Köszönöm a mostani részt is. Nemsokára itt a péntek
DAY & NIGHT (2017)
Re: DAY & NIGHT [2017]
szia fági, jót nevettem, hogy olvasom, hogy a nevekkel bajban vagy...ha ez vigasztal, én sem vagyok jobb helyzetben.! Mire valakiét megjegyzem már túl is vagyunk történeten .
Igazából jegyzetelni kellene, hogy mely név mellé milyen karakter tartozik, de egyébként nekem a főnök nagyon gyanús, itt nem csak családtag féltésről szól a fáma, Lehet hogy sáros és kiderülne? na majd meglátjuk....
Igazából jegyzetelni kellene, hogy mely név mellé milyen karakter tartozik, de egyébként nekem a főnök nagyon gyanús, itt nem csak családtag féltésről szól a fáma, Lehet hogy sáros és kiderülne? na majd meglátjuk....
Kata58 írta:ha ez vigasztal, én sem vagyok jobb helyzetben.! Mire valakiét megjegyzem már túl is vagyunk történeten .
Kata, akkor Te azért előrébb vagy. Én még az ikrek nevét sem tudtam megjegyezni, csak hogy nappalos, meg éjszakás
f.ági írta:Kata58 írta:ha ez vigasztal, én sem vagyok jobb helyzetben.! Mire valakiét megjegyzem már túl is vagyunk történeten .
Kata, akkor Te azért előrébb vagy. Én még az ikrek nevét sem tudtam megjegyezni, csak hogy nappalos, meg éjszakás
Kedves Ági!
Lenne egy gyakorlati kérdésem, amire azt sem bánom,ha választ írsz, és előre hálás köszönetem- hogyan vetted fel a profilképedet? Mivel nekem is a kedvencem ő, aki neked...
Más, amikor elkezdtem drámát nézni, és koreait, az hagyján,hogy nem ismertem a gigasztár színészeket, de még ott sem bírtam a neveket megjegyezni! Én azt hittem, most is azért van gondom a nevekkel, mert,hogy nem igazán nézek kínai sorikat. De, ezek szerint nem az a gond!
NA, akkor "örülök" ,hogy másnak sem egyértelmű,hogy mikor kiről van szó.. Nálam már az is előfordult,hogy visszatekertem!
Mindenkinek további jó szórakozást kívánok!!! És kitartást hozzá!
Sziasztok! Várom a péntek estét, számtalan személyes okból,de , persze a sorozatunk miatt is!
Süki
Kedves Mindenki!
Hamarosan hozom a Képes útikalauzt
a karakterekről.
Üdv
wx
Hamarosan hozom a Képes útikalauzt
a karakterekről.
Üdv
wx
Hú de jó lesz....szuper ötlet!!!!
Süki Kedves! Küldtem pm-et Neked.
Szia Wu Xing!
Jajj, nagyon kedves vagy az utikalauzzal!
Nem célzás akart ám lenni tőlünk, csak jót poénkodtunk a hiányosságainkon a neveket illetően.
Jajj, nagyon kedves vagy az utikalauzzal!
Nem célzás akart ám lenni tőlünk, csak jót poénkodtunk a hiányosságainkon a neveket illetően.
Közben megkukkoltam az első oldalt és micsoda kellemes meglepetés, már van is valami az igért kalauzban.
Köszönet érte!
Köszönet érte!
De WX. meg vette a lapot és meg is csinálja...egyébként ez nagyon sokat tud segíteni eligazodni...
Én meg utolértelek benneteket a 12. részig...
Én meg utolértelek benneteket a 12. részig...
Kedves Mindenki!
Lassan, de biztosan….
Az adatlapon (első oldal) folyamatosan bővítem a
„Képes útikalauz”-t
a sorozatban feltűnő karakterekről.
Ha elkészültem, jelezni fogom.
wx
Lassan, de biztosan….
Az adatlapon (első oldal) folyamatosan bővítem a
„Képes útikalauz”-t
a sorozatban feltűnő karakterekről.
Ha elkészültem, jelezni fogom.
wx
Péntek van, folytatjuk a sorozatot,
de, van egy kis
Szép hétvégét mindenkinek!
wx
de, van egy kis
wx
Köszi Wu Xing!!
Szuper ez a sori, de ez a bemutató a szereplőkről minden pénzt megér!! Nagyon hálás vagyok!!
Most már csak egy aprócska- vagy nem - kérésem lenne, hogy fonetikusan oda tudnád-e írni a szereplők neveit a leíráshoz, mert számomra szinte egyformának tűnnek a nevek leírva...
Ha nagy meló, akkor nehogy nekiállj!! Ha mehet, akkor jó!!
Köszönöm szépen még egyszer!!
Szuper ez a sori, de ez a bemutató a szereplőkről minden pénzt megér!! Nagyon hálás vagyok!!
Most már csak egy aprócska- vagy nem - kérésem lenne, hogy fonetikusan oda tudnád-e írni a szereplők neveit a leíráshoz, mert számomra szinte egyformának tűnnek a nevek leírva...
Ha nagy meló, akkor nehogy nekiállj!! Ha mehet, akkor jó!!
