DAY & NIGHT (2017)
Re: DAY & NIGHT [2017]
Kedves WX,
köszönöm az új fordításokat, 13-17. részeket vittem:)
Üdv.
Györgyi
köszönöm az új fordításokat, 13-17. részeket vittem:)
Üdv.
Györgyi
17. rész után: Wu Xing, aggódtam,hogy holnap jön a 18,19, és nem vagyok naprakész! De, beértem a csapatot, illetve a fordítást.
Hálás köszönetem!!
Hát, valóban döbbenetes volt a nő, meg a túszejtési akció!! Komolyan, néha még én is úgy vagyok,hogy keverem az ikreket.
Te már nézed a 2. évadot? Tervezed azt is fordítani? Jó lenne!!!!
Szép hosszú 7végét az egész csapatnak!! Tudom,hogy jön a lehülés, de ne határozza már meg a hangulatunkat az időjárás! Mindenki tegye azt, amit a legjobban szeret!!
Hálás köszönetem!!
Hát, valóban döbbenetes volt a nő, meg a túszejtési akció!! Komolyan, néha még én is úgy vagyok,hogy keverem az ikreket.
Te már nézed a 2. évadot? Tervezed azt is fordítani? Jó lenne!!!!
Szép hosszú 7végét az egész csapatnak!! Tudom,hogy jön a lehülés, de ne határozza már meg a hangulatunkat az időjárás! Mindenki tegye azt, amit a legjobban szeret!!
Süki
Boldogan vittem az újabb feliratot! Köszönöm!
Kedves Chain
Danna, Süki, ajussi, Kata
nagyon szívesen!
Üdv;
Szép héthégét!
wx
Danna, Süki, ajussi, Kata
nagyon szívesen!
Üdv;
Szép héthégét!
wx
Kedves Mindenki!
Ma megyünk tovább,
mától elérhető a 18-19. rész felirata.
Ma megyünk tovább,
mától elérhető a 18-19. rész felirata.
Mivel én még mindig kénytelen vagyok a földön toporogni,
-pedig már nagyon vágyom a felhők fölé!-
a karaktereimet küldöm fel a levegőbe:
Még a lányokat is?
Aggodalomra azonban semmi ok!
-pedig már nagyon vágyom a felhők fölé!-
a karaktereimet küldöm fel a levegőbe:
Még a lányokat is?
Aggodalomra azonban semmi ok!
Üdv.
Köszönöm szépen a 18-19.részek fordítását.
Köszönöm szépen a 18-19.részek fordítását.
Köszönöm a 18. és 19. részek feliratait! Nagyon gyorsan haladsz a fordítással, így az izgalmakra nem kell sokat várni!
Sziasztok!
Wooow, le vagyok nyűgözve 18.-19. résztől!! Nem csak a fordításért vagyok hálás, WX,hanem, hogy felhívtad a figyelmünket rá, és én meg most láthatom!!
A 18. részben nagyon kemények voltak a csajok... A rendőr csaj, Liu lánya is, elképedtem az autós üldözős jelenetnél! Hát, a bárénekesnő előtt meg le a kalappal, azon túl,hogy kiszagolta a drogot a teás pohárból, még el is rabolta a fickót...Bármit megtett volna az öccséért,ha ez rajta múlik. Gyorsan kapcsolt, elképesztett.
A 19. rész közepétől az üldözés félelmetesen izgalmas volt!! A kapitány tök okos, mondhatni fifikás fickó! Feng most bajban van!!
Várom a további részeket is!
Wooow, le vagyok nyűgözve 18.-19. résztől!! Nem csak a fordításért vagyok hálás, WX,hanem, hogy felhívtad a figyelmünket rá, és én meg most láthatom!!
A 18. részben nagyon kemények voltak a csajok... A rendőr csaj, Liu lánya is, elképedtem az autós üldözős jelenetnél! Hát, a bárénekesnő előtt meg le a kalappal, azon túl,hogy kiszagolta a drogot a teás pohárból, még el is rabolta a fickót...Bármit megtett volna az öccséért,ha ez rajta múlik. Gyorsan kapcsolt, elképesztett.
A 19. rész közepétől az üldözés félelmetesen izgalmas volt!! A kapitány tök okos, mondhatni fifikás fickó! Feng most bajban van!!
Várom a további részeket is!
Süki
Kedves Wu Xing! Köszönöm a választásod és forditásod, ez egy remek sorozat. Most nézem másodszor és nem birok betelni vele, nagyon jó felépitett kiváló szereplőkkel, szinte más nem is játszhatta volna a főszerepet annyira Pan Yue Ming-re valamint a másik férfi főszereplőre Wang Long Zhenre illik a karakter. Nagyon hálás vagyok a forditásért és reménykedem a második évad forditását is megfogjuk kapni.
"El fogom rejteni a szívemnek azt részét, ami sírni és sikítani akar."
Matsuri Hino
japán képregényíró
Vampire Knight
Matsuri Hino
japán képregényíró
Vampire Knight
Na végre utolértelek benneteket itt is! van is izgalom rendesen, vajon sikerül e kimenekülni a csapdából... .
Sajnáltam szegény Bót, hogy áldozatul esett ennek a tévedésnek. A gyilkos segítője meg mennyire drága volt neki a saját élete..de a másé nem
Vajon a vezér előtti fejmosás hogyan fog realizálódni, remélem addigra minden ügy megoldódik.!
Köszönet az eddigi feliratokért!
Sajnáltam szegény Bót, hogy áldozatul esett ennek a tévedésnek. A gyilkos segítője meg mennyire drága volt neki a saját élete..de a másé nem
Vajon a vezér előtti fejmosás hogyan fog realizálódni, remélem addigra minden ügy megoldódik.!
Köszönet az eddigi feliratokért!
Kedves Mindenki!
Ma megyünk tovább,
elérhető a 20 - 21. rész felirata.
Ma megyünk tovább,
elérhető a 20 - 21. rész felirata.
Kedves mindenki!
Nagyon szívesen.
Szép hétvégét!
Nagyon szívesen.
Szép hétvégét!
Kedves Kameko!
Köszönöm a kedves szavakat!
Szerintem is igen jól sikerült a szereplőválogatás,
vagy ennyire tehetséges az összes színész.
De lehet, hogy mindkettő.
A második évaddal kapcsolatban csak annyit, hogy
ITT nem divat a felelőtlen ígérgetés, nyilvános tervezés. Sorozatok „??foglalása??”.
Hamis illúziókeltés a nézőkben.
Szerény véleményem szerint,
- ha jó sorozat lesz,
- ha lesz használható felirata,
nos, akkor fordítója is biztosan lesz.
Jó szórakozást a Day and Night-hoz!
Szép hétvégét!
wx
Köszönöm a kedves szavakat!
Szerintem is igen jól sikerült a szereplőválogatás,
vagy ennyire tehetséges az összes színész.
De lehet, hogy mindkettő.
A második évaddal kapcsolatban csak annyit, hogy
ITT nem divat a felelőtlen ígérgetés, nyilvános tervezés. Sorozatok „??foglalása??”.
Hamis illúziókeltés a nézőkben.
Szerény véleményem szerint,
- ha jó sorozat lesz,
- ha lesz használható felirata,
nos, akkor fordítója is biztosan lesz.
Jó szórakozást a Day and Night-hoz!
Szép hétvégét!
wx
szia Wu Xing, köszönöm az újabb feliratokat! Látom te sem hagysz bennünket unatkozni
Üdv.
Köszönöm szépen a 20-21.részek feliratait.
Köszönöm szépen a 20-21.részek feliratait.
Halihó...igaz hogy csak ma akartam megnézni a részeket, de nem tudtam megállni, és az alvás rovására már tegnap, de már írni nem volt erőm.
Micsoda egy rész volt ez is.! Az a szöktetés, a buszjelenet, majd az a uborka, még most is felnevetek ha eszembe jut...vajon mit gondoltak az utasok.
Remekül összedolgoznak kedvenceink, de milyen aranyos volt a babasimogató mozdulat, mintegy köszönés a babának hogy itt vagyok melletted.Annyira meghatódtam... . Hú de kíváncsi leszek a folytatásra....Köszönöm hogy láthattam
Micsoda egy rész volt ez is.! Az a szöktetés, a buszjelenet, majd az a uborka, még most is felnevetek ha eszembe jut...vajon mit gondoltak az utasok.
Remekül összedolgoznak kedvenceink, de milyen aranyos volt a babasimogató mozdulat, mintegy köszönés a babának hogy itt vagyok melletted.Annyira meghatódtam... . Hú de kíváncsi leszek a folytatásra....Köszönöm hogy láthattam
Köszi a 20-21. részt!!
Nem vettem ígéretnek,hogyha jó sorozat lesz a 2. évad, akkor biztos lesz fordítója is. Nagyon jó!!!
Mindenkinek szép vasárnapot!!
Nem vettem ígéretnek,hogyha jó sorozat lesz a 2. évad, akkor biztos lesz fordítója is. Nagyon jó!!!
Mindenkinek szép vasárnapot!!
Süki
Szia Wu Xing!
Utoljára hagytam a hiányosságaim közül a lemaradásom a sorozatnál,mert tiszta fejjel kell nézni, semmi bú, semmi gond, de itt vagyok már és nézem. Meg sem mertem eddig nézni hol is hagytam abba, de azt hiszem jó kis maraton lesz, mig utol érlek Benneteket.
Köszönöm ezt a sok új - nekem - feliratot!
Utoljára hagytam a hiányosságaim közül a lemaradásom a sorozatnál,mert tiszta fejjel kell nézni, semmi bú, semmi gond, de itt vagyok már és nézem. Meg sem mertem eddig nézni hol is hagytam abba, de azt hiszem jó kis maraton lesz, mig utol érlek Benneteket.
Köszönöm ezt a sok új - nekem - feliratot!
Na elsőként vittem, hálás köszönet az újabb feliratért-!
Micsoda két rész volt már megint ez is...nem is mertem megnézni előre a 24.-et... lehet, egy kicsit túllőttek a célon,?Izgatottan várom a folytatást!
Üdv.
Köszönöm szépen a 22-23.részek feliratait.
Köszönöm szépen a 22-23.részek feliratait.
Kedves , Mindenki!
Mától elérhető a 22-23. rész felirata.
Hőseink még egy kicsit nyomozgatnak a különböző ügyekben,
de közeledünk a sorozat arculatváltásához, mert a szálak lassan összeérnek.
Szép hétvégét!
Wu Xing
Mától elérhető a 22-23. rész felirata.
Hőseink még egy kicsit nyomozgatnak a különböző ügyekben,
de közeledünk a sorozat arculatváltásához, mert a szálak lassan összeérnek.
Szép hétvégét!
Wu Xing
Túl a 23. részén is csak fokozódnak az izgalmak. Egy csöppet sem tud lankadni a figyelem!
A fordítás is nagyon profi munka! Köszi szépen! Nagyon kíváncsi vagyok már a végére!!!
A fordítás kiváló!!
További szép hétvégét mindenkinek!
A fordítás is nagyon profi munka! Köszi szépen! Nagyon kíváncsi vagyok már a végére!!!
A fordítás kiváló!!
További szép hétvégét mindenkinek!
Süki