eredménytelenul...aztán rátaléltam hogy majd egész europában nem tolt be a fc ,de remélem megcsinálják ...most már izgulhatok azért is hogy remélem nagy igyekezetembe nem nyomogtam el én itthon az én kissé oregecske gépemet....a Smile elso két részét meg tegnap megnézztem.....jo kis sori lesz aranyosak a szereplok ,én nagyon várom a kovetkezo feliratokat...
....

Szia annamama
Szívesen.
A macskák egyáltalán nem zavarnak, a csótányokat leszámítva, azt hiszem minden állatot kedvelek.
Üdv
Wu Xing
Szívesen.
A macskák egyáltalán nem zavarnak, a csótányokat leszámítva, azt hiszem minden állatot kedvelek.
Üdv
Wu Xing

Sziasztok! először is köszönöm az újabb feliratot, édes ez a sorozat nagyon.
Én a csótányok mellett az egeret és a patkányt és a tetű minden fajtáját utálom....

Én a csótányok mellett az egeret és a patkányt és a tetű minden fajtáját utálom....

A csótányokat én sem kedvelem. Sőt, a százlábú akármiket sem. Érdekes, a patkány, egér és más hasonszőrű rágcsáló nem zavar, sőt, meg merem őket fogni is. Van olyan hely, ahol a patkányt megeszik. Igaz, olyan hely is van, ahol a csótányt is, azt hiszem ezeket nem fognak a menübe bekerülni nálam. 

Nagyon szépen köszönöm az új részt
Gyönyörű napot Mindenkinek!

Gyönyörű napot Mindenkinek!
....Koszonom szépen a harmadi rész feliratát..... 

Köszönöm szépen, hogy fordítod 

Köszönöm szépen az eddigi fordítást.
Mindenkinek nagyon szívesen.
Wu Xing
Wu Xing

Nagyon szépen köszönöm a 4.részt

Üdv.
Köszönöm szépen a 3-4.részek feliratait.
Köszönöm szépen a 3-4.részek feliratait.
Köszönöm szépen az újabb részt!

Kedves Wu Xing és Nelli!
Nagyon szépen köszönöm nektek a 3-4. részek feliratainak a fordítását.
Az első 4 részben ismerkedünk a szereplőkkel. Sok mindent még nem tudunk, alakul szépen lassan, hogy ki kivel van, még nem látjuk az ellenségeket illetve a barátokat, de kifog nyílni szép lassan minden.Örömmel várom a folytatást.
Szép hétvégét kívánok. gyomar
Nagyon szépen köszönöm nektek a 3-4. részek feliratainak a fordítását.

Az első 4 részben ismerkedünk a szereplőkkel. Sok mindent még nem tudunk, alakul szépen lassan, hogy ki kivel van, még nem látjuk az ellenségeket illetve a barátokat, de kifog nyílni szép lassan minden.Örömmel várom a folytatást.
Szép hétvégét kívánok. gyomar

Nagyon szívesen.
Az ötödik résztől már kezdődnek a bonyodalmak, lassan tényleg egyértelmű lesz, ki-kit szeret(ne).
Az ötödik résztől már kezdődnek a bonyodalmak, lassan tényleg egyértelmű lesz, ki-kit szeret(ne).
Kedves Wu Xing és Nelli!
Nagyon szépen köszönöm a 2-4 részek fordítását.
Nagyon szépen köszönöm a 2-4 részek fordítását.
Nagyon szívesen.
Wu Xing
Wu Xing

Köszönöm a harmadik és a negyedik részt, eddig nagyon tetszik 

Kedves Shelia
nagyon szívesen.
Wu Xing
nagyon szívesen.
Wu Xing

Üdv.
Köszönöm szépen az 5-6.részek feliratait.
Köszönöm szépen az 5-6.részek feliratait.
Nagyon szépen köszönöm az 5-6.részt

Én is köszönöm az 5-6 részeket..mivel ma pihentetem magam, nem kell sehova mennem így mindenképp sort kerítek egy minimaratonra. Kellemes hétvégét!

Nagyon szépen köszönöm az ötödik és a hatodik részt, kezd egyre izgisebb lenni