Köszönöm szépen még egyszer!!
Süki
Üdv.
Köszönöm szépen a 14-15.részek feliratait.
Köszönöm szépen a 14-15.részek feliratait.
Kedves Ági!
Azt hiszem megértettem a leveledet! Nagyon köszönöm a segítséget!!
Sajnos én szinte kizárólag onlányos vagyok, így most elmaradok kissé a sorozattal! De igyekszem behozni a csapatot! Remélem m lesz!
..és jóéjt- illetve szép reggelt, napot, estét, ahogy ideértek!
Azt hiszem megértettem a leveledet! Nagyon köszönöm a segítséget!!
Sajnos én szinte kizárólag onlányos vagyok, így most elmaradok kissé a sorozattal! De igyekszem behozni a csapatot! Remélem m lesz!
..és jóéjt- illetve szép reggelt, napot, estét, ahogy ideértek!
Süki
Nos, a 14. rész elején arra gondoltam,hogy szerveznünk kellene kiscsoportos együttes megtekintéseket. Könnyen kapok frászt...
De, nagyon jó volt 14-15 is. Köszi WX!
De, nagyon jó volt 14-15 is. Köszi WX!
Süki
bocsi süki, de mivel még nem láttam azt a részt, a reakciódon nem csodálkozom, csak megnevettettél...
Rita jóvoltából már olyan kemény krimiken vagyunk túl, hogy néha úgy érezzük már nem is lehet fokozni...pedig dehogynem...a rendezők, írók, fényképezők, stb...Plusz a színészi játékok amiket produkálnak tesznek róla, hogy bizonyságot tegyenek arról, hogy mindig van feljebb és lejjebb is mint valós életben.... .Szóval igen...ha nem így lenne akkor nem is néznénk azt hiszem.
Kedves WX. köszönöm az újabb feliratokat, és a már fent levő filmeket, mert eddig még csak a 18. részig volt letöltve nálam, úgyhogy betároztam.
Az UTIKALAUZÉRT külön köszönet...még párszor tuti megnézem. Nagyon tetszik, ahogy megoldottad, teljesen átlátható, érthető..van egy olyan sanda gyanúm, hogy mégsem az iker a sáros..hát izgatottan várom a folytatást....
Rita jóvoltából már olyan kemény krimiken vagyunk túl, hogy néha úgy érezzük már nem is lehet fokozni...pedig dehogynem...a rendezők, írók, fényképezők, stb...Plusz a színészi játékok amiket produkálnak tesznek róla, hogy bizonyságot tegyenek arról, hogy mindig van feljebb és lejjebb is mint valós életben.... .Szóval igen...ha nem így lenne akkor nem is néznénk azt hiszem.
Kedves WX. köszönöm az újabb feliratokat, és a már fent levő filmeket, mert eddig még csak a 18. részig volt letöltve nálam, úgyhogy betároztam.
Az UTIKALAUZÉRT külön köszönet...még párszor tuti megnézem. Nagyon tetszik, ahogy megoldottad, teljesen átlátható, érthető..van egy olyan sanda gyanúm, hogy mégsem az iker a sáros..hát izgatottan várom a folytatást....
Köszönöm a 14. és 15. részek feliratát!
Kedves Wu Xing!
Nagyon szépen köszönöm a 12-15 részeket és az útikalauzt.
További szép hetet kívánok.
Nagyon szépen köszönöm a 12-15 részeket és az útikalauzt.
További szép hetet kívánok.
Kedves Chain
Ági, Kata, Vaskica, Süki, Leo-leo
nagyon szívesen.
Szép hétvégét
wx
Ági, Kata, Vaskica, Süki, Leo-leo
nagyon szívesen.
Szép hétvégét
wx
Köszönet az újabb a páros feliratért! Annyira izgalmas ez sori, hogy csak...
f.ági írta:Kata58 írta:ha ez vigasztal, én sem vagyok jobb helyzetben.! Mire valakiét megjegyzem már túl is vagyunk történeten .
Akkor már jutottál valamire, elvégre az egyik lényeges pont....
Üdv.
Köszönöm szépen a 16-17.részek fordítását.
Köszönöm szépen a 16-17.részek fordítását.
sziasztok! Kedves WX máris beértelek, ráadásul akkora lendülettel, hogy majdnem elkezdtem a 18. -at is, de gondoltam inkább megvárom a feliratot. Micsoda kavar lett abból, hogy egyre többen tudnak kettejükről. És az az emberrablás..és ami körülötte van. Sajnáltam szegény fiút, de a nővért is. De micsoda orra van, hogy megismerte a kábítószer illatát a teában! Csúcs... . De hogy még ő is túszt ejtett..az állam esett le de nem csodálkozom rajta..rettenetesen el van keseredve. Ikreink is lebuktak, még ha nem is lett most még következménye, de a lakásbehatoláson nevetnem kellett...mikor rájöttem hogy hova...meg melegem lett egyszerre, de jó hogy éppen nem volt otthon...de a telefonon meg végignézte és utána a fejmosás, hogy használhattál volna kártyát is... . Nagyon bírom Zhou kapitányt